راوی گفت: استقبال سوزان در فرودگاه اهواز، کام حاجی ها و خانواده های آن ها را تلخ کرد
حجاج خوزستانی پس از بازگشت از خانه خدا، بدترین خاطره سفر خود را ورود به فرودگاه به اصطلاح بین المللی اهواز می دانند. آنها می گویند وقتی در گرمترین روزهای سال از هواپیما پیاده شدند، در محوطه فرودگاه بخاطر نبود امکانات، به شدت آزار دیدند و شرمنده کسانی شدند که برای استقبال فرودگاه آمده بودند. البته مدیر کل فرودگاه های خوزستانی که خبر داشت چه جهنمی در انتظار حاجی های از سفر خانه خدا برگشته است، از شهروندان خواسته بود که برای استقبال از حجاج وارد فضای فرودگاه نشوند اما مگر ممکن است که آن ها نیایند؟ در اینجا این سوال پیش می آید که چرا فضای فرودگاه برای استقبال آماده نشده و اینهمه مدت در ظرف سال چه می کنند¿ حجاج تعریف می کنند که علاوه بر گرمی هوا، محوطه کثیف و دریغ از یک لیوان آب خنک و کسی فریاد رس مردم که حتی کودک هم در میان آن ها دیده می شد، نبود ، این در حالی است که می شد از سالن های انتظار پروازها، موقتا برای حضور استقبال کنندگان و حجاج استفاده می کردند. بهر حال باید مسئولان پاسخگوی چنین وضعیت تاسف بار فرودگاه در روزهای بازگشت حجاج باشند.
ماجرای سرقت از چمدان های حجاج اهوازی، به روایت مدیر کل فرودگاه ها
آیا ماجرای سرقت از چمدان های حجاج اهوازی را شنیده اید¿ قضیه از این قرار بوده که بعضی از حاجی های اهوازی، زمان تحویل چمدان های خود در فرودگاه اهواز متوجه می شوند که چمدان هایشان باز شده و برخی از محتویات آن ها سرقت رفته. مدیر کل فرودگاه های استان در این باره گفته : احتمال وقوع سرقت در فرودگاه اهواز صفر است چرا که پلیس فرودگاه سعی می کند حجاج حداقل ترین توقف را در فرودگاه داشته باشند تا هیچ فرصتی برای سرقت نباشد. معاون مدیر حج و زیارت خوزستان هم در این باره گفته به نظر می رسد این اتفاق در ایران رخ نداده است، چون مسافر، چمدان خود را تحویل عربستان می دهد و در فرودگاه ایران تحویل می گیرد و ظاهرا در یکی از پروازها از یکی دو نفر از زائران که هر دو از یک کاروان بوده اند سرقت شده و در همه کاروان ها این اتفاق رخ نداده است. بهر حال باید ضرر و زیانی که از این بابت متوجه زائران ایرانی شده، جبران شود تا حاجی ها به امنیت پروازها و حفاظت از اموال خود، مطمئن شوند.
آقای استاندار! تا کی فقط از <باید>ها حرف می زنید
استاندار خوزستان گفته: بسترسازی رودخانه کارون، بهبود ورودی اهواز و کامل کردن کمربند سبز این شهر، از جمله اقدامات مهمی است که باید اجرا شود.
معلوم نیست این مطالب و این <باید> ها تا کی باید گفته شود و از اجرا خبری نباشد.
نگاهی به سواحل کارون نشان می دهد که بسترسازی رودخانه، رویایی است که در حد حرف باقی مانده است. بهبود ورودی شهر هم اصلا حرفش را نزنید و سال هاست فقط وعده اش را می دهند و نه اقدامی برای زیباسازی شده و نه عزمی برای پاکسازی سد معبر در مسیرهای آن دیده می شود و همچنان حسرت شهرهای استان های دیگر را می خوردیم که در بدو ورود به آن ها، انسان لذت می برد و باید دید اشکال در کجاست که این کلانشهر همچنان در جا می زند و مسئولان پی گیر حرفها و اجرای بایدهای خود نیستند.
تغییر کاربری اراضی کشاورزی فاجعه است، جدی تر برخورد کنید
فرمانده یگان حفاظتی اراضی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان هشدار داده که تغییر کاربری اراضی کشاورزی از مهمترین مشکلات بخش کشاورزی است که باعث کاهش سطح اراضی و به تبع آن کاهش تولیدات محصولات کشاورزی می شود و خروج اراضی مرغوب کشاورزی از چرخه تولید، زیانی است که به سهولت و در کوتاه مدت قابل جبران نیست. البته به گفته سرهنگ شریف شریفی 678 مورد فقط در مدت سه ماه سال جاری در جریان پایش و گشت زنی اکیپ ها در زمینه تغییر کاربری غیرمجاز شناسایی شده که در مساحت حدود 31 هکتار صورت گرفته است.
بارها گفته ایم تنها دلیلی که باعث تکرار تخلف در زمینه های مختلف می شود، بازدارنده نبودن قوانین و مجازات هاست و حتما در خصوص تغییر کاربری غیر مجاز اراضی کشاورزی ( که واقعا فاجعه است) همین طور است و بهتر است همزمان با اعلام میزان شناسایی کارهای غیر مجاز، دلایل تکرار آن و راه های مقابله جدی با تخلفات ، کارشناسی و ارائه شود تا اینهمه شاهد از بین رفتن اراضی کشاورزی و جنگل ها و غیره نباشیم.
ضعف فرمانداری اهواز و بهداشت، از حال و روز نان شهر، پیداست؟
کیفیت نان اهواز علیرغم افزایش قیمت آن روز به روز بدتر می شود و نظارت درستی بر این کار مشهود نیست.
نان یا خمیر است یا سوخته و بهمین دلیل ضایعات آن هم زیاد است، آزادپزها هم که مثل همیشه آتش به اختیار هستند یعنی محل کسب که قابل قبول نیست، نان هم مرتب کوچکتر، مصرف جوش شیرین هم از رنگ نان معلوم و میزان ضایعات بالاست. واقعا فرمانداری و بهداشت در این میان چکاره اند؟
همسانسازی حقوق بازنشسته ها <علی الحساب> به بار نشست
هیاهوی بسیار برای همسانسازی حقوق بازنشستگان فعلا به اینجا ختم شد که مبلغ 3 میلیون تومان به عنوان علی الحساب پرداخت شد، در حالیکه اگر رقم قابل توجهی بود می شد آن را به زخمی بزنند. با اینحال این بندگان خدا به همین هم قانعند چون سرانجام آنهمه انتظار به نتیجه ای ( هر قدر هم که مختصر باشد) رسید.
برچسب ها : فرودگاه اهواز حجاج خوزستانی حج