بایدها و نبایدهای خوراکی در هنگام ابتلا به آنفلوآنزا
معمولا هنگام آنفلوآنزا اشتها کاهش مییابد، اما هر بار که غذا میخورید بهتر است خوراکیهایی انتخاب کنید که انرژی و مواد مغذی لازم برای بهبود شما را فراهم کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبدا، معمولاً هنگام آنفلوآنزا اشتها کاهش مییابد، اما هر بار که غذا میخورید بهتر است خوراکیهایی انتخاب کنید که انرژی و مواد مغذی لازم برای بهبود شما را فراهم کنند. در ادامه به مرور بهترین انتخابها هنگام ابتلاء به آنفلوآنزا میپردازیم. همچنین بررسی مواردی که باید از آنها اجتناب کرد.
آبرسانی کافی هنگام ابتلاء به آنفلوآنزا نقش مهمی در بهبود بیمار دارد، زیرا تب، عرقکردن و کاهش اشتها احتمال کمآبی بدن را افزایش میدهد. آب همچنان بهترین انتخاب برای جبران مایعات بدن است و مانند یک سمزدای طبیعی عمل میکند. با این حال، نوشیدنیهایی مانند آبگوشت، چای زنجبیل، دمنوