راوی گفت: ورود بحث های فیلترینگ و حجاب به مناظره ها و کَل کَل نامزدها با یکدیگر
در برنامه مناظره جمعه شب، موضوع فیلترینگ و اینترنت بین نامزدها بالا گرفت تا آنجا که این مشکل را مربوط به زمان مسئولیت یکی از کاندیداها دانستند.
پورمحمدی گفت: فیلترینگ در مقطعی تصمیم درست و قابل دفاعی بود اما استمرار آن نگران کننده است. دستاوردها ارزشمند است ما قرار هم نیست ماست مالی کنیم.
- پزشکیان گفت: اگر بحرانی ایجاد شود، موافقم که برای اینترنت محدودیت گذاشته شود و چنانچه به ریاست جمهوری برسم، خیلی از ممنوعیت ها و محدودیت های اینترنتی را بر می دارم و اگر اینترنت آزاد شود، دولت می تواند آن را کنترل کند ضمنا با فیلترینگ میلیون ها انسان از کار بیکار شدند.
- جلیلی گفت: پیام رسان های داخلی، کار بزرگی انجام دادند و در فضای مجازی برخورد فعالانه داشتند و درود می فرستم به کاربرانی که منفعلانه عمل نکردند و ما نیازمند یک اینترنت فعال هستیم، ضمن اینکه ما در بحث فیلترشکن، موفق نبوده ایم چون محدودیت پاسخگو نبوده است.
- در سومین مناظره ، بحث حجاب و زنان هم مطرح شد و نامزدها نظرات خود را اعلام کردند.
پزشکیان گفت: در مدرسه دختران را چگونه آموزش داده ایم که وضعیت اینطور شده است؟
دختران را خودمان تربیت کرده ایم . همه خانواده من چادری و با حجاب هستند.
قالیباف گفت: این قول را می دهم که با برنامه های دولت، زنان را در دو راهی خانه داری و شغل قرار ندهم. در مساله حجاب حتما باید جلوی رفتارهای خشونت آمیز گرفته شود. در زمان مدیریت شهرداری ، بیشتر از 120 مرکز برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، تاسیس کردیم.
- پورمحمدی : با زنانمان ستیز نکنیم. روش های تند جواب نمی دهد، اگر موفق به اخذ رای مردم شوم، لایحه عفاف و حجاب را پس می گیرم.
- نامزدها کَل کَل هایی هم با یکدیگر داشتند. از جمله پزشکیان در پاسخ به برخی مطالب زاکانی گفت: اصلا جواب زاکانی را نمی دهم ، چون بنایی برای ماندن ندارد!
زاکانی هم درجواب پزشکیان گفت: می مانم و نمی گذارم بعضی ها رئیس جمهور شوند.
قاضی زاده هم گفت: دوستان توهین می کنند، بکنند، ولی بی انصافی نکنند. وی این را هم گفت که بعضی حرف ها را که می زنیم از سر بی مسئولیتی است. متاسفانه.
زاکانی گفت : آقای پورمحمدی پاسخگو باشد که نقش وی در فیلتر کردن شبکه های اجتماعی چیست؟
همسایه ها رسم برادری را به جا آورند
رئیس ستاد اربعین خبر داده که دولت عراق با تردد وسیله شخصی از ایران به کشور عراق موافقت نکرده و گفته: جاده های این کشور ظرفیت حجم بالای خودروهای شخصی را ندارند. این چه برادری است، آیا جواب اینهمه همکاری ایران و منافعی که سفر زائرین به کشور همسایه دارد، این است؟ هر ساله هزاران نفر زائر عتبات عالیات از سراسر کشور از دو مرز شلمچه و چذابه، عازم کشور عراق می شوند.
تا کی می خواهید نسبت به آتش زدن جنگل ها بی تفاوت باشید؟
جنگل های کشورمان این سرمایه های عظیم که با از بین رفتن آن ها جایگزینی در کوتاه مدت ندارند، مرتب در حال سوختن و نابود شدن هستند و هیچ راهکار و چاره ای برای جلوگیری از این فاجعه ارائه نمی شود. مسئولان منابع طبیعی با وقوع هر حریق در جنگل ها، علت را بیان می کنند و خطاهای عمدی و غیر عمدی را مسبب آن می دانند و تهدید می کنند که در صورت تکرار با عاملین آتش سوزی چه می کنند اما چون در عمل اقدام بازدارنده ای نمی شود حادثه تکرار و این مشکل ادامه دارد و وقت آن رسیده که جدی تر با آتش سوزی های جنگل ها برخورد شود. به قرار اطلاع سالانه 30 هزار پرونده تخریب جنگل ها و مراتع تشکیل می شود و باید دید چرا عاملین حریق ها، ترسی از این تشکیل پرونده ها ندارند و چرا بررسی نمی کنند که این آتش سوزی ها به سود چه کسانی است. بد نیست بدانید که ارزش هر درخت بلوط حدود یک میلیارد تومان است.
مشکل ارسال پیامک و جریمه های اشتباهی رانندگی، حل می شود
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که پیامک اشتباهی جریمه تخلف رانندگی دریافت کرده باشید.
حالا رئیس پلیس راهور فراجا خبر داده با توجه به اینکه ارسال چنین پیام هایی عمدتا مربوط به موارد دستکاری در ارقام پلاک از سوی برخی رانندگان است، تصمیم گرفته شده برای حل این مشکل، سامانه هوشمندی راه اندازی شود تا با کمک هوش مصنوعی بتوان نسبت به رسیدگی به تخلفات رانندگی و پیامک های ارسال شده اقدام شود و حتی در موارد مخدوش کردن پلاک یا تغییر ارقام بتوان با کمک این سامانه، ضمن جلوگیری از جریمه اشتباهی خودروی متخلف شناسایی شود.
سردار سید تیمور حسینی اعلام کرد که به زودی از این سامانه رونمایی خواهد شد و با تکمیل گزینههای هوشمند جرائم اشتباهی رانندگی به صفر خواهد رسید، ضمن اینکه بخشی از سامانه به ثبت اعتراضات مردم مربوط خواهد بود تا نیازی به مراجعه حضوری به مراکز اجرائیات پلیس راهور، نباشد.
اقدام حضوری دادستان برای رسیدگی
به پرونده زندانیان
دادستان عمومی و انقلاب مرکز خوزستان به اتفاق دو تن از معاونان خود با حضور در زندان مرکزی اهواز، به پرونده حدود 200 نفر از مددجویان این ندامتگاه رسیدگی کرد.
ضمن آرزوی کاهش تعداد زندانیان و رفع مشکلات آن ها، امید است باز هم شاهد تسریع در رسیدگی به این نوع پرونده ها با استفاده از اقدام حضوری مسئولان در محل باشیم.
برچسب ها : فیلترینگ حجاب مناظره