راوی گفت: تکلیف مجلس برای تصویب و راه اندازی دولت جدید روشن شد
رهبری در دیدار با نمایندگان مجلس، حجت را بر آنها تمام کردند و خط مشی و راهی را که منجر به تسریع در تشکیل و شروع به کار کابینه آینده باید مجلس به آن عمل کند، ترسیم کردند که همراه با تاکید بود. ایشان خطاب به نمایندگان صراحتا گفتند:<توصیه موکد> من، تعامل سازنده مجلس با دولت جدید است و موفقیت رئیس جمهور و دولت جدید، موفقیت همه ما است، همه کمک کنند که رئیس جمهور بتواند وظایفی را که در قبال کشور دارد، انجام بدهد.
ایشان این را هم تاکید کردند که کار فوری مجلس، رای به کابینه ای است که آقای پزشکیان حفظه ا... ارائه می کند و هر چه زودتر تصویب و دولت مشغول شود، بهتر است...
به این ترتیب تکلیف نمایندگان روشن و بناست دولت جدید که مطابق تاکید رهبری< یک مجموعه هیات وزیران کار آمد > باید بر سر کار بیاید فعال شود.
تاکید دیگر رهبری، یک صدایی در مجلس است که می تواند راه کابینه جدید را برای شروع به کار هموار سازد. حالا می ماند عملکرد مجلس و نمایندگان که تا چه حد با توجه به این رهنمودها، دولت جدید را در کمترین زمان ممکن راه بیاندازند و کارها پیش برود.
یکی از این 10 نفر وزیر نیرو می شود؟
لیست اولیه غربالگری شده کاندیداهای تصدی وزارت نیرو به این شرح منتشر شده است:
حمید چیت چیان، عباس علی آبادی، سید حمید رضا کشفی، حسین افشین، مصطفی رجبی مشهدی، محمد ابراهیم نیا، محمود کمانی، عیسی بزرگ زاده، محسن طرز طلب و محمد صادق قاضی زاده.
به این ترتیب به نظر می رسد خطر از بیخ گوش ما خوزستانیها گذشت چرا که مثلث مافیای انتقال آب کارون به فلات مرکزی ایران در این لیست وزارت نیرو قرار ندارند. البته بین مدیران و کارشناسان وزارت نیرو، خوزستانیهایی هستند که شایسته وزارت اند، مثل مهندس شمسایی که عمری مدیریت قابل قبول داشته و دارد اما متاسفانه حمایتی از ما نمی شود.
حاشیه هایی از آخرین جلسه دولت سیزدهم!
آخرین جلسه دولت سیزدهم به ریاست سرپرست ریاست جمهوری که چهار ساعت طول کشید و وزیران گزارش عملکرد دادند، با حاشیه هائی همراه بود و آقای مخبر نقش مبصر داشت چون هر کدام به کاری مشغول بودند و توجهی به گزارش دیگران نمی کردند، تا آنجا که مخبر مثلا به اوجی وزیر نفت گفت: آقای اوجی سرجایت بنشین. یا اینکه گفت آقای نیکبخت گوش بده، همین امشب 20 و سی تیتری بر علیه ت میزنه و از این حرفها.
خلاصه اینکه ظاهرا نشان می دادند که بی خیالآخر خط هستند.
کاش همه مصوبه ها با سرعت افزایش جریمه های رانندگی اجرایی می شد!
یک بازنشسته گفته: چند سال است موضوع همسان سازی حقوق های ما مطرح است ولی هنوز از اجرا خبری نیست اما بعد از تصویب افزایش جریمه های رانندگی هنوز به دو ماه نکشید، اجرایی شد و ظاهرا مصوباتی که درآمد زایی دارد، در اولویت هستند، غیر از این است؟
تنها ذکر مصیبت وجود گرد و غبار در استان بدون تلاش برای رفع آن چه سودی دارد؟
مدیر کل حفاظت محیط زیست خوزستان با اشاره به اینکه میزان خسارت ناشی از گردو غبار در برآورد سال 97 در 5 استان کشور، 60 هزار میلیارد ریال بوده، گفته است: 40 هزار میلیارد ریال از این خسارت، مختص خوزستان بود که بخش عمده خسارت ناشی از این پدیده را به خود اختصاص داده است .
داود میرشکار دیگر خسارات و آسیب های ناشی از گرد و غبار را هم برشمرده که از آن جمله است مهاجرت و خروج سرمایه گذاران، مرگ و میرهای ناشی از پدیده گرد و غبار، آسیب دیدن پوشش گیاهی و دام و طیور، آسیب دیدن تاسیسات برقی و زیرساخت های جاده ای، از بین رفتن جوجه های یک روزه که نیاز به اکسیژن دارند و ...
بله ، بارها و بارها آسیب های ناشی از گرد و غبار از طرف مدیران حفاظت محیط زیست عنوان شده اما بهتر آن است که بگویند برای رفع یا لااقل کاهش این مشکل چه کار عملی ( و نه اظهار نظر و ذکر مصیبت) از طرف این سازمان و دیگر دستگاه های مربوطه انجام شده و آیا امیدی به حل مشکل وجود دارد یا خیر.
پرستاران را دریابید تا اینهمه مهاجرت نکنند
عضو شورای عالی نظام پرستاری هشدار داده که در حال حاضر 150 تا 200 پرستار به صورت ماهانه از کشور خارج و مهاجرت می کنند. به گفته وی مشکل اصلی پرستاران ، تامین نشدن معیشت است، در حالی که بسیاری از آن ها تمایل دارند در کشور خودشان خدمت کنند.
این هم موضوعی است که در کنار مسائل دیگر دولت آینده باید به آن توجه و چاره اندیشی کند.
برچسب ها : شورای عالی نظام پرستاری ریاست سرپرست ریاست جمهوری نمایندگان مجلس