آزادی تمامی زندانیان نیازمند جرایم غیرعمد زیر ۱۰۰ میلیون تومان
با اختصاص ۵۳ میلیارد تومان از سوی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تمامی زندانیان نیازمند جرایم مالی غیرعمد زیر ۱۰۰ میلیون تومان آزاد شدند.
ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی و حمایت از خانواده زندانیان، با پرداخت مبلغ ۵۳ میلیارد تومان به ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند، زمینه آزادی تمامی زندانیان نیازمند جرایم مالی غیر عمد زیر ۱۰۰ میلیون تومان در سراسر کشور فراهم شد.
همچنین با تفاهم صورت گرفته با سازمان زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور، با تأمین اعتباری بالغ بر ۱۴۰ میلیارد تومان از سوی ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، هزار طرح اشتغال خرد و خانگی برای زندانیان آزاد شده و خانواده زندانیان از طریق پرداخت تسهیلات قرضالحسنه اشتغال اجرایی میشود.
براساس این تفاهم، تعداد ۱۰ هزار پابند الکترونیک با همکاری یک شرکت دانش بنیان ایرانی و با تأمین اعتبار ۳۰ میلیارد تومانی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به سازمان زندانها تحویل شد. با اجرای این طرح، مشکل کمبود پابند الکترونیک در کشور مرتفع شد.
باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاونبرچسب ها : ستاد اجرایی فرمان امام (ره) آزادی زندانیان پابند الکترونیک
- جابجایی حدود ۱۴ میلیون تن کالا از مبدأ خوزستان/ رشد ۲ درصدی صدور بارنامه در بهار
- کسب عناوین برتر در مسابقات تالاسمی کشور توسط خوزستانیها/ دختران استان قهرمان شدند
- بسیج رسانه خوزستان در سوگ قائد شهید امت میدانداری رسانهای در بلوار گلستان اهواز
- ️اعزام ۳۷ هزار زائر خوزستانی به آیین بدرقه «امام شهید»
