راوی گفت: گزینه ها برای انتخاب استاندار خوزستان فراوان اما از اجماع خبری نیست
گمانه زنی برای انتخاب یک چهره واجد شرایط که بتواند سکان استان خوزستان را عهده دار شود همچنان ادامه دارد و هنوز اجماعی برای چنین انتخابی بین افرادی که می توانند اظهار نظرشان تاثیر گذار باشد به وجود نیامده است. به غیر از گردهمایی مدیران اسبق استان که در این باره فعال شده اند، مجمع نمایندگان استان هم به گزینه واحدی نرسیده اند. اخیرا این مجمع یک نشست هم اندیشی داشت که به نتیجه نرسیدند و حالا قرار است روز پنجشنبه این هفته جلسه نهایی را داشته باشند اما معلوم نیست که باز هم به اجماع برسند مگر اینکه آقایان منافع استان را بالاتر از مسائل شخصی و گروهی و جناحی بدانند که در گذشته چنین از خود گذشتگی بین نمایندگان دیده نشده و نتیجه آن هم این بوده که وزارت کشور راسا یک استاندار ناکارآمد به استان تحمیل کند.
در بین گزینه های مطرح، فعلا آقای حسین زاده با داشتن تجربه معاونت استاندار و کار با چند استاندار، احمد سیاحی معاون عمرانی اسبق استانداری خوزستان با کوله باری از تجارب برای حل معضلات تامین آب شرب و فاضلاب استان ، استاندار یکی از استان های دیگر (دوستی)،حسنوند نماینده سابق اندیمشک، افشانی معاون عمرانی اسبق استانداری خوزستان و خبیر معاون اسبق استانداری و افرادی با سوابق غیر مرتبط با استانداری مطرح هستند که باید دید این بار انتخاب استاندار با تفکر توسعه ای و پیشرفت استان و وفاق بین اقوام همراه خواهد بود یا ادامه روال گذشته به زیان استان تمام خواهد شد. آخرین خبرها این است که شنیدیم تمام استانها گزینه های مورد نظر خود را برای انتخاب استاندارشان به وزارت کشور معرفی کرده اند و فقط خوزستان مانده که هنوز در این باره طبق معمول از بقیه استانها عقب است.
خوزستان نیازمند یک استاندار با اختیارات وزیر است
یکی از نمایندگان اهواز، کارون باوی و حمیدیه در مجلس معتقد است: خوزستان برای برون رفت از مشکلات، نیازمند توجه جدی دولت چهاردهم است و استانداری با اختیاراتی در حد یک وزیر می تواند مسیر توسعه خوزستان را هموار کند. سید محسن موسوی زاده این را هم گفته: مطالبه عموم مردم،نخبگان و نمایندگان مجلس از رئیس جمهور و وزیر کشور، انتصاب فردی با رزومه کاری موفق و آشنا به مسائل مختلف خوزستان است.
موسوی تاکید کرد که جلوی انتصابات غیر کارشناسانه خواهد ایستاد و نخواهد گذاشت فرصت های پیش روی توسعه در استان از بین برود.
البته ایشان در مجمع نمایندگان یک رای دارد اما حرفش درست است و باید دید آیا در میان دیگر نمایندگان استان همفکر و همدل دارد تا آن ها هم بخواهند مانع از بین رفتن فرصت های پیش روی توسعه استان بشوند؟
قطعی های برق، رتبه تولید فولاد خوزستان را کاهش داد
قطعی های مکرر برق به صنعت استان خصوصا فولاد ضربه شدید وارد کرده بطوریکه به گفته یک کارشناس، فولاد ایران به رتبه دهم تولید فولاد در دنیا سقوط کرده، در حالیکه صنعت فولاد می تواند جایگزین نفت باشد و این کاهش تولید بر میزان سودآوری شرکت فولاد و دیگر شرکت ها و ارزآوری در کشور تاثیر زیادی داشته است. امید این است که با خنک شدن هوا و رفع قطعی های برق، صنایع استان، بخصوص تولید فولاد بحال عادی برگردد.
