راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
وزیر کشور هنگام معرفی استاندار جدید ایلام گفته: دو نوع اختیار به استانداران داده می شود، یکی اختیاراتی که عمومیت دارد و دیگری اختیاراتی که به برخی استان ها از جمله استان های مرزی داده می شود که اختصاصی است. مومنی این را هم گفت: کارگروه ویژه ای با دستور رئیس جمهور برای افزایش اختیارات استانداران تشکیل شده است. وزیر کشور یکی از مهمترین برنامه های دولت چهاردهم برای استان های مرزی را توسعه زیرساخت های حمل و نقل در حوزه های ریلی، هوایی و جاده ای اعلام کرد.
خوزستان از استان های مرزی به شمار می رود و مرز طولانی با کشور عراق دارد و در سال های اخیر، شلمچه یکی از دروازه های مرزی ایران شده است. بنابراین استاندار خوزستان می تواند از اختیارات مرزی هم بهره ببرد. در زمینه اختیارات عمومی هم قطعا شرایط و موقعیت استان خوزستان موجب می شود که به استاندار این استان هم اختیارات ویژه ای تعلق بگیرد و هر قدر استاندار بیشتر بتواند از این اختیارات استفاده کند، وضعیت استان و مردم بهتر خواهد شد، این امر هم بستگی به میزان توانمندی مدیران استان و قاطعیت استاندار با کمک نمایندگان دارد.
ممنوع کردن مازوت سوزی در خوزستان از همه جا واجب تر است
یک نماینده مردم اهواز گفته: دستور رئیس جمهور برای ممنوع کردن مازوت سوزی، ارزنده بود اما انجام این کار در خوزستان و اهواز، از همه جا واجب تر است و از وزارت نفت پیگیر این مساله هستیم تا این حرکت به خوزستان هم تسری پیدا کند و بیشتر از این شاهد تبعات ناشی از آلودگی هوا نباشیم و باید ببینیم چرا در این تصمیم، خوزستان اولویت اول دولت نبوده است . به گفته موسوی هیچ جای ایران به اندازه خوزستان فلرسوزی ندارد و جدا از آن شاهد مازوت سوزی در نیروگاه های برق در اهواز و دیگر صنایع هستیم.
حرف به جائی است و امیدواریم پی گیری های این نماینده مجلس نتیجه داشته باشد.
تکلیف مردم با اینهمه <اپلیکیشن> که حافظه گوشی ها را پر می کند، چیست؟
بعضی روزها ، گوشی تلفن همراه حقیر با بنده برخورد قهر آمیز می کند و پیام می دهد اگر از حجم پیام ها و محتویات حافظه کم نکنی، به حرفت گوش نمی کنم و متعاقب آن، دستم را در حنا می گذارد و همه چیز را تعطیل می کند و این برخورد در روزگار امروز که بدون موبایل هیچ کاری از آدم ساخته نیست، خیلی مصیبت است . بعد که درصدد حذف برخی محتویات گوشی برمی آیم متوجه می شوم حجم زیادی از آن ها مربوط می شود به دسته گل های سازمان های خدماتی که کار خود را آسان کرده و با ایجاد اپلیکیشن (نوعی نرم افزار است که می تواند بر روی رایانه ، تبلت، گوشی هوشمند یا سایر دستگاه های الکترونیکی نصب و اجرا شود) مردم برای دریافت هر اطلاعاتی از انواع قبوض و امور دیگر سازمان ها باید از طریق آن رفع نیاز کنند، که از آن جمله است مسایل مربوط به برق، آب، گاز، شهرداری ، امور مالیاتی و ... حالا مانده ام که تکلیف چیست و چطور می توانم هم مشکلاتم را بدون استفاده از این نرم افزار رفع کنم، هم دستور گوشی را اجرا کنم که اینهمه توی قیافه نباشد و هر وقت دلش خواست ناز نکند!!
وقتی فقط از یک مرز 100 کامیون گوجه صادر شود معلوم است که کیلویی 60 هزار تومان می شود
روابط عمومی گمرک ایران اعلام کرده که < 100 دستگاه کامیون حامل گوجه از مرز پرویز خان (گذرگاه مرزی غربی ایران با کشور عراق در شهرستان قصر شیرین استان کرمانشاه) وارد خاک عراق شده که 7 کامیون بخاطر عدم رعایت قرنطینه نباتی برگشت داده شده است.>
به این ترتیب وقتی قرار باشد این حجم بالای گوجه صادر شود، معلوم است که قیمت هر کیلوی آن در بازار بدلیل کمبود، تا 60 هزار تومان بالا می رود. تازه صادرات گوجه از مرز خوزستان به عراق را هم داریم، فقط می ماند ته مانده های گوجه های بی کیفیت و احیانا برگشتی های صادراتی که هر عیبی هم داشته باشند، سر از بازارها در می آورند. روزگاری می گفتند قانون صادرات این است که اول باید نیاز داخلی یک کالا تامین شود و مازاد آن را صادر کنند، اما حالا این یکی هم مثل خیلی از قوانین مربوط به مردم بی اعتبار شده است.
دارندگان <پلتفرم> ها تمام قد جلوی حذف فیلترینگ ایستاده اند!
معاون حقوقی رئیس جمهور گفته: < ما منکر آسیب های فضای مجازی نیستیم و باید برای آسیب آن هم فکری کرد، اما اینکه مردم زندگی خود را روی این پلتفرم ها شکل دهند، بعد ناگهان ما با حذف فیلترینگ زندگی آن ها را به هم بریزیم و سراغ فیلتر شکن ها برویم آنها به دلیل درآمد هنگفت ، با تمام توان جلوی رفع آن ایستاده اند و این نادیده گرفتن حق مردم است.>
باید دید منظور آقای معاون از اینکه می گوید نباید زندگی فروشندگان فیلترشکن ها را بهم بریزند چیست و اینکه گفته <این> یعنی نادیده گرفتن حق مردم است، منظورش کدام مردم است، مردمی که باید مرتب هزینه خرید فیلترشکن بپردازند، یا آنها که فروش این وسیله برایشان کسب و کار شیرینی شده و پشت قضیه هم سوداگران و افراد فرصت طلب قرار دارند. بد نیست بدانید که <پلتفرم> به انگلیسی بمعنای سکو است. این کلمه قدیمی بیشتر از پنج قرن است برای توصیف سکوهائی که ارتفاعشان از بقیه زمین یا سالن بلندتر است، به کار می رود. کاربرد پلتفرم معمولا این بوده که افراد روی آن می رفتند و می ایستادند تا بهتر دیده شوند یا راحت تر بتوانند برای جمع سخنرانی کنند.
اما در کشور ما پلتفرم چند وجهی است و معروف ترین آن برای کسب و کارها، تبلیغ برای محصولات و جذب مشتری و مواردی از این قبیل کاربرد دارد، پلتفرم همچنین افراد و سازمان ها را برای دستیابی به هدف مشترک یا به اشتراک گذاشتن منابع مشترک به یکدیگر متصل می کند.
قرار نبود شیشه های خودروها صد در صد دودی باشند
در حالیکه باید شیشه های خودروها بیست درصد دودی باشند، دیده می شود که بسیاری از آنها کاملا دودی و خدای ناکرده اگر سوء استفاده در خودرو بشود، از بیرون قابل دیدن نیست. جالب است که دیده شده شیشه های بعضی خودروهای نیروی انتظامی هم صد در صد دودی است. پیدا کنید پرتقال فروش را!
برچسب ها : استاندار خوزستان معاون حقوقی رئیس جمهور آسیب های فضای مجازی شیشه های خودرو
- راوی گفت: آقایان ستادهای انتخاباتی را با <حزب> اشتباه گرفته اند!
- راوی گفت: ادامه کار ستادهای انتخاباتی که یک روز قبل از انتخابات باید تعطیل شوند چه توجیه قانونی دارد؟
- راوی گفت: شکست استیضاح شهردار اهواز و ادامه نابسامانی شورا و مدیریت شهری
- راوی گفت: استاندار ثابت کند پشت چهره آرام مدیری با تحرک و پویا است و زمان از دست نرود
- راوی گفت: آقایان ستادهای انتخاباتی را با <حزب> اشتباه گرفته اند!
- راوی گفت: ادامه کار ستادهای انتخاباتی که یک روز قبل از انتخابات باید تعطیل شوند چه توجیه قانونی دارد؟
- راوی گفت: شکست استیضاح شهردار اهواز و ادامه نابسامانی شورا و مدیریت شهری
- راوی گفت: استاندار ثابت کند پشت چهره آرام مدیری با تحرک و پویا است و زمان از دست نرود