اهمیت شستشوی منظم دستها برای پیشگیری از ایجاد مقاومت میکروبی
سرپرست گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآوردههای سلامت سازمان غذا و دارو، به اهمیت شستشوی منظم دستها با آب و صابون اشاره کرد.
سرپرست گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآوردههای سلامت سازمان غذا و دارو، به اهمیت شستشوی منظم دستها با آب و صابون اشاره کرد و گفت که این اقدام ساده میتواند به طور مؤثری از گسترش عفونتها و میکروبهای مقاوم به داروها پیشگیری کند.
دکتر راضیه کشاورز ملکی در گفتگو با ایفدانا افزود: که این یکی از روشهای موثر برای حفظ سلامت فردی و عمومی است.
وی ادامه داد: شستشوی دستها با آب و صابون، به ویژه قبل از خوردن غذا، پس از تماس با سطوح عمومی و بعد از استفاده از سرویس بهداشتی، میتواند از انتقال باکتریها، ویروسها و قارچهای مقاوم جلوگیری کند.
او تأکید کرد که آموزش این عادت ساده به مردم میتواند کمک زیادی به پیشگیری از بیماریها و کاهش هزینههای درمانی نماید.
دکتر ملکی کشاورز همچنین یادآوری کرد که رعایت بهداشت دستها برای کاهش خطر ابتلا به بیماریهای عفونی و میکروبهای مقاوم به درمان ضروری است.
به گفته دکتر راضیه کشاورز ملکی این کار میتواند در کنار اقدامات دیگر مانند استفاده منطقی از داروهای آنتیبیوتیکی، به کاهش گسترش مقاومت میکروبی در جامعه کمک کند.
در نهایت، دکتر راضیه کشاورز ملکی سازمان غذا و دارو، تأکید کرد که شستشوی دستها باید به یک عادت روزانه تبدیل شود. رعایت این موضوع نه تنها سلامت فردی بلکه سلامت عمومی جامعه را نیز تأمین میکند و در جلوگیری از اپیدمیهای بزرگ مؤثر خواهد بود.
منبع: سازمان غذا و دارو
باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلینیک
برچسب ها : سازمان غذا و دارو شستشوی دست کشاورز