شماره خبر : 36262
منتشر شده در مورخ : ۲۳ مهر ۱۴۰۳
ساعت : 8:25
فوق تخصص غدد: تخریب استخوان‌ها از چه سنی افزایش پیدا می‌کند/ توجه به مصرف دو ماده غذایی

فوق تخصص غدد: تخریب استخوان‌ها از چه سنی افزایش پیدا می‌کند/ توجه به مصرف دو ماده غذایی

یک فوق تخصص غدد، بیماری پوکی استخوان، استفاده از منابع غذایی دارای پروتئین و کلسیم برای سلامت استخوان‌ها لازم دانست.

مژگان میرعبدالحق هزاوه استادیار غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به بیماری پوکی استخوان اشاره کرد و گفت: بیماری پوکی استخوان در مردان و زنان دیده می‌شود البته این بیماری در زنان در سنین بالا و بعد از یائسگی شایع‌تر است.

وی افزود: افزایش سن یک علت اصلی پوکی استخوان محسوب می‌شود زیرا از سن ۳۰ سالگی به بعد میزان تخریب استخوان نصب به تراکم استخوان افزایش پیدا می‌کند.

این فوق تخصص غدد، استفاده از منابع غذایی که دارای پروتئین و کلسیم هستند را برای سلامت استخوان‌ها در طول زندگی لازم دانست و گفت: پروتئین و کلسیم، سازنده استخوان‌ها هستند.

وی افزود: همچنین ویتامین D برای جذب کلسیم در دستگاه گوارش ضروری است و تحرک بدنی و ورزش نیز برای سلامت استخوان‌ها مفید محسوب می‌شود.

استادیار غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: مصرف بی رویه برخی از داروها، سیگار، الکل و ژنتیک از مواردی هستند که افراد را مستعد ابتلاء به بیماری پوکی استخوان می‌کنند.

برچسب ها : پوکی استخوان دانشگاه علوم پزشکی تهران آرتروز