راوی گفت: وزیران پیشنهادی تا چه حد با وعده های رئیس جمهور و انتظارات مردم تناسب دارد؟
سرانجام رئیس جمهور فهرست وزیران پیشنهادی برای تشکیل دولت را به مجلس داد و باید منتظر واکنش مجلسی ها به این افراد بود که چقدر با این ترکیب موافق یا مخالف خواهند بود، در نگاه اول بنظر نمی رسد آنچه انتظار می رفت از سوی دکتر پزشکیان ارائه شده و به اعتقاد خیلی ها رئیس جمهور بیش از شایستگی به تقسیم و رعایت سهم و آنچه که فراجناحی می نامید توجه داشته است. در ترکیب معرفی شدگان چند نفر از وزیران دوران آقای روحانی و شهید رئیسی و 2 نماینده مجلس هستند و 14 نفرشان سابقه وزارت ندارند. میانگین سنی آن ها هم 59 سال است 12 نفر از وزرای پیشنهادی بالای 60 سال سن دارند. تنها وزیر پیشنهادی که بوی خوزستان می دهد میدری گزینه انتخاب شده رئیس جمهور برای وزارت کار است که البته بقرار اطلاع ایشان بوشهری و بزرگ شده آبادان است و در مقطعی نماینده این شهرستان بوده، اما سالهاست از خوزستان رفته است. ستار هاشمی جوانترین وزیر پیشنهادی پزشکیان برای وزارت ارتباطات متولد 1355 است و مسن ترین آن ها همتی متولد 1336 است که برای وزارت امور اقتصادی و دارایی معرفی شده و از سال 1397 تا 1400 رئیس کل بانک مرکزی بوده است.
بگوئیم دولت ائتلافی یا دولت وفاق ملی؟
چینش وزیران پیشنهادی برای تشکیل دولت پزشکیان با نقدهای زیادی مواجه شده که باید دید به چه سرانجامی منجر خواهد شد. به اعتقاد خیلی ها، این ترکیب بیشتر به دولت ائتلافی شبیه است تا دولت وفاق ملی و دولتی با این شاخص ها نمی تواند متناسب و جوابگوی وعده های دکتر پزشکیان در زمان انتخابات باشد.
به عنوان مثال وزیر کشور یک جایگاه حساس و تخصصی است که چه بسیار افراد و نیروهای واجد شرایط این وزارتخانه که حاصل سال ها سرمایه گذاری و تجربه هستند می توانند در این جایگاه موفق باشند و انتظار این بود که به بزرگان این وزارتخانه مثل مقیمی یا به جوانترهایی که تجارب ارزشمندی دارند و قادر به انتخاب استانداران و فرمانداران قوی هستند بها داده می شد تا موجب ارتقاء و توسعه متناسب با ظرفیت های استانی شود.
مجلس، حضور فرزندان افراد در خارج را برای رای اعتماد لحاظ خواهد کرد
یک نماینده مجلس گفته: <زندگی فرزندان افراد و اشخاص خارج از کشور در رای اعتماد مجلس به کابینه اثرگذار است و معیارهای ما شامل ولایتمداری و عدم وابستگی به امریکا هم می شود. حاجی دلیکانی این را هم گفته: بنظر می رسد قانون مربوط به انتصابات در برخی از افراد که از طرف آقای پزشکیان حکم برایشان زده شده رعایت نشده و باید بررسی کنیم و ببینیم استعلام ها درباره آن ها انجام شده یا نه، خصوصا کسانی که فرزندانشان در خارج از کشور به نوعی هستند که باید در این باره بررسی کنیم. به گفته وی انتصاب های اخیر برخی مناسب بوده و به برخی از آن ها ایراداتی وارد است که از آن جمله است توجه به جوانگرائی.
قرار بود کابینه پیشنهادی، کابینه تغییر باشد
روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله خود پیرامون معرفی اعضای پیشنهادی کابینه نوشته است: کابینه پیشنهادی رئیس جمهور پزشکیان، هر نام و عنوانی داشته باشد، این واقعیت را نمی توان کتمان کرد که کابینه تغییر نیست، در حالیکه جماعتی که برای رئیس جمهور شدن دکتر پزشکیان به صحنه آمدند، خواهان تغییر در شرایط حقوق شهروندی و ... و برچیدن بساط انحصار طلبی بودند. عنوان وفاق ملی برای یک کابینه و یک دولت اگر به معنای سهمیه بودن آن باشد، خطاست....
بجای اینهمه هزینه در فوتبال، حامی جوانان در سایر رشته ها باشید
بازی های امسال المپیک از خیلی جهات می تواند برای ما آموزنده و هموار کننده ادامه موفقیت های ورزشکارانمان در آینده باشد. به ژاپن نگاه کنیم، 10 مدال طلا در کشتی گرفتند و در جهان رده اول این رشته را تصاحب کردند، یعنی از ایران و امریکا که مدعی بودند بالاتر رفتند و دیدیم که عموزاد دست آخر به یک ژاپنی باخت. این کشور با جمعیت کمش سوم المپیک شد، آنوقت هند با آن همه جمعیت یک مدال نگرفت، بنابراین جمعیت ملاک نیست و پیشرفت ها بستگی به مدیریت و توسعه علم دارد.
ما، در تکواندو خوب کار کردیم و توجه به جوان های این رشته موجب شد که یک ورزشکار بیست ساله ما مدال طلا بگیرد که اگر به او توجه شود، چه بسا یک هادی ساعی دیگر خواهیم داشت. بنظر می رسد اگر خواستار ارتقاء ورزشکاران با استعداد خود از تیم باید حمایت های مالی به نفع جوانان و این رشته ها را داشته باشیم و این حمایت ها را هم یک نوع مسئولیت اجتماعی در جامعه بدانیم و شرکت های بزرگ را به انجام این کار ملزم یا ترغیب کنیم، چرا که این جوانان نیاز به مربی خوب، تمرین مداوم و شرکت در اردوهای خارج کشور دارند و اینکار را در سایر رشته ها هم باید انجام دهیم. در کشور ما اینهمه برای فوتبال هزینه می شود. یک بازیکن خارجی با دستمزد نجومی خریداری می کنیم اما به یک سال نکشیده می رود و کلی هزینه های بیخود روی دست سازمان مربوطه می گذارد ( مثل کاری که در تیم فوتبال فولاد می شود) در حالیکه هزینه کردن در سایر رشته ها و بها دادن به جوانان و حمایت از آن ها بخوبی و بهتر از فوتبال جواب می دهد.
دولت منتظر تعیین وزیر بهداشت نماند به داد صنعت دارو برسد
نبودن وزیر در وزارتخانه ها نباید باعث کندی کارها بشود، بخصوص آنجا که پای سلامتی مردم در کار است. در این رابطه عضو هیات مدیره انجمن دارو سازان ایران خواستار نگاه ویژه دولت به بازار داروئی کشور شده و گفته: دولت چهاردهم نباید منتظر معرفی وزیر بهداشت بماند و هر چه زودتر به داد صنعت دارو برسد.
واقعیت همین است و توقف به هر دلیل در کار برخی وزارتخانه ها جایز نیست.
برچسب ها : رئیس جمهور مسعود پزشکیان مجلس وزیر بهداشت
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند