
راهاندازی سامانه دریافت گزارشات مردمی درباره آزمون سراسری ۱۴۰۴
سازمان سنجش آموزش کشور با صدور اطلاعیهای برای دریافت گزارشات مردمی در مورد نحوه برگزاری و تخلفات احتمالی آزمونهای سراسری اعلام آمادگی کرد.
به گزارش گروه علمی ایرنا، روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور در اطلاعیه خود توضیح داده است که این سازمان در راستای تحقق مشارکت عمومی در تحقق «کنکور سالم، دانشگاه بالنده، جامعه پیشرو» اقدام به راهاندازی سامانه دریافت گزارشات مردمی درباره آزمونهای سراسری کرده است.
سازمان سنجش از همه هموطنانی به خصوص متقاضیان آزمون سراسری و آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم و خانوادههای آنها درخواست کرده است که پس از اطمینان از تخلفات احتمالی در فرایند برگزاری آزمون سراسری، با مراجعه به این سامانه در درگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به ثبت نوع و شرح تخلف و جزئیات آن اقدام کنند.
در ادامه این اطلاعیه تاکید شده است که:
۱- سازمان سنجش آموزش کشور پس از دریافت گزارشات واصله و بررسی کارشناسی و اعتبارسنجی موارد اعلامی، نسبت به برخورد با متخلفان مطابق قوانین و ضوابط آزمونهای سراسری اقدام خواهد کرد.
۲- اگر اطلاعات فرد گزارشدهنده صحت نداشته و مستند نباشد، قابلیت پیگیری ندارد.
۳- در صورت تائید نهایی تخلفات اعلامی و صحت گزارش واصله، از گزارشدهنده به نحو مطلوبی تقدیر به عمل خواهد آمد. بنابراین لازم است اطلاعات فرد گزارشدهنده به صورت دقیق ثبت شود.
۴- اطلاعات فردی دریافتی از گزارشدهنده در این سازمان محفوظ خواهد بود و منتشر نخواهد شد.
برای دسترسی به سامانه دریافت گزارشات مردمی اینجا را کلیک کنید
این اطلاعیه، پس از اتمام دو روز رقابت داوطلبان نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ در روزهای پنجشنبه و جمعه، ۱۱ و ۱۲ اردیبهشتماه صادر شده است.
برچسب ها : آزمون سراسری تقلب سازمان سنجش آموزش کشور کنکور
- راوی گفت: شهریور تعطیل کردن ها به دلیل بی چاره گی است!
- راوی گفت: رئیس جمهور حجت را بر استانداران تمام کرد، اگر بازهم مانعی در کار است بگویند
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!
- معاون درمان وزارت بهداشت پاسخ داد: کدام پزشکان صلاحیت فعالیت در حوزه «زیبایی» را دارند؟
- قرارداد دولت با ۵ بانک برای احیای واحدهای تولیدی راکد/ اعتبار ۸۰ همتی برای محرومیتزدایی و ایجاد اشتغال در مناطق کم برخوردار روستایی
- رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کشور تاکید کرد: ۲۰ شهریور؛ آخرین مهلت دریافت ابلاغیه «شهریه» کودکستانها/ فعالیت کودکستانها بدون دریافت ابلاغیه مجاز نیست
- معاون کمیته امداد اعلام کرد: پوشش ۲.۳ میلیون خانوار توسط کمیته امداد/توزیع جهیزیه در ۱۵ استان محروم به مناسبت میلاد پیامبر
- راوی گفت: شهریور تعطیل کردن ها به دلیل بی چاره گی است!
- راوی گفت: رئیس جمهور حجت را بر استانداران تمام کرد، اگر بازهم مانعی در کار است بگویند
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!