راوی گفت: اگر رئیس جمهور اینهمه دغدغه معیشت مردم را دارد، چاره جوئی کند
با وجود اینهمه دغدغه ای که رئیس جمهور درباره بهبود معیشت مردم دارد، عجیب است که پس از شروع به کار دولت ایشان تا بحال، هیچ تغییری در وضعیت معیشت مردم بوجود نیامده و حتی چه بسا در مواردی، وضع بدتر هم شده و بخصوص اقشار ضعیف جامعه بشدت در مضیقه اند.
آقای پزشکیان اخیرا در جمع اعضای مجمع کارآفرینان ایران گفته: ارتقای امنیت معیشت و تامین حداقل نیازهای مردم، از اصول دولت چهاردهم است و تامین معیشت مردم از وظایف اصلی ما است و باید همه موانعی را که معیشت مردم را به خطر انداخته، از سر راه برداریم.
رئیس جمهور این را هم گفته که: <قرار نیست به هر قیمتی به سمت توسعه، حرکت کنیم.>
باید منتظر بود و دید رئیس جمهور چگونه می خواهد تامین معیشت مردم را که معتقد است انجام آن از وظایف اصلی دولت است، تامین کند، بطوریکه در زندگی خانواده هایی که واقعا مشکلات معیشتی آن ها به خصوص با افزایش روز افزون قیمت ها به اوج خود رسیده و کانون خانواده ها را بخطر انداخته، ملموس شود.
دکتر مقتدایی نه ائتلاف کرده ،نه معرفی گزینه خاصی را به مصلحت می داند
این روزها شایع شده بود که دکتر مقتدایی با بعضی گزینه های استانداری ائتلاف کرده یا نفر خاصی را پیشنهاد داده است. حالا ایشان در این باره گفته : < از آنجا که طی دو ماه اخیر گزینه های متعدد و متفاوت بومی از سوی مجموعه های مختلف استانی جهت تصدی پست استانداری خوزستان مطرح شده است و در نهایت و علی الاصول مسئولین دولتی بایستی تصمیم بگیرند و در این ارتباط از بنده راجع به گزینه خاصی اظهار نظری خواسته نشده است، لذا به منظور احترام به نظر پیشنهاد دهندگان و تصمیم گیران، اینجانب معرفی گزینه خاصی را به مصلحت نمی دانم.>
جز این هم از این شخصت و مدیر ماندگار استان، انتظار نمی رود.
یارانه ایرانیان را به اتباع می دهند و اجازه می دهند شرکت به نامشان ثبت شود
به موجب یک گزارش، یکی از بانک ها به هر افغانستانی یکصد میلیون تومان وام می دهد که بگوید سرمایه خارجی بوده است. ضمنا هر افغانستانی سالانه 60 میلیون تومان از یارانه ایرانیان استفاده می کند و آن ها چهار هزار شرکت ثبت کرده اند که به اسم شرکت خانه می خرند چون نمی شود سند به نام آن ها ثبت شود و برخی مسئولان میخواهند هر طور شده این مهاجران غیرقانونی را قانونی کنند.
به گزارش مجلس، ایران سالانه 420 هزار میلیارد تومان یارانه به افغانستانی ها پرداخت می کند. فرصت شغلی هم در سال 98 ، 2 میلیون نفر اشغال بوده حالا 5 میلیون اشغال شده و تعداد افغانستانی ها که 5/1 میلیون نفر بوده رسما اعلام شده که به 7 میلیون نفر رسیده است.
