تاریخسازی زهرا کیانی با ضرب نخستین طلای تاریخ تالو بانوان؛ سهیل موسوی برنز جهان را گرفت
نمایندگان ساندا و تالو تیم ملی ووشو کشورمان در چهارمین روز مسابقات قهرمانی جهان به میزبانی برزیل به ۲ مدال رنگارنگ دست یافتند.
باشگاه خبرنگاران جوان - چهارمین روز از هفدهمین دوره مسابقات ووشو قهرمانی جهان ۲۰۲۵، از صبح امروز به وقت محلی (شنبه - ۶ سپتامبر) به میزبانی برازیلیا آغاز شد که نمایندگان ساندا و تالو کشورمان به ۲ مدال رنگارنگ دست یافتند.
در مرحله یکچهارم نهایی مبارزات ساندا در نوبت صبح، شجاع پناهی در وزن ۶۵ کیلوگرم به مصاف بیسلطان کسکنف از قزاقستان رفت که با نتیجه ۲ بر صفر به پیروزی دست یافت. پناهی پیش از این مبارزان ازبک و هندی را از پیش رو برداشته بود.
در مرحله یکچهارم نهایی مبارزات ساندا در نوبت صبح، عرفان محرمی در وزن ۷۰ کیلوگرم به مصاف دیوید واردانیان از ارمنستان رفت که با نتیجه ۲ بر صفر به پیروزی دست یافت. محرمی پیش از این مبارز اوکراینی را شکست داده بود.
در مرحله یکچهارم نهایی مبارزات ساندا در نوبت صبح، محسن محمدسیفی در وزن ۷۵ کیلوگرم به مصاف علی عبدالخلیکف از روسیه رفت که با نتیجه ۲ بر صفر به پیروزی دست یافت. محمدسیفی پیش از این مبارز فرانسوی را شکست داده بود.
در مرحله نیمهنهایی مبارزات ساندا در نوبت صبح، سهیل موسوی در وزن ۸۰ کیلوگرم به مصاف ویجین لی از هنگکنگ رفت و در یک مبارزه نزدیک و نفسگیر با نتیجه ۲ بر یک شکست خورد و به مدال برنز جهان دست یافت. موسوی پیش از این مبارزان تونسی و برزیلی را از پیش رو برداشته بود.
در اجرای نوبت صبح تالو در فرم چیانگشو، زهرا کیانی بهعنوان نفر آخر روی تالوفیلد رفت و در پایان اجرای خود در رقابت با ۲۷ ورزشکار با کسب امتیاز ۹.۷۶۳در جایگاه نخست قرار گرفت و برای نخستین بار در تاریخ ووشو ایران به مدال طلا دست یافت. نماینده اندونزی با کسب ۹.۷۵۶ امتیاز مدال نقره و نماینده ویتنام نیز با کسب ۹.۷۴۶ امتیاز مدال برنز گرفت.
برچسب ها : ساندا تالو مسابقات قهرمانی جهان
- راوی گفت: پنهان کردن النگوها در کیسه برنج هم امن نبود و به سرقت رفتند/ خوزستان با داشتن دو کارخانه تولیدی نباید کمبود روغن داشته باشد
- راوی گفت: ارز، کالای شخصی نیست، ارزش پول ملی را تعیین می کند
- راوی گفت: مدیریت جدید شرکت توسعه نیشکر و استفاده بهینه از ضایعات بیشتر بجای آلودگی/یارانه <یک ریالی> برای داروی تحت پوشش بیمه چه معنی دارد؟
- راوی گفت: هشدار به دولت در باره جهش تورم/خط قرمز استانداران مردم باشند نه نماینده
- با مصوبه شورای اقتصاد؛ سقف سرمایه گذاری دولت برای بهینه سازی سه سد مهم کشور افزایش یافت
- رییس اتاق اصناف کشاورزی اهواز عنوان کرد: اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت در خوزستان بلاتکلیف مانده است
- به مناسبت دهه فجر/ بیش از ۱۰۰۰ طرح بهزیستی در خوزستان به بهرهبرداری رسید
- جامعه ایثارگری خوزستان اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را محکوم کرد
- راوی گفت: پنهان کردن النگوها در کیسه برنج هم امن نبود و به سرقت رفتند/ خوزستان با داشتن دو کارخانه تولیدی نباید کمبود روغن داشته باشد
- راوی گفت: ارز، کالای شخصی نیست، ارزش پول ملی را تعیین می کند
- راوی گفت: مدیریت جدید شرکت توسعه نیشکر و استفاده بهینه از ضایعات بیشتر بجای آلودگی/یارانه <یک ریالی> برای داروی تحت پوشش بیمه چه معنی دارد؟
- راوی گفت: هشدار به دولت در باره جهش تورم/خط قرمز استانداران مردم باشند نه نماینده
