راوی گفت: بیمه تکمیلی زیر میزی است، که روی میز به مردم می دهند، باید درست مدیریت شود
رئیس جمهور در همایش بین المللی بیمه و توسعه گفته: یک فرد در منطقه محروم پول خود را از بیمه دیر دریافت می کند اما فردی در تهران از بیمارستان میلاد بهترین خدمات را می گیرد در حالیکه بیمه تکمیلی زیرمیزی است که روی میز به مردم داده می شود چون همان عملی که در بیمارستان دولتی با تعرفه 10 تومان انجام می دهیم در خصوصی با تعرفه 100 تومان انجام می دهیم و ساختار کشور را در ارائه خدمت به هم می ریزیم. به گفته دکتر پزشکیان <وظیفه بیمه این است تا، کسی که دارد می افتد و زیر خط فقر می رود به او کمک شود، زیرا در سیستم بهداشت و درمان، خطر، اقشار ضعیف را تهدید می کند.> واقعا اگر قرار باشد حرف های رئیس جمهور اجرا شود، مردم مشکلی نخواهند داشت، اما حیف که ...
از <باید گفتن> های استانداران آبی گرم نمی شود
پیش از این هم به این نکته اشاره کرده و تاکید کرده ایم که اگر قرار است در استان تحرک و اتفاق خاصی در راستای پیشرفت و رفع تنگناها رخ بدهد، بهتر است مدیران و در راس آن ها استاندار ابتدا کارهایی انجام دهند، بعد آن را اطلاع رسانی کنند و اینکه مرتب بگویند <باید> اینطور شود و <باید چنین و چنان شود، دردی را دوا نمی کند و چه بسا تا روزی که سمت هایشان را از دست می دهند، هیچکدام از این <باید> ها جامه عمل نپوشد. کافی است از روابط عمومی استانداری آرشیو سخنرانی های استانداران قبلی را به دکتر موالی زاده تقدیم کنند تا ایشان متوجه شود در طول خدمتشان در خوزستان چند هزار <باید> عنوان کرده اند و بررسی شود که چه تعداد از این <باید> ها اجرائی شده است. به نمونه هایی از این <باید> ها که استاندار جدید( که کم کم از حالت جدید خارج می شود) عنوان کرده است توجه کنید: < در حال حاضر فاضلاب اهواز، از 24 نقطه به کارون سرازیر و انواع پساب ها وارد این رودخانه می شود که <باید> جلوی آن گرفته شود.>
این موضوع و این باید را تمام استانداران قبلی نه یکبار و دوبار بلکه بارها مطرح کرده اند اما روزی که رفته اند، وضع مثل همان روز اول بوده که به استان آمده بودند.
استاندار: همه ما <باید> موضوع محیط زیست را به صورت جدی در دستور کار قرار دهیم و از ظرفیت دانشگاه ها و سازمان های مردم نهاد برای کاهش میزان آلودگی <باید> استفاده کرد.>
منظور از همه ما کی و سازمان های مردم نهاد کدامند؟ مگر نه اینکه ثابت شده دشمن محیط زیست خوزستان صنایع آلوده کننده و مسبب نابودی محیط زیست، شهرداریها بدلیل ضعف در جمع آوری زباله و اقدام غیرکارشناسی در دفن زباله و ناتوانی در استفاده از پسماندهاست؟
استاندار: <رتبه فعلی آموزش و پرورش خوزستان در شان استان با ظرفیت های عظیم آن نیست. ما <باید> غنی سازی شغلی کنیم و امکانات مالی لازم را فراهم آوریم تا منزلت اجتماعی مشاغل به سطح مطلوبی برسد.> با این کلی گویی چه چیزی تغییر خواهد کرد؟آیا بهتر نیست در این موارد و هزاران <باید> های دیگر که در ادامه کار عنوان خواهد شد، موانع و علل در جا زدن و پس رفت استان، از جمله مدیریت ها بررسی و بجای بایدها، از انجام کار و تغییرات منطقی و کارشناسی، خبر داده شود؟
برنامه هفتمی نویسان، در محاسبه رشد اقتصادی اشتباه نکنند و رویانویسی را ترجیح ندهند
مرتضی افقه اقتصاددان خوزستانی گفته: کاسه کوزه های تورم را سر مردم نشکنید ، تورم حاصل بی تدبیری و سیاست های اشتباه دولت هاست. وی در خصوص احتمال افزایش قیمت بنزین یاد آور شده: تجربه دفعات گذشته افزایش قیمت بنزین تاثیری بر افزایش و کاهش مصرف نداشته است و بهتر است دولت، موازی با تصمیم گیری برای بنزین یک برنامه جامع و شفاف درباره اینکه چگونه قرار است خودروسازان مکلف شوند خودروهای استاندارد بسازند نیز منتشر کند، یا توضیح دهند که چطور قرار است زیرساخت های حمل و نقل عمومی کشور، توسعه داده شود که مردم کمتر از بنزین استفاده کنند و لازم است دولت صراحتا بگوید در کنار برنامه افزایش قیمت، برای کاهش مصرف ، چه برنامه های دیگری دارد که مردم حداقل بدانند کاسه، کوزه ها فقط بر سر آن ها شکسته نمی شود، چون وقتی مردم احساس کنند که قرار است همه چیز سر آن ها خالی شود ، نتیجه خوبی نخواهد داشت. به گفته این اقتصاددان: در شرایطی که ما، در تنش منطقه ای قرار داریم و درگیر تحریم ها هستیم و پس از آمدن ترامپ نیز امکان این که رشد اقتصادی بالایی داشته باشیم را نداریم، اما باز هم برنامه هفتمی را طوری می نویسند که رشد اقتصادی 8 درصدی را پیش بینی می کنند، این افراد در حال رویانویسی هستند و از واقعیت دورند.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار یک نیروی با تجربه خواهد بود یا یک نیروی تحمیلی؟
اینطور که پیداست واقعا انتخاب فردی واجد شرایط معاونت سیاسی اجتماعی استانداری برای دکتر موالی زاده مقداری مشکل است چون از هر طیفی یک نفر مطرح است و کاش افرادی که تجربه اجرایی چنین سمتی را ندارند، خودشان راضی نمی شدند در چنین جایگاهی قرار گیرند، چرا که وقتی صحبت از استان و مقدورات و امور حساس آن باشد، دیگر بحث اصولگرا و اصلاح طلب نباید مطرح باشد و ما از این آزمون و خطاها زیان های زیادی دیده ایم. به قرار اطلاع، برخی از گزینه ها برای معاونت سیاسی اجتماعی استانداری از اینقرار است: دکتر حسین حسین زاده، آقای رضا نجاتی، حجت الاسلام شیخ قربانعلی سعادت نیا، دکتر همایون یوسفی ، دکتر سودانی و افرادی دیگر که مشخص است کدامیک از این ها تجربه ای در این معاونت را دارد و کدام یک با این جایگاه بیگانه اند.
کدامیک از گزینه ها با جایگاه معاونت سیاسی اجتماعی تناسب دارند؟
برخی از وظایف معاونت سیاسی اجتماعی استانداری که باید در انتخابات معاون استاندار لحاظ شود عبارت است از زمینه سازی برای فعالیت مطلوب احزاب و تشکل های سیاسی استان و نظارت برنامه های انتخاباتی، هماهنگی و هدایت فرمانداران برای تحقق سیاست های عمومی و برنامه های دولت، تامین و حفظ امنیت و استقرار نظم و آرامش در استان و ایجاد هماهنگی بین دستگاه های اطلاعاتی، انتظامی و نظامی، هماهنگی مستمر با واحد مرتبط با پدافند غیر عامل در اجرای سیاست های ابلاغی در سطح استان، برنامه ریزی، هدایت و ایجاد هماهنگی های لازم در مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مواد مخدر ، سلاح و مهمات ، مشروبات الکلی و قاچاق در استان و ....که البته غیر از این موارد، چندین بند دیگر وظایف هم شامل این معاونت می شود.
آن ها که به چهره های استانی آشنایی دارند می دانند که در میان گزینه های احتمالی، دو نفر تجربه کاری این معاونت را دارند و عملکردشان هم با توجه به اینکه از مجموعه استانداری هستند و وزارت کشور هم بر این نکته تاکید دارد، بیشتر از بقیه گزینه ها واجد شرایط اند که باید دید استاندار ترجیح می دهد یک معاونت آگاه به امور مربوطه داشته باشد یا تسلیم فشارها خواهد شد.
برچسب ها : قیمت بنزین رشد اقتصادی آموزش و پرورش خوزستان
- راوی گفت: نشست کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا بدون حضور مسئولان شرکت های آلوده کننده چه حاصلی دارد؟
- راوی گفت: فریاد رئیس جمهور از انبوه مشکلات بلند است
- راوی گفت: آقای رئیس جمهور! استانداران هم مثل شما برای انتصاب مدیران استان مصیبت دارند!
- راوی گفت: بیمه تکمیلی زیر میزی است، که روی میز به مردم می دهند، باید درست مدیریت شود
- جهاد اسلامی: خروج کامل اسرائیل از غزه همچنان شرط اصلی برقراری آتش بس است
- صهیونیستها هنر نکردند که کشوری بدون ارتش را اشغال کردند
- «توهم آمریکا و رژیم صهیونیستی» محور رسانههای عرب زبان در بازتاب بیانات مقام معظم رهبری
- رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران: ریاکاری روش همیشگی استعمارگران و سرمایهداران غربی است
- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان؛ تمامی نقاط پرحادثه راههای خوزستان تا پایان سال برطرف میشود
- تدوین پروژهای برای آموزش «هوش مصنوعی» در تمام پایههای تحصیلی
- تولید لوله با فناوری نانو برای اولین بار در کشور
- استاندار خوزستان عنوان کرد: پیگیری اسکان موقت اهالی ساختمان فروریخته زیتون/ مقاومسازی یا تخریب ساختمانهای مجاور
- راوی گفت: نشست کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا بدون حضور مسئولان شرکت های آلوده کننده چه حاصلی دارد؟
- راوی گفت: فریاد رئیس جمهور از انبوه مشکلات بلند است
- راوی گفت: آقای رئیس جمهور! استانداران هم مثل شما برای انتصاب مدیران استان مصیبت دارند!
- راوی گفت: بیمه تکمیلی زیر میزی است، که روی میز به مردم می دهند، باید درست مدیریت شود