هر دستگاهی که در این مورد مسئولیت دارد، باید پاسخگو باشد که چرا وضع چنین است؟
منابع همسان سازی حقوق بازنشستگان را به گندمکاران دادند
یک نماینده مجلس دلیل واریز نشدن همسان سازی حقوق بازنشستگان را اینگونه شرح داد: < ما امسال برای خرید گندم، پیش بینی 12 میلیون تن را داشتیم ولی گندم به بالای 15 میلیون تن رسید، حالا دولت باید انتخاب می کرد که با منابع در اختیارش، یا مطالبات گندمکاران را بدهد، یا قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان را اجرا کند.>
بیژن نوباوه وطن، این را هم گفت که : اگر چه توجه به حقوق بازنشستگان هم قانونی الزام آور است و باید به داد بازنشستگان رسید ولی از آن سوی ، کشاورزان هم قشر ضعیفی هستند و اگر مطالباتشان پرداخت نمیشد چه بسا برای کشت سال آینده دچار مشکل می شدیم. به همین دلیل دولت تصمیم گرفت فعلا از منابع موجود برای پرداخت طلب گندمکاران استفاده کند.
به این می گویند مجلس و نمایندگان عدالت محور که منافع یک قشر زحمتکش را فدای یک قشر زحمتکش دیگر کنند.
حاشیه هایی از گفت و گوی رسانه ای یک نماینده اهواز
یک نماینده مردم اهواز گفته: باید شرایط را فراهم کنیم که خوزستان و شهر اهواز، بهشت سرمایه گذاران شود.
آقای نماینده معلوم نکرده چطور قرار است این اتفاق بیفتد¿وی عنوان کرده جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی، دفع سنگ اندازان و ایجاد فضای امن ، منجر به تحول شهری می شود.
درسته، اما با حلوا گفتن، کام شیرین نمی شود و بفرمائید در این مدتی که آقایان نمایندگان مردم این شهر شده اند، چند سرمایه گذار جذب کرده اند¿ درباره وضعیت نابسامان شورای شهر اهواز آقای نماینده گفته: به این وضعیت معترض هستیم چون دود جلسات نامنظم شورا به چشم مردم می رود و از شورای شهر و شهرداری می خواهیم به جای اختلاف، تفاهم کنند و اگر شهردار ابقا شود حمایت کنند.
چطور شد¿یعنی نماینده بدون اینکه بداند چرا درباره ماندن یا رفتن شهردار در شورا دودستگی است، قول حمایت از شهردار را می دهد!
در خصوص دو انتصاب اخیر یعنی تعیین مدیر عامل مناطق نفت خیز جنوب و مدیر کل راه و شهرسازی، نماینده گفته: مدیر عامل مناطق نفت خیز جنوب(آقای بورد) ایشان غریبه نیستند و 35 سال است که در خوزستان زندگی می کند و به سفارش هیچ نماینده غیر خوزستانی منصوب نشده و فشاری در کار نبوده است. مدیر کل سابق راه و شهرسازی استان هم غیر بومی بود که در دولت جدید معاون وزیر شد و فردی که بجای وی مدیر کل شد با نظر مجمع نمایندگان انتخاب شده است.
به این ترتیب معلوم می شود که در انتصابات مدیران، مجمع نمایندگان هم نقش دارد بنابراین ضمن همکاری با آنها باید درباره عملکردشان پاسخگو باشند.
دغدغه دیگر نماینده محترم بقول خودشان ، رفتار دوگانه برخی سازمان ها و نهادهای اجرائی است که سوال کرده چرا در کیان پارس، خودرویی که پارک دوبل می کند در کمتر از چند دقیقه جریمه می شود، اما در سایر مناطق مانند دروازه (کدام دروازه) این مهم اتفاق نمی افتد و نه تنها بی نظمی حاکم است، بلکه شاهد پارک خودروهای سنگین و نیمه سنگین هستیم که از توقف آن ها در محل ماه ها می گذرد و هیچ اخطاری هم دریافت نکرده اند و باید در هر دو محل، نگاه یکسان باشد و انتظار می رود برای ساماندهی این وضع، شورای تامین و استانداری ورود کنند.
واقعا این ریز بینی آقای نماینده جای تقدیر دارد!
برچسب ها : معیشت رئیس جمهور خودرو