راوی گفت: وعده های رویائی کاندیداهای ناامید از پیروزی و تشکیل ستادهای خودجوش
بعضی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری، وعدههایی می دهند که تصور می شود اینها مطمئن هستند که برنده انتخابات نیستند و لذا تعهدی برایشان ایجاد نمی کند.
مثلا یکی می گوید اگر من رئیس جمهور شدم، مشکل مسکن را حل می کنم. دیگری گفته: در صورت پیروزی در انتخابات، دولت من فیلترینگ را جمع می کند و دیگری مدعی شده که اگر رئیس جمهور شود، گوشت به درب خانه های مردم تحویل و توزیع می کند.
یکی هم گفته تمام کارکنان غیر رسمی را تعیین تکلیف خواهد کرد و از این قبیل وعده ها. کاش هر کدام از نامزدها که پیروز شد، این آقایان را بیاورد و به آنها بگوید اگر می توانی قولی را که دادی عملی کن تا معلوم شود کی لاف زده و کی مرد عمل است.تشکیل ستادهای خودجوش مردمی برای نامزدهای انتخاباتی، بشدت ادامه دارد و هر کس با هر قبیل سابقه و عملکرد در گذشته، به اتفاق دوستانش یک ستاد تشکیل داده است که البته در میان آن ها افراد موجه وجود دارد که برای گزینه مورد نظرشان شروع به تبلیغ کرده اند.
دانشگاهیان شهید چمران اقدام به ستادی برای حمایت از پزشکیان راه اندازی کردند. در این ستاد دکتر حسین زاده معاون سابق استانداری خوزستان، و دو تن از اساتید دانشگاه آقایان دکتر زهرا نژاد و دکتر بختیاری پور حضور دارند.
مسعود صفائی مقدم رئیس ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان در خوزستان، در نشست با اصحاب رسانه گفته: بعضی اصولگرایان هم به ما پیوسته اند. وی که در دوره اصلاحات رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز بوده این را هم گفته که آقای پزشکیان معتقد است حتی اگر نوآوری نداشته باشیم و تنها قوانین مصوب را خوب اجرا کنیم، قطعا وضعیتمان بهتر از اکنون می شود. قالیباف خطاب به مردم گفته: شما از من ضمانت برای وعده هایم را می خواهید¿ و جواب داده که ضمانت بنده برای مدیریت کشور، نحوه عملکرد در مسئولیت های گذشته است. قالیباف مدعی شده که همه مشکلات خودروسازی را حل خواهد کرد. به گفته وی نیروهای شرکتی با علم و کار بیشتر، حقوق کمتر از کارمند می گیرند، که این اشتباه است.
قالیباف در پاسخ به احتمال کناره گیری از کاندیداتوری ریاست جمهوری گفته، جبهه انقلاب باید قبل از 8 تیر( روز رای گیری) حتما به یک نفر برسد.
جلیلی در بحث اقتصادی گفتگوی ویژه خود موضوع نقطه زنی در اقتصاد را مطرح کرده و گفته: خلق بی رویه نقدینگی، کسری بودجه و تورم، اصلی ترین دلیل ایجاد مشکلات اقتصادی و معیشتی برای مردم است، وی این را هم گفته که حفظ ارزش پول ملی نیازمند توازن میان رشد پول و رشد تولید است و نقطه زنی در اقتصاد یعنی هدف قرار دادن نقطه کانونی مشکلات اقتصادی.
در توصیف شخصیت جلیلی گفته شده: او تنها نامزدی است که 35 سال به طور تخصصی در حوزه سیاست خارجی تجربه دارد، علوم سیاسی هم خوانده و تجربه دیپلماسی دارد.
احمدی نژاد هر گونه حمایت از کاندیداها را تکدیب کرد
دفتر احمدی نژاد با انتشار بیانیه ای هر گونه حمایت و جانبداری از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری را تکذیب کرد و نقل قول ها و جریان های سیاسی درباره او را جعلی دانست و تاکید کرد که احمدی نژاد از کاندیدای خاصی حمایت نمی کند.
حوزه علمیه از هیچ کاندیدی حمایت نمی کند
مدیر حوزه های علمیه گفته: این حوزه از هیچ کاندیدایی حمایت نمی کند و هیچ گاه به صورت رسمی و مصداقی وارد مباحث مربوط به انتخابات نمی شود و رسالت حوزه تبیین شاخص ها و ملاک های یک انتخاب خوب است.
نیروی انتظامی و سازمان تاکسیرانی اهواز مانع از ناامن شدن سفرهای درون شهری شوند
مشکلات مردم این به اصطلاح کلانشهر کم نیست، اما در این میان معضلی که تحمل آن غیر ممکن است ناامنی در مواردی است که ظاهرا با وجود تلاش نیروی انتظامی، همواره زندگی را در این شهر از آنچه هست سخت تر می کند. البته که می شود با تمهیدات و سخت گیری هایی این مشکل را هم کاهش داد، بشرطی که مسئولان در انجام وظایفشان کوتاهی نکنند و همه چیز را از نیروی انتظامی انتظار نداشته باشند.
بطور مثال در بحث حمل و نقل عمومی، علاوه بر کمبودها، برخی مسائل امنیتی، برای مردم آزار دهنده است.
مجسم کنید خانمی برای رفتن به دکتر یا جای دیگری در یک منطقه از شهر منتظر تاکسی می ماند. تاکسی که اصلا بصورت گردشی در شهر وجود ندارد و فقط در ایستگاه ها مستقر هستند، البته آن ها که کار می کنند چون تعدادی از تاکسی ها در خانه ها متوقف اند و فقط از بنزین آن ها بهره می برند. بگذریم، یک خودرو با شیشه های دودی وانمود می کند مسافرکش است. خانم مقصد خود را می گوید و سوار می شود، اما راننده که یکنفر هم بغل دست او نشسته، مسیر را عوض می کند و از یک محل خلوت عبور می کند. مسافر اعتراض می کند اما آن دو نفر بجان این زن می افتند و ضمن کتک کاری مسافر ، از او می خواهند طلا و هر چه دارد را به آن ها بدهد که مسافر ناچار این کار را می کند و این دو نفر پس از مصدوم کردن او، وی را در نقطه خلوتی پیاده کرده و متواری می شوند. به این ترتیب این خانم هم کتک خورده، هم هر چه همراهش بوده از دست داده، هم به مقصد نرسیده و هم دچار افسردگی می شود که معلوم نیست تا کی ادامه خواهد داشت. این اتفاق تلخ همین دو سه روز پیش برای یک شهروند اهوازی رخ داد و مسلما آخرین مورد نخواهد بود.
در این قضیه هم سازمان تاکسیرانی مقصر است که به صاحبان تاکسی تکلیف نمی کند در شهر بصورت گردشی حضور داشته باشند و هم نیروی انتظامی به وظیفه اش در جلوگیری از دودی شدن شیشه های خودروها بصورت پررنگ، عمل نکرده است که امیدواریم در این باره برخورد همراه با تدبیر را داشته باشند.
برچسب ها : حوزه علمیه قالیباف دانشگاهیان شهید چمران كاندیداتوری ریاست جمهوری