تا مردم تغییرات را حس نکنند،دیوار بی اعتمادی فرو نمی ریزد
در سال گذشته که چه سخت بر ملت گذشت و هنوز هم به همان روال می گذرد،آنقدر مردم وعده هایی که به آنها وفا نشد از دولتمردان شنیدند که دیوار بی اعتمادی چنان بالا رفت که اکنون فرو ریختن آن بسیار دشوار است. در چنین شرایطی علیرغم این وعده خلافی ها،مردم از گل نازکتر به مقامات نگفتند و هر دشواری را تحمل کردند و به میثاق های خود وفادار ماندند.
گویی مهرداد اوستا از قول مردم ما گفته که :
وفا نکردی و کردم،جفا ندیدی و دیدم
شکستی و نشکستم،بریدی و نبریدم
اما بهر حال هر صبر و تحملی اندازه ای دارد و طاقت مردم سرانجام به سر آمد و حالا باید دید در فرصتی که برای دولت آینده به منظور جبران بد قولی ها و کار و تلاش برای بهتر شدن وضع پیش آمده چگونه می خواهند اعتماد از دست رفته را برگردانند.
رئیس جمهور منتخب این روزها با برپایی نشست هایی با مسئولان گذشته و حال وعده هایی برای رفع مشکلات مردم و استان ها می دهد،این در حالی است که اگر قرار بود این آقایان مشکل گشا باشند،کار به اینجا نمی کشید و شک نیست که تفکرات کسانی که سالهاست به مسائل استان بی تفاوت بوده اند،اکنون هم نمی تواند مثمر ثمر باشد و این نشست ها زمانی به نتیجه می رسد که با دلسوزان و نیروها و مدیران متعهد گذشته که فرصت ادامه خدمت به آنها داده نشد و همچنین افراد تحصیل کرده و متخصص در اموری که منطقه به آن نیازمند است،هم اندیشی شود.
وقتی دولت فعلی می گوید تجربه هایش را در اختیار دولت جدید قرار می دهد و رئیس جمهور منتخب می گوید از تجربیات مقامات گذشته بهره خواهد برد در حالی که این تجربه ها اگر مفید بود حال و روز کشور و استان مثل امروز نبود،این تجربه های منجر به شکست چه سودی دارند¿ شک نیست اگر مقامات آینده از جنس مدیران گذشته باشند،مردم به قول ها و وعده هایی که داده می شود،اطمینان نخواهند کرد و دیوار بی اعتمادی محکم و استوار برجای خواهد ماند،مگر آنکه با تغییر روش هایی منسوخ و پرهیز از به خدمت گرفتن معدود افرادی که همواره وزارتخانه ها،استانداریها و دستگاهها را در اختیار داشته اند،مردم تغییرات را حس کنند.
استاندار ویژه خوزستان باید جسارت و ویژگیهای مدیریتی (و نه رانتی) داشته باشد
آقای رئیسی رئیس جمهور منتخب گفته است : در استان هایی که مشکل خاص دارند،استانداران ویژه انتخاب خواهد شد تا با اختیارات ویژه بتوانند مسایل استان را در زمان های کوتاه با حضور در دولت مطرح و پیگیری کنند.
وی این را هم گفته که < شورای راهبردی متشکل از شخصیت های حقیقی و حقوقی برای بررسی وضعیت استان خوزستان مورد تاکید دیدگاهها و راهکارهای این شورا برای رفع مشکلات مردم خوزستان مورد توجه دولت سیزدهم است.>
تصمیمات خوبی است اما توفیق در اجرای آنها شرط دارد و آن اینکه زمانی استاندار ویژه می تواند یک استان مثل خوزستان را تغییر چهره دهد که کارها به اهلش سپرده شود.
استان ویژه یک استاندار می خواهد که از ویژگیهای لازم برخوردار باشد و اگر قرار شد چینن استانی باز هم به کسی سپرده شود که تنها ملاک انتخاب آن موافقت نمایندگانی است که در گذشته ثابت شده نمی توانند نیروهای کاری و مردمی معرفی کنند،استان هیچ بهره ای از این ویژگی نخواهد برد. ضمناً باید سکان وزارت کشور به کسی سپرده شود که فقط برای حفظ بقای خود و پرهیز از استیضاح در تعیین و معرفی استانداران،خصوصاً برای استانی مثل خوزستان،مصلحت اندیش و مطیع نباشد تا آن طور که مد نظر رئیس جمهور منتخب است،بتواند از اختیارات ویژه به نفع مردم و استان ( و نه به نفع عده ای منفعت طلب ) استفاده کنند.
شورای راهبردی هم باید متشکل از نیروهای متخصص،آگاه به مسایل استان و فراجناحی باشد و از بکارگیری نیروهای امتحان داده ناموفق در شورا پرهیز شود.
ماینرهای کشف شده سر از کجا درمی آورند؟
در خبرها بود که در کشور مالزی ماینرهای کشف شده را با غلطک معدوم می کنند. بهتر است در کشور ما هم اعلام شود با ماینرهای کشف شده ( دستگاه استخراج ارز دیجیتال) چه می کنند چون رقم کشفیات بالاست و همین اواخر در منطقه چیت گر تهران هفت هزار از این دستگاه کشف و ضبط شد.
شفاف سازی در باره کشفیات ماینر برای مردم مهم است چون در گذشته چه بسیار انبار کالاهای احتکار شده کشف شد اما بعد صدای آن را در نیاوردند و معلوم نیست سر از کجا درآوردند و این شبهه پیش آمد که نکند این کالاها به شیوه های مختلف که به نفع مردم نبوده به بازار تزریق و همانند کالاهای قاچاق که آزادانه معامله می شوند، توسط واسطه ها و دلال ها خرید و فروش می شوند که امیدواریم چنین نباشد.
مشکل ماینرها اینست که بیشترین برق مصرفی را می بلعند و وجود آنها از عوامل قطعی ها و خاموشی هاست.
برچسب ها : رئیس جمهور منتخب دستگاه استخراج ارز دیجیتال خاموشی ها