فعلا قطعی سیستم ثبت احوال کشور را رفع کنید بعد وعده جدید بدهید
رئیس سازمان ثبت احوال کشور از صدور کارت ملی در بدو تولد خبر داد و گفته: با این کار دیگر به سمت شناسنامه نخواهند رفت. این حرف رئیس ثبت احوال کشور در حالی است که مدت هاست به دلایل مختلف، از جمله قطعی های مکرر سیستم ثبت احوال کشور، مردم برای دریافت کارت ملی مشکل دارند و انتظار این است که قبل از هر وعده دیگری مردم را از این وضع نجات دهند.
موردی که ایشان به درستی به آن اشاره کرده، وضعیت عکس گرفتن از متقاضیان کارت ملی در پیشخوان هاست که واقعا غیر فنی است و همواره عکس ها در حد یک کارت ملی نیستند چون عکاسی یک هنر است و اینطور نیست که فرد غیر حرفه ای بتواند عکس خوبی در حد و مناسب نصب در سندی که هویت افراد را نشان می دهد، باشد.
فرزند معاف شده استاندار از سربازی به خدمت می رود
پس از آنکه انتشار مدارک معافیت از خدمت فرزند استاندار کهگیلویه و بویر احمد در فضای مجازی خبر ساز شد، حالا آقای سید علی احمد زاده استاندار، طی نامه ای به عنوان فرمانده نیروی انتظامی فراجا، خواستار ابطال کارت معافیت فرزندش بنام سید مهدی احمدزاده شده است. در نامه استاندار به سردار رادان آمده است که : فرزند بنده در سن کمتر از 18 سالگی در حشد الشعبی عراق مشغول جنگ با داعش بوده و ابایی از رفتن به سربازی نداشته است و صرفا از ظرفیت قانون وظیفه عمومی برای معافیت استفاده نموده و عضو فعال بسیج در تهران بوده است.
نقد اصلی در فضای مجازی نسبت به این اقدام استاندار این بوده که اگر آقای احمد زاده نیاز به معافیت فرزندش از سربازی بمنظور مراقبت از پدر دارد، چگونه می تواند استاندار و رئیس شورای تامین یک استان باشد؟
بهر حال استاندار به درستی درصدد جبران اشتباه خود برآمده و می ماند پاسخ به این سوال که چگونه چنین مشمولی با وجود پدرش که استاندار است، برگ معافیت از رفتن به سربازی دریافت کرده که بهتر است این موضوع روشن شود.
مدیر عاملی مناطق نفت خیز خوزستان به کدام گزینه می رسد؟
بازار تغییرات و انتصابات همچنان گرم است و برای هر سمت کشوری و استانی گزینه های مختلفی مطرح می شود. از جمله تعدادی از مدیران اسبق مجموعه شرکت های نفتی شانس مدیر عاملی مناطق نفت خیز جنوب را دارند که باید منتظر ماند و دید حامیان کدامیک از آن ها موفق به نشاندن گزینه خود بر صندلی مدیر عاملی مناطق نفت خیز خواهند شد. برخی از این گزینه ها عبارتند از: مهدی حیدری مدیر عامل اسبق نفت مرکزی، ابراهیم پیرامون مدیر عامل اسبق شرکت نفت و گاز آغاجاری، قباد ناصری مدیر عامل شرکت نفت و گاز مارون، صفر علی رئیسی مدیر عامل اسبق نفت و گاز غرب، محسن دهان زاده عضو هیئت مدیره مناطق نفت خیز و مدیر عاملی اسبق نفت و گاز کارون و تعداد دیگری که البته هنوز معلوم نیست <یار> که را خواهد و میلش به که باشد و شاید اصلا مدیر عامل جدید در میان گزینه های مطرح شده نباشد.
اخیرا با حکم وزیر نفت، حمید بورد چهره شاخص خوزستانی به عنوان مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران منصوب شد و امیدواریم خیرش به استان برسد.
برچسب ها : استاندار خوزستان مناطق نفت خیز خوزستان شرکت فولاد خوزستان
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند