راوی گفت: دعاکنیم وزیر نیرو، مسبب قبلی انتقال آب کارون نباشد
این روزها با توجه به در پیش بودن تشکیل کابینه و احیانا تغییر استانداران، نمایندگان استان و بقیه روی انتصاب مدیران بومی پافشاری می کنند. اینکه سنگ نیروهای بومی را به سینه بزنیم خوبست اما هر گردی، گردو نیست و چه بسا نیروهای بومی هم که داشته ایم قوی نبوده اند. البته اگر از جنس مقتدایی و حجازی داشته باشیم، ایده آل استان است اما چنانچه بخاطر برخی مسائل دیگر، مدیر ناتوان بومی منصوب شود، نه تنها سودی برای استان ندارد، بلکه در جا هم خواهیم زد.در خصوص وزیران هم چنانچه پیش از این یاد آور شدیم اگر استان از وزیرانی مثل نیرو، نفت یا کشاورزی سهمی داشته باشد بنفع ما خواهد بود.
متاسفانه در بین گزینه های وزارت نیرو، به نامی برخورد می کنیم که یکبار در گذشته این سمت را داشته و در زمان وزارت او، بیشترین انتقال آب از کارون انجام شده که امیدواریم این اتفاق تکرار نشود.
نصب مانع یا تابلو برای ممانعت از پارک خودرو مجازات دارد
یک قاضی گفته: <قرار دادن موانعی از سوی کسبه نگهبانان ادارات و یا هر شخص دیگری در کنار کوچه خیابان، مقابل مغازه یا خانه و ممانعت از پارک خودروهای دیگر نقض آشکار حقوق شهروندی است و طبق قانون، مجازات دارد.> وی این را هم گفته که: <برخورد با این معضل بسیار مهم، یکی از وظایف اصلی پلیس و راهنمایی و رانندگی است. یعنی ماموران راهنمایی و رانندگی همانگونه که به جمع آوری موتورسیکلت ها و توقیف خودروهای متخلف می پردازند باید در خیابانهای شهر به جمع آوری موانعی بپردازند که برای ممانعت از پارک خودروها قرار داده شده اند.> به گفته این قاضی اگر ضمن جمع آوری موانع درگیری رخ بدهد، راننده می تواند به مراجع قضایی مراجعه و شکایت کند که بطور حتم مجازات بین 6 ماه تا 3 سال حبس در انتظار متخلفین خواهد بود.
به این ترتیب نصب هر گونه تابلوی پارک ممنوع یا تهدید به پنجری خودروها در خیابان و کوچه ها ممنوع و جرم محسوب می شود و لازم است شهروندان از این بابت مطلع و از حق قانونی خود دفاع کنند.
خوزستان در بازآفرینی خانه های قدیمی رتبه خوبی آورد
خبردار شدیم که استان خوزستان در پرداخت تسهیلات بازآفرینی شهری در کشور سوم شده است این در حالی است که در سال های گذشته، از این بابت رتبه های 30 و 31 را داشته ایم. بازآفرینی شهری در شهرهایی انجام می شود که بافت فرسوده بیشتری دارند که در خوزستان شهرهای اهواز، دزفول و بهبهان واجد شرایط هستند. علت کسب رتبه بالا در این بخش بخاطر این بوده که پرداخت تسهیلات شتاب داشته و بدستور مدیر کل راه و شهرسازی استان به اعلام خبر در سایت مربوطه اکتفا نشده و از طریق مساجد به دارندگان خانه های قدیمی اطلاع رسانی شده و شهرداری ها هم پای کار آمده و برای صدور مجوز بازسازی، مردم را معطل نکرده اند. می دانیم که در این طرح تا 400 میلیون تومان وام 4 درصد پرداخت می شود، البته نه یک جا، بلکه متناسب با انجام کار و مشاهده بازرس پول به مالک ترزیق می شود تا طرف با وام مربوطه، کار دیگری انجام ندهد.
جالب است بدانید که هر استانی زودتر به تهران رفت و از طریق منبع مربوطه پی گیر این وام بود، موفق به کسب رتبه می شود و مسئولان استان در راه و شهرسازی از این بابت زرنگی کرده اند. تسهیلات باز آفرینی شهری به مصرف بازسازی خانه های قدیمی زیبا می رسد که واقعا حیف است نصیب سودجویان شوند تا آن ها را تخریب و برج بسازند.
شورای شهر اهواز تا کی می خواهد به وضع موجود ادامه دهد؟
جلسه اخیر شورای شهر اهواز که قرار بود شنبه گذشته تشکیل شود، همانند جلسات گذشته باز هم به دلیل به حد نصاب نرسیدن اعضای حاضر ( هشت نفر از سیزده نفر) تشکیل نشد در حالیکه به گفته پور موسوی رئیس شورا ، 21 دستور کار داشت.واقعا کسی نیست به این وضع رسیدگی کند، مگر شورا قانون ندارد و نقش استانداری در چنین مواقعی چیست¿ چه کسی سراغ دارد در یک شورا چند عضو اینهمه غیبت داشته باشند و کسی از گل نازک تر به آنها نگوید؟
چه کنیم که دچار سکته مغزی نشویم؟
مدیر آموزش سازمان نظام پزشکی کشور اعلام کرده که : روزانه 400 تا 500 نفر به سکته مغزی مبتلا می شوند که یک سوم از این افراد دچار ناتوانی می شوند. بد نیست بدانید که سکته مغزی با رعایت مواردی مانند کنترل فشار خون، کنترل قند خون، کنترل چربی خون و خودداری از مصرف دخانیات و مشروبات الکلی، قابل پیشگیری است.
می دانستید در کیان پارس هم قبرستان متروکه داریم؟
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز خبر داد که روز پنجشنبه گذشته به علت گرمای زیاد و وجود خس و خاشاک، یک قبرستان متروکه در خیابان 18 کیان پارس شرقی، نزدیک شرکت مخابرات دچار آتش سوزی شد که با اعزام تیم های عملیاتی به محل این قبرستان قدیمی، آتش سوزی مهار شد.
می دانستید در این خیابان کیانپارس قبرستان متروکه وجود دارد، واقعا چرا این قبرستان به حال خود رها شده و بجای هر جایگزین مناسب ، محل رشد خس و خاشاک شده است؟
برچسب ها : وزیر نیرو انتقال آب كارون رودخانه کارون استان خوزستان