راوی گفت: نیاز خوزستان به استانداری در تراز وزیر را تا گوش شنوایی پیدا نشود، تکرار میکنیم
در دو یادداشت پیشین اشاراتی به قابلیت های استان خوزستان در بخش های کشاورزی و نیرو (انرژی) بطور اختصار داشتیم، در این شماره نگاهی به وجود منابع ثروت و درآمد کشور از این استان ( نفت و گاز) و استحقاق ما از پرتو این ظرفیت عظیم و حقی که به آن نرسیده ایم، داریم. میدان اهواز، از نظر حجم ذخایر قابل برداشت نفت خام، بزرگترین میدان نفتی ایران است که پس از میدان نفتی غوار <مستقر در کویت> سومین میدان بزرگ نفتی جهان به شمار می رود. این میدان دارای 2 مخزن نفتی به نام های آسماری و تنگستان، همچنین یک مخزن گازی به نام خامی است. میدان های اهواز، گچساران ، مارون ، کرنج، بی بی حکیمه و آغاجاری از جمله میادینی هستند که دارای ذخایر هیدروکربوری< خامی > می باشند.
ظرفیت تولید نفت خام میدان اهواز به طور میانگین معادل 800 هزار بشکه در روز و میزان تولید گاز آن (گاز همراه نفت) بیشتر از 13هزار متر مکعب در روز است. میدان نفتی اهواز، از میدان های تحت مدیریت شرکت ملی مناطق نفت خیز است که عملیات تولید از آن توسط شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون انجام می گیرد.
شرکت مناطق نفت خیز جنوب حدود 80 درصد از نفت و 16درصد از گاز کشور را تولید می کند.
میدان های نفتی دیگر از جمله میادین جفیر و سپهر هم در غرب کارون استان واقع و از آن ها بهره برداری می شود. شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب از نظر ساختار اداری و نمودار سازمانی، از دو بخش اصلی ستاد مرکزی و شرکت های تابعه تشکیل شده است. 9 شرکت تابعه مناطق نفت خیز هر یک از چارت سازمانی مستقل و هیئت مدیره مجزا تشکیل شده است که ریاست هیئت مدیره هر یک از شرکت های فرعی، بر عهده مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب است. شرکت ملی مناطق نفت خیز دارای دفتر هماهنگی در تهران است.
طرح مسایل مربوط به نفت و چگونگی بهره برداری کشور از وجود این طلای سیاه در استان خوزستان قطعا در این مختصر نمی گنجد و تنها اشاره ای به آن شد تا به این نکته برسیم که استانی با چنین خصوصیاتی باید از این بابت سهم به سزایی داشته باشد نه اینکه فقط متحمل آلودگی های نفتی شود. حرف اساسی ما این است که عامل اصلی احقاق حق مردم این استان برخورداری از استانداری است که بتواند با مرکزنشینان و نفتی ها ارتباط قوی داشته باشد تا مقداری از حق مردم این استان و این کلانشهر را بگیرد و برای توسعه استان هزینه کند که بلاشک چنین استانداری باید در تراز یک وزیر توانمند باشد.
صنایع بزرگ در صورت راه اندازی نیروگاه مورد حمایت قرار می گیرند
در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، مدیران واحدها و شرکت های صنعتی و تولیدکنندگان، از قطعی های برق شکایت داشتند و اعلام کردند که این قطعی به تولید آن ها لطمه می زند و استاندار عنوان کرد که صنایع بزرگ باید نیروگاه داشته باشند. در این باره اعلام شد که اگر واحدهای تولیدی از نیروگاه خورشیدی استفاده کنند، معافی هایی خواهند داشت.
احداث نیروگاه خورشیدی و استفاده از انرژی تجدید پذیر یکی از مواردی است که توسط دولت و مراکز مالی مورد حمایت قرار می گیرد و متقاضیان راه اندازی این نیروگاه ها می توانند تا حدی کمک هزینه دریافت کرده و مشکلات مالی خود را رفع کنند.
البته قطعی برق و مشکلات ناشی از آن فقط منحصر به صنایع نیست و این روزها مردم اکثر مناطق شهرها از این بابت گله مند هستند و امیدواریم با اتمام ایام اربعین و کاهش مصارف برق در مناطق مرزی و گذرگاه ها و موکب ها، مقداری از فشار برق کاسته شود.
تمام استانداران تا پایان شهریور تغییر و معرفی خواهند شد
شنیدنی ها حاکی است که استانداران 8 استان توسط کمیته های تخصصی انتخاب شده اند و اسامی آن ها بزودی اعلام خواهند شد. این استان ها عبارتند از: آذربایجان شرقی، مرکزی ، سیستان و بلوچستان ، البرز و گیلان .
همچنین شنیده شده که رایزنی و مشورت ها برای انتخاب استاندار خوزستان در جریان است. انتظار این است که نمایندگان استان به این انتخاب ورود کنند البته نه برای آنکه هر کدام ساز خود را بزند و با سلیقه خودگزینه ای را در نظر بگیرند، بلکه یکبار برای همیشه خلاف گذشته، روی یک گزینه با تجربه و با سابقه درخشان در کارنامه اش اجماع کنند چرا که پیش از این روال این بوده که نمایندگان استان تک روی کرده و با هم بر سر انتخاب فرد شایسته ای همدلی نشان نداده و وزارت کشور با توجه به نبود اتحاد بین آن ها ترحیج داده، یک گزینه با عملکرد ضعیف انتخاب و به استان تحمیل کند. ضمنا معاون اجرائی رئیس جمهور گفته تا پایان شهریور، تمام استانداران معرفی خواهند شد.
کی از انتصاب خانم وزیر راضی و کی برای گرفتن امتیاز مخالف است؟
به قرار اطلاع برخی نمایندگان استان که با انتصاب وزیر راه و شهرسازی مخالفت کرده اند، دنبال این هستند که از این کارشان برای آوردن مجدد مدیران قبلی استان استفاده کنند و به هر صورت امتیازهایی بگیرند که امیدواریم اینطور نباشد، اما در عوض کارکنان و نیروهای این اداره کل از این انتصاب بخاطر اینکه خانم وزیر از مجموعه خودشان است، راضی هستند.
جمعیت موش ها زیاد شده، سریعتر مقابله شود تا خطرساز نشوند
افزایش جمعیت موش ها بخصوص در اهواز کاملا مشهود و محسوس است بطوریکه حتی روزها هم در همه جای شهر دیده می شوند و این خطری برای بهداشت عمومی، خصوصا در محل هایی مثل رستوران ها و فروشگاه های مواد غذایی است و جا دارد بازرسان بهداشتی بازدیدهای خود را از این مکان ها بیشتر و دقیق تر کنند.
به قرار اطلاع از سوی شهرداری ها و دهیاری های کشور، با همکاری دستگاه ها و سازمان های مرتبط، راهنمای مهار موش تهیه و به منظور اجرا به استانداری ها ابلاغ شده است. در انجام این امر، وزارت بهداشت و درمان ، سازمان حفظ نباتات کشور و شهرداری ها همکاری دارند تا کانون های رشد و تکثیر موش ها شناسایی و نسبت به معدوم کردن آن ها اقدام شود. در این باره آموزش و راهنمایی مردم از سوی کارشناسان و متخصصین در امور موش کشی می تواند برای خانواده هایی که از این موضوع مشکل دارند، موثر واقع شود.
برچسب ها : خوزستان استانداری خوزستان قطعی برق
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند