
ابتکاری تحسین برانگیز برای شناسائی و گزینش مدیران!
در جمهوری اسلامی ایران، هر رئیس جمهور منتخب در فاصله معرفی به عنوان برنده انتخابات تا استقرار رسمی در جایگاه ریاست جمهوری بعد از مراسم تحلیف و تنفیذ، یکی از حسّاسترین مراحل کاری خود را، که انتخاب وزراء و همکاران نزدیک است، می گذراند. و این همان مرحله ای است که آقای رئیسی رئیس جمهور منتخب جدید در آن قرار دارد و باید تا قبل از 14 مرداد که مراسم تحلیف انجام می شود این مرحله را به پایان رساند.
حسّاسیت این مرحله به این جهت است که رئیس جمهور منتخب ولو با اکثریتی چشم گیر انتخاب شده و برنامه های مدوّنی نیز برای انجام موفقیت آمیز وظایف خود به عنوان رئیس قوّه مجریه در دست داشته باشد امّا اگر از جهت نیروی انسانی و همکاران کاربلدی که بتوانند این برنامه ها را عملی کنند دستش خالی باشد یقیناً نخواهد توانست بار مسئولیت محوله را به منزل برساند.
اینک که آقای رئیسی با علم به وجود مشکلات و بلکه بحرانهای متعدد بویژه در بخش اقتصاد به این عرصه وارد و با اجماعی مطلوب به عنوان مسئول اداره امور کشور برگزیده شده لازم است همکاران خود را براساس معیارهائی که قبلاً اعلام کرده انتخاب کند معیارهائی که در طول دوران تبلیغات انتخاباتی تحت عنوان کلی شایسته سالاری مکرّراً مطرح شده و ویژگی های آنان در مصاحبه ها و سخنرانیهای ایشان تشریح شده و مورد تایید قرار گرفته است. رئیس جمهور منتخب که شرکت خود در انتخابات را مستقل از وابستگیهای گروهی و سیاسی اعلام کرده و دولت خود را دولتی مردمی معرفی می کند تاکید دارد که در انتخاب همکاران تنها به نیروهای نزدیک بخود توجّه نخواهد کرد. وی ضمن جستجو در بین نیروهای کارآمد و جهادی و مردمدار، در ابتکاری تحسین برانگیز سامانه ای تحت عنوان "یاران رئیسی" برای مشارکت مردم در معرفی اعضاء و مدیران دولت سیزدهم معرفی کرده و از همه نخبگان، فرهیختگان، گروهها، احزاب، تشکّلها و آحاد مردم دعوت کرده تا چنانچه فردی را در تراز دولت مردمی میشناسند نسبت به معرفی وی اقدام کنند.
<کارآمدی>، <فسادستیزی>، <روحیه انقلابی> و <مردمی بودن> از جمله ویژگیهایی است که رئیس جمهوری منتخب بر آنها تاکید کرده است. با توجّه به اینکه در بعضی دولتها حتی نمایندگان مردم در مجلس هم اجازه ورود به ساده ترین مسائلی که در دولت
می گذرد نمی یافتند و دولتها همتشان در محرمانه کردن همه چیز بود، اینک بالاترین مقام اجرائی کشور برای تمامی مردم فرصتی فراهم کرده است که فرداً فرد بتوانند در یکی از مهمترین مسائل یعنی انتخاب بالاترین مدیران اجرائی کشور، مشارکت کنند و از تجربیات کوچک و بزرگ خود در این مورد، کشور را بهره مند سازند. کارکرد فوری این سامانه اگرچه در حال حاضر محدوده انتخاب وزیران و مقامات ارشد کابینه را دربر می گیرد لیکن همین سامانه در سلسله مراتب خود می تواند در گزینش دهها هزار مدیر اجرائی در سراسر کشور بکار آید و با مشارکت مردم به شناسائی و گزینش بهترین و کارآمدترین نیروها منجر شود. ان شاء ... .
موسوی زاده
1400/04/13
برچسب ها : گزینش رئیس جمهور منتخب قوّه مجریه
- راوی گفت: مردم زمان برگزاری مراسم، درب خانهها را باز نگذارند، سارقین در کمین اند
- راوی گفت: مسئولان بهداشت و درمان مردم را از آنفولانزای جدید بی خبر نگذارند
- راوی گفت: انتصاب 4 سرپرست فرمانداری و سرپرست دفتر فنی استان
- راوی گفت: خودمانی شدن عوامل کم ظرفیت با استاندار در فضای مجازی بنفع استان نیست
- راوی گفت: مردم زمان برگزاری مراسم، درب خانهها را باز نگذارند، سارقین در کمین اند
- راوی گفت: مسئولان بهداشت و درمان مردم را از آنفولانزای جدید بی خبر نگذارند
- راوی گفت: انتصاب 4 سرپرست فرمانداری و سرپرست دفتر فنی استان
- راوی گفت: خودمانی شدن عوامل کم ظرفیت با استاندار در فضای مجازی بنفع استان نیست