شماره خبر : 45264
منتشر شده در مورخ : ۱۹ فروردین ۱۴۰۴
ساعت : 10:6
بن‌یدر مشکلی برای همراهی سپاهان ندارد

بن‌یدر مشکلی برای همراهی سپاهان ندارد

 

بر اساس اعلام مدیر تیم فوتبال سپاهان، ویسام بن‌یدر، مهاجم سرشناس فرانسوی که به تازگی به این تیم پیوسته، مشکلی برای همراهی زردپوشان ندارد و ITC او صادر شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان - ویسام بن‌یدر، بازیکن فرانسوی که به تازگی به تیم سپاهان پیوسته است، مشکلی برای همراهی این تیم ندارد و مراحل صدور کارت او به صورت قانونی طی شده است و می‌تواند با صلاح‌دید کادرفنی برای سپاهان به میدان برود.

بن‌یدر در تاریخ ۱۲ فروردین به صورت رسمی به این تیم پیوست. سپس مدیر عامل سپاهان برای جذب او به کمیته انضباطی احضار شد، اما در نهایت احسان بعیدی، مدیر تیم فوتبال سپاهان با اعلام این خبر گفت: ITC بن یدر صادر شده و او می‌تواند بازی کند.

ویسام بن یدر، مهاجم سرشناس فرانسوی سابقه بازی در تیم ملی فرانسه و باشگاه‌های سویا، موناکو و تولوز را دارد.

منبع: ایسنا

برچسب ها : بن‌یدر سپاهان اصفهان لیگ برتر فوتبال نقل و انتقالات فوتبال