شماره خبر : 5034
منتشر شده در مورخ : ۲۵ مرداد ۱۴۰۰
ساعت : 21:28
راوی گفت: از شهرستان شدن ها  چه خیری دیدیم که به فکر تقسیم استان افتاده اید؟!

راوی گفت: از شهرستان شدن ها  چه خیری دیدیم که به فکر تقسیم استان افتاده اید؟!



در مقطعی که مشکلات و ضعف‌های مدیریتی استان خوزستان زبانزد است تا جائی که از سال گذشته شاهد دفاع برخی نمایندگان غیر خوزستانی از منافع این استان بودند، متاسفانه بعضی از نمایندگان خودمان نه تنها قدمی برای بهبود وضعیت استان برنمی دارند، بلکه به جای تلاش به منظور ایجاد انسجام و همدلی بین مردم، در صدد تفکیک و کوچک کردن آن برآمده و ساز تقسیم خوزستان به دو استان با عنوان استان جنوبی متشکل از چند شهرستان محروم را کوک کرده اند که با هیچ منطقی جور برنمی آید و چنین پیشنهادی حتی از طرف دیگر نمایندگان استان مردود دانسته شد.
در طرح تشکیل استان خوزستان جنوبی به مرکزیت آبادان، شهرستان های آبادان خرمشهر، ماهشهر، امیدیه، هندیجان بهبهان، رامهرمز، آغاجاری و رامشیر گنجانده شده که ناگفته پیداست طرحی نپخته و نسجیده است چرا که ما از شهرستان شدن برخی نقاط استان خیری ندیدیم کجا برسد به دو استان خوزستان که معلوم است طرحی خام و غیر منطقی است که حتی مردم و نمایندگان شهرستان هایی که از آنها برای تشکیل استان جنوبی مستقل نام برده شده، موافق این اقدام نیستند و به گفته دکتر حسینی نماینده مردم اهواز، از این طرح اکثر نمایندگان استان نه حمایت می کنند و نه راضی به طرح شدن آن هستند. 
به گفته وی طرحهایی که از منطق لازم برخوردار نیستند و ارائه  می شوند بازخورد خوبی در جامعه نخواهند داشت و سال گذشته به نماینده مربوطه گفته شد که آن را مطرح نکند، حالا هم قرار شد نامه‌ای به هیات ریئسه مجلس نوشته شود و طرح را پس بگیرند.
گفتنی است که برای اعلام وصول یک طرح در مجلس، باید 15 نماینده آن را امضا کرده باشند، اما ظاهراً این طرح را فقط نماینده آبادان امضا کرده است و مردم خوزستان انتظار دارند نمایندهایشان اگر نمی توانند خیری به استان برسانند، لااقل چنین دسته گلهایی به آب ندهند.
مدیران و مسئولان به دلیل جابجائی دولت، وظایف خود را رها نکنند
استاندار خوزستان گفته تمامی مدیران و مسئولان در سطح استان حتی اگر یک روز به مسئولیت آنها مانده باید با تعهد کار کنند و به فکر مردم و نظام باشند و با دست پر پست خود را واگذار کنند تا کارنامه خوبی داشته باشند. 
به گفته او درست است که دولت در حال جابه جایی است، اما این دلیل نمی شود که مدیران و مسئولین وظایف خود را رها کنند.
سلیمانی دشتکی این را هم گفته که به دلیل نبود نقدینگی و خالی بودن خزانه، حتی اعتباراتی که در پروژه های ملی تخصیص داده شده بود، ابلاغ نشدند تا جائی که امکان پرداخت اعتبار تخصیص یافته به بیمارستان های استان در بخش کرونا هم نبود و پیشنهاد کردیم از حقوق پرسنل کم کنند و در پرداخت حقوق اقدام کنند اما متاسفانه عملیاتی نشد، اعتبارات هم دیر ابلاغ شد.
قابل توجه نمایندگان استان که باید موضوع را به موقع پی گیری کنند تا به اینجا نکشد.
در زدن واکسن تردید و تاخیر نکنید
با وجود سه رقمی شدن قربانیان کرونا عجیب است که هنوز عده ای از هموطنانمان در زدن واکسن تردید دارند و تا حالا برای این اقدام مهم و حیاتی تاخیر کرده اند.
این هموطنان معتقدند اگر قرار است با وجود دریافت واکسن باز هم به کرونا دچار شویم، پس چه لزومی به انجام اینکار است. 
این عزیزان باید توجه داشته باشند که خیلی از مردم کشورهای دیگر که به موقع واکسن زدند و در انجام این کار تردید نداشتند الان از نظر رقم فوتی های کرونا به صفر رسیده‌اند، بعضی هم نزدیک به صفر هستند و این موضوع بهترین سند برای اثر بخش بودن واکسن است، ضمن اینکه پس از واکسن اگر هم کسی به کرونا مبتلا شوداز نوع خفیف آن خواهد بود، ضمناً در سالهای دور اثر بخشی سایر واکسن ها در کنترل و حذف بیماری‌های عفونی را شاهد بوده‌ایم.
بنابراین هم استانی‌های عزیز بدون داشتن تردید، به محل های واکسیناسیون مراجعه کنند، دیگران را هم به انجام این کار که متضمن ایمن سازی جامعه است، تشویق کنیم.

برچسب ها : تقسیم استان ضعف‌های مدیریتی واکسیناسیون