شماره خبر : 48749
منتشر شده در مورخ : سه شنبه 17 تیر 1404
ساعت : 10:41
سخنگوی فراجا خبر داد: صدور گذرنامه زائران اربعین در کمترین زمان ممکن/ گذرنامه‌های زیارتی نیاز به تمدید ندارند

سخنگوی فراجا خبر داد: صدور گذرنامه زائران اربعین در کمترین زمان ممکن/ گذرنامه‌های زیارتی نیاز به تمدید ندارند

 

سخنگوی فراجا از آمادگی کامل پلیس برای برگزاری مراسم اربعین خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار منتظرالمهدی در این خصوص گفت: ادارات صدور گذرنامه در سراسر کشور آماده خدمت رسانی و صدور گذرنامه در کمترین زمان ممکن می‌باشند.

وی افزود: گذرنامه‌های زیارتی نیز مانند سال گذشته با نازل ترین قیمت در اختیار متقاضیان قرار می گیرند. کسانیکه سالهای گذشته گذر زیارتی گرفته اند نیاز به تمدید نمیباشد و کماکان گذرنامه آنان معتبر می‌باشد.

سخنگوی فراجا بیان کرد: متقاضیان می توانند از هم اکنون از طریق برنامه کاربردی( اپلیکیشن) "پلیس من" به صورت غیرحضوری درخواست خود را ثبت و گذرنامه خود را درب منزل تحویل بگیرند. دفاتر صدور گذرنامه در سراسر کشور نیز به صورت حضوری پذیرا و پاسخگوی عزیزان می باشند.

سردار منتظرالمهدی در پایان گفت: ساز و کارهای لازم در پایانه های مرزی برای تردد آسان انجام  و جلسات هماهنگی با طرف عراقی نیز صورت گرفته است.

 

برچسب ها : اربعين حسينی سردار سعید منتظرالمهدی سخنگوی فراجا