وزنهبرداری قهرمانی جهان؛ رکوردشکنی پدیده وزنهبرداری ایران/ نصیری نقره گرفت
وزنهبردار ۱۱۰ کیلوگرم ایران در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۵ نروژ با رکورد مجموع ۴۱۵ کیلوگرم به دو مدال نقره دوضرب و مجموع رسید.
باشگاه خبرنگاران جوان - رقابت گروه A دسته ۱۱۰ کیلوگرم وزنهبرداری قهرمانی ۲۰۲۵ جهان در نروژ برگزار شد و نماینده ایران برخلاف یک ضرب، در دوضرب شاهکار کرد و دو مدال نقره دوضرب و مجموع را در حضور وزنهبرداران نامدار این وزن گرفت.
علیرضا نصیری ۲۰ ساله در دومین تجربه قهرمانی بزرگسالان جهان با رکورد ۱۸۴ کیلوگرم یکضرب، ۲۳۱ کیلوگرم دوضرب و مجموع ۴۱۵ کیلوگرم مدال نقره دو ضرب و مجموع را در حضور بزرگان این دسته گرفت.
وزنهبرداران ارمنستان و تونس در یک ضرب و نماینده رومانی در دوضرب اوت کردند.
عملکرد نماینده ایران به شرح زیر است:
حرکت یک ضرب
علیرضا نصیری در اولین حرکت، وزنه ۱۸۳ کیلوگرم را انداخت. در حرکت دوم هم وزنه ۱۸۳ کیلوگرم را انداخت تا در آستانه اوت شدن قرار بگیرد.
بهداد سلیمی سرمربی تیم ملی برای آخرین حرکت نصیری، وزنه را به ۱۸۴ کیلوگرم افزایش داد تا کمی استراحت کند. نماینده ایران وزنه ۱۸۴ کیلوگرم را با دو چراغ سفید و یک قرمز بالای سر برد و با افسوس به وزنه نگاه کرد. او هفتم شد.
حرکت دوضرب
نصیری پس از عملکرد ضعیف خود در یکضرب، باید در دوضرب بهتر کار میکرد.
او در اولین حرکت وزنه ۲۱۸ کیلوگرم را مهار کرد.
نصیری در حرکت دوم پشت وزنه ۲۲۴ کیلوگرم قرار گرفت و این وزنه را بالای سر برد تا امیدها برای گرفتن مدال برنز مجموع زنده شود.
کاراپتیان وزنهبردار ارمنستان که برای برنز با نصیری رقابت داشت، وزنه ۲۲۴ کیلوگرم را دوبار انداخت و مدال برنز دوضرب و مجموع را به ایران تقدیم کرد.
نصیری در حرکت پایانی خود به دنبال شکستن رکورد جوانان جهان و گرفتن مدال نقره بود که وزنه ۲۳۱ کیلوگرم رکورد جوانان جهان را کیلوگرم شکست. رکورد مجموع جوانان جهان را هم یک کیلوگرم شکست. او توانست نقره دوضرب و مجموع را تصاحب کند.
نصیری در این مسابقات روسلان نورالدینوف قهرمان سال گذشته جهان و قهرمان سابق المپیک را شکست داد.
رکورد یکضرب جهان شکست
اکبر ژورائف دارنده طلا و نقره المپیک و دو طلای جهان از ازبکستان با ۱۸۹ کیلوگرم کارش را شروع کرد. او وزنه های ۱۹۳ و ۱۹۶ کیلوگرم را هم مهار کرد و رکورد یک ضرب جهان را یک کیلوگرم شکست.
مدالآوران دسته ۱۱۰ کیلوگرم:
۱- اکبر ژورائف از ازبکستان با رکورد ۱۹۶ یکضرب، ۲۳۲ دوضرب و مجموع ۴۲۸ کیلوگرم (۳ مدال طلا و شکستن رکورد یک ضرب جهان)
۲- علیرضا نصیری از ایران با رکورد ۱۸۴ یکضرب، ۲۳۱ دوضرب و مجموع ۴۱۵ کیلوگرم (۲ مدال نقره دوضرب و مجموع و شکستن رکورد دوضرب و مجموع جهان)
۳- روسلان نورالدینوف از ازبکستان با رکورد ۱۸۶ یکضرب، ۲۲۸ دوضرب و مجموع ۴۱۴ کیلوگرم (۲ مدال برنز دوضرب و مجموع )
۴- کاراپتیان از ارمنستان با رکورد ۱۸۷ یکضرب، ۲۲۰ دوضرب و مجموع ۴۰۷ کیلوگرم ( مدال برنز یک ضرب )
لائورت از رومانی با ۱۸۸ کیلوگرم در یک ضرب مدال نقره گرفت و در دوضرب اوت کرد.
برچسب ها : وزنه برداری قهرمانی جهان مسابقات وزنه برداری ورزشی
- راوی گفت: پنهان کردن النگوها در کیسه برنج هم امن نبود و به سرقت رفتند/ خوزستان با داشتن دو کارخانه تولیدی نباید کمبود روغن داشته باشد
- راوی گفت: ارز، کالای شخصی نیست، ارزش پول ملی را تعیین می کند
- راوی گفت: مدیریت جدید شرکت توسعه نیشکر و استفاده بهینه از ضایعات بیشتر بجای آلودگی/یارانه <یک ریالی> برای داروی تحت پوشش بیمه چه معنی دارد؟
- راوی گفت: هشدار به دولت در باره جهش تورم/خط قرمز استانداران مردم باشند نه نماینده
- با مصوبه شورای اقتصاد؛ سقف سرمایه گذاری دولت برای بهینه سازی سه سد مهم کشور افزایش یافت
- رییس اتاق اصناف کشاورزی اهواز عنوان کرد: اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت در خوزستان بلاتکلیف مانده است
- به مناسبت دهه فجر/ بیش از ۱۰۰۰ طرح بهزیستی در خوزستان به بهرهبرداری رسید
- جامعه ایثارگری خوزستان اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را محکوم کرد
- راوی گفت: پنهان کردن النگوها در کیسه برنج هم امن نبود و به سرقت رفتند/ خوزستان با داشتن دو کارخانه تولیدی نباید کمبود روغن داشته باشد
- راوی گفت: ارز، کالای شخصی نیست، ارزش پول ملی را تعیین می کند
- راوی گفت: مدیریت جدید شرکت توسعه نیشکر و استفاده بهینه از ضایعات بیشتر بجای آلودگی/یارانه <یک ریالی> برای داروی تحت پوشش بیمه چه معنی دارد؟
- راوی گفت: هشدار به دولت در باره جهش تورم/خط قرمز استانداران مردم باشند نه نماینده
