راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
وزارت کشور به استانداران بخشنامه کرده و با اشاره به مصوبات اولین گردهمایی استانداران و به منظور ایجاد انگیزش در مجموعه کارکنان استانداری ها، فرمانداریها و بخشداریها، لازم دانسته ترتیبی داده شود که انتخاب افراد برای انتصاب به این سمتها از افراد درون سازمانی صورت گیرد. این دستور همان چیزی است که همیشه مورد درخواست کارکنان استانداری ها بوده تا از تضیع حق آن ها جلوگیری شود، چرا که با وجود حضور نیروهای با تجربه در استانداری ها، افرادی از سایر دستگاه ها را بدون داشتن ارتباط کاری در سمت های معاون استانداری، فرماندار و بخشدار منصوب می کردند که در نتیجه به خاطر وجود نیروهای تحمیلی در این سمت ها کارکنان اصلی، انگیزه ای برای ادامه کار نداشتند. اما نکته عجیب اینکه که پس از صدور و ارسال بخشنامه وزارت کشور، برخی استانداران از آن استقبال نکرده و به وزارت کشور متوسل شدهاند تا مجوز انتصاب افرادی خارج از کادر استانداری را بگیرند و در این کار اصرار دارند، این در حالی است که وقتی یک نفر مثلاً از آموزش و پرورش به استانداری مᅢمور و منصوب می شود، هم اداره او یک نیرو را که تخصص یک کار را دارد و می تواند در دستگاه مربوط به خود مفید واقع شود از دست می دهد، هم این آدم با سمتی که منصوب می شود بیگانه است و مدت ها طول می کشد تا به اموری که به وی محول شده آشنا شود. ضمناً افراد زیر دست او به مراتب وارد ترند و در اصل آنها کار می کنند و رئیس حقوق و مزایایش را دریافت می کند. این افراد کسانی هستند که یک حامی در وزارت کشور یا جای دیگر دارند و آنها هستند که وسیله ظلم به نیروهای سازمانی استانداری ها می شوند.
امید آن که استاندار خوزستان از مدیرانی نباشد که ورود نیروهای میهمان به استانداری را برای انتصاب های فرمانداریها معاونین آنها و بخشداریها بر مدیران و نیروهای خودی ترجیح می دهند. زیرا مشکلات امروز استان نتیجه انتصاب های غلط در گذشته است.
ضمناً دکتر موالی زاده مطمئن باشد که دستگاه ها به نیروهایی اجازه رفتن به دستگاه دیگری را می دهند که ناتوان بوده و کارائی ندارند و گرنه در حوزه خودش از او استفاده می شد و نباید باز هم آقایان راضی شوند که سمت ها به افرادی واگذار شود که مردم تاوان آزمون و خطاهای آن ها را بپردازند.
قرار است اهواز شهر بدون متکدی شود
معاون دادستان عمومی و انقلاب اهواز و سرپرست شوق زندگی دادسرای اهواز خبر داده که : در تلاش هستیم با اقدامات میان مدت، اهواز تبدیل به شهر بدون متکدی شود و تحقق این هدف، علاوه بر دستگاه های اجرائی به همراهی و همکاری اقشار مختلف مردم نیاز دارد.
اگر اراده ای باشد، هر کاری شدنی است. البته متکدیان در اهواز با چهره ها و تیپ های مختلفی دیده می شوند که اصلا شباهتی به گدا ندارند.
تبریز سال هاست به چنین توفیقی دست یافته است و مسافران و به خصوص خانواده های اهوازی پس از رفتن به این شهرستان و مقایسه وضعیت کلی تبریز با شهر خودمان هم لذت و هم رنج می برند.
بنزین غیر استاندارد باعث آلودگی هوا است
یکی از مطلعین به امور شهری و زیست محیطی استان، بخشی از آلودگی شهرهای خوزستان را ناشی از سوخت غیر استاندارد می داند.
وی این را هم گفته که : بنزین تولیدی پتروشیمی ماهشهر حداقل 30 درصد مصرف سوخت را در خودروها بالا می برد.
وی سایر عوامل آلودگی هوا را این طور عنوان کرده است: رها کردن گازهای همراه با نفت در اطراف اهواز، آتش زدن نیشکرها قبل از برداشت که از مهرماه شروع و تا فروردین ادامه دارد، آلودگی واحدهای تولیدی و صنعتی اطراف اهواز و وارونگی هوا از دیگر عوامل در آلودگی هوا است که لازم است فکری برای آنها بشود.
خانواده ها موضوع خودکشی فرزندان نوجوان خود را جدی بگیرند
متاسفانه خودکشی در بین نوجوانان و جوانان، بیشتر از پیش شایع شده و در همین اهواز، موردی زیر 10 سال هم داشته ایم که موضوع باید برای خانواده ها به جد مورد توجه قرار گیرد و پدر و مادرها مواظب تغییرات روحی فرزندانشان باشند تا کار از کار نگذرد و به موقع از وقوع خودکشی جلوگیری کنند، چرا که طبق بررسی ها، خودکشی دومین عامل مرگ و میر بین جوانان 10 تا 24 سال بوده است.
به اعتقاد کارشناسان، نوجوانی دوران بسیار حساسی است و نوجوانان در این دوره، بیشتر در معرض خطر خودکشی قرار دارند. مسائل درسی، جنسی، خانوادگی، رفتاری و روانی جزء مشکلات زمینه ساز خودکشی نوجوانان به حساب می آیند.
بنابراین اگر فرزند نوجوان شما دارای علائم اختلالات روانی است باید بیشتر از او مراقبت کنید تا سراغ خودکشی نرود. این علائم شامل مواردی از قبیل تغییر خلق، تغییرات اشتها، از دست دادن علاقه به انجام امور، خستگی مفرط و نظایر آن است و اگر چنین مواردی را شاهد بودید، از روانشناس کمک بگیرید.
دادستان، بیست روز به مسئولین برای رفع مشکلات آبگرفتگی مهلت داد
دادستان عمومی انقلاب مرکز استان خوزستان با تاکید بر لزوم همکاری همه دستگاه ها و ارائه برنامه جامع برای رفع مشکلات شهری، دستور داده ظرف مدت 20 روز آینده جهت شناسائی و رفع مشکلات آبگرفتگی در بارندگی های سال گذشته، اقدام کنند و هرگونه عدم اجرای وظایف توسط دستگاههای متولی، به عنوان ترک فعل مورد پیگیری قضائی قرار خواهد گرفت.
برچسب ها : وزارت كشور آبگرفتگی استان خوزستان