راوی گفت: خوزستان در میان استان های دارای سوء تغذیه/ وعده رئیس جمهور برای انتصاب مدیران توانمند در خوزستان و رفع مشکلات استان
سرانجام یک جلسه 70 دقیقه ای بین اکثر اعضای مجمع نمایندگان استان (چرا همه نبودند) و رئیس جمهور برگزار شد و مسائل و مشکلات و محرومیت های خوزستان و در عین حال نقاط قوت استان با ایشان در میان گذاشته شد و آقایان عنوان کردند که خوزستان با برخورداری از نعمت های ملی، از محروم ترین استان ها در تمام شاخصها، از جمله بهداشت و درمان، آموزش و پرورش، آب شرب، برق، حقابه محیط زیست، کشاورزی و ... در سطح کشور است.
همچنین اعلام شد که خوزستان از نظر وضعیت گردش مالی بانکهای مستقر در استان در مقایسه با سایر استان ها، رتبه پایین تری دارد.
مجمع نمایندگان استان در این دیدار بر بهره برداری از نیروهای بومی به ویژه مدیران موفق و کاردان و نخبه در سطح مدیران کل و معاونین وزارتخانه ها تاکید کردند که دکتر پزشکیان در این خصوص اعلام موافقت کرد.
جالب است که به قرار اطلاع، رئیس جمهور، استان خوزستان را با استان سیستان و بلوچستان مقایسه کرده و این دو را از محروم ترین استانهای کشور دانست و وعده داد که به این دو استان نگاه ویژه ای داشته باشد.
دکتر پزشکیان این را هم گفته که عمق و حجم محرومیت خوزستان را از نزدیک دیده و به صورت ویژه به مشکلات و مسائل آن خواهد پرداخت. به قرار اطلاع رئیس جمهور در این دیدار بر تقویت و انتصاب مدیران توانمند در خوزستان تاکید کرده که امیدواریم چنین شود.
دلیل موافق بودن تمام نمایندگان با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش چه بود؟
در جریان بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی، هیچ نماینده ای مخالف برنامه های علیرضا کاظمی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش نبود و طبق آئین نامه مربوطه موافقی هم صحبت نکرد که باید دید علت این کار نمایندگان چه بوده و مبادا از نظر مجلس، وزارت آموزش و پرورش با آن همه مسئله و کمبود به میزان سایر وزارتخانه اهمیت ندارد چرا که اگر غیر از این بوده باید لااقل یکی دو نفر در این باره حرفی می زدند و چطور شده که تمام برنامه های این وزیر پیشنهادی دربست مورد قبول نمایندگان قرار گرفته است.
کاظمی پیش از این، قائم مقام دبیر کل ستاد مبازره با مواد مخدر، مشاور وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان دانش آموزی بود و قبل از آن نیز مسئولیت های دیگر اجرائی داشته است.
موضع یوسفی نماینده اهواز در مخالفت با تنها وزیر زن بین وزیران پیشنهادی
مجتبی یوسفی به عنوان مخالف وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی نطق غرائی کرد. گفته شده که وی در مخالفت با میدری وزیر پیشنهادی خوزستانی کار و رفاه اجتماعی هم صحبت کرده و با گذشت روزهای بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی موضع نمایندگان هم بتدریج مشخص می شود. البته فرشاد ابراهیمی نماینده ایذه به عنوان موافق وزیر راه و شهرسازی صحبت کرد.
هماهنگی نمایندگان آبادان و خرمشهر در موافقت با وزیر پیشنهادی صمت
مطور زاده نماینده خرمشهر در موافقت با وزیر پیشنهادی صمت، گفت: نقطه قوت آقای اتابک، نداشتن سابقه در دولت است چرا که محصول پیچیده دیوانسالاری ما نیستند و فردی است که خوب فکر می کند و خوب عمل می کند.
مختار نماینده آبادان هم با توجه به چند دقیقه ای که مطور زاده از وقت خود را به او داد در دفاع از وزیر پیشنهادی صمت صحبت کرد که نشان از یک هماهنگی دارد.
یک پیشنهاد تخصصی و یک وعده عالی وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی
فرزانه صادق که مخالفان وی می گویند وی فقط در بخش معماری تخصصی دارد، در بیان برنامه هایش، تشکیل ستاد ملی ترانزیت به ریاست جمهور و دبیری وزیر راه را ضروری دانست. خانم صادق این را هم قول داد که در صورت رسیدن به وزارت هیچ زمینی را بدون انجام زیرساخت های آن واگذار نکند که وعده شیرین و بجائی است.
تاییدی بر دخیل بودن عوامل ناصالح دستگاه ها در اختلاس ها و قاچاق ها
رئیس کل دادگستری کرمان خبر داده که هفت مدیر و کارمند دولتی از مسئولان شرکت نفت، کارمندان و کارشناسان اداره صمت و جایگاه داران سوخت به اتهام اخذ رشوه و قاچاق مواد سوختی بازداشت شده اند و در بازرسی منازل 2 نفر از متهمان این پرونده بیشتر از 700 سکه طلای تمام بهار و از منزل یکی دیگر از متهمان 400 سکه و در منزل متهم دیگر 300 سکه کشف شده است.
همچنین یک کیلو طلای آب شده و حدود 50 ربع و نیم سکه بدست آمده است. اعضای این باند در سه سال گذشته بیشتر از 40 میلیون لیتر گازوئیل قاچاق از کشور خارج کرده اند و برای این کار اقدام به جعل فاکتور نموده اند.
ما همواره گفته ایم که هیچ اختلاس یا قاچاقی، بدون همکاری با عوامل برخی مجموعه های دولتی صورت نمی گیرد، بخصوص در بحث قاچاق بنزین و دام که حالا این موضوع ثابت شده و این ماجرا تاییدی بر آن است . حالا می ماند رسیدگی دقیق به موضوع و تعیین مجازات های بازدارنده و بدون اغماض و البته اطلاع رسانی از نتیجه محاکمه و مجازات متهمان، اگر عبرت شود.
خوزستان در میان استان های دارای سوء تغذیه
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی اعلام کرده که هشت استان کشور، از نظر تغذیه نیاز به توجه دارند چون دارای بالاترین نرخ سوء تغذیه هستند. به گفته وی خوزستان در ردیف هشتم استان های دارای سوء تغذیه است.
سوء تغذیه زمانی رخ می دهد که ویتامین ها و مواد غذایی مغذی بدن تامین نشود و این وضع شامل دریافت کم مواد غذایی یا زیاده روی و مصرف نامتعادل مواد غذایی است و می تواند عوارضی مانند اختلال در رشد، کمبود وزن یا کاهش وزن را به همراه داشته باشد.
برچسب ها : سوء تغذیه استان خوزستان دبیر كل ستاد مبازره با مواد مخدر آموزش و پرورش
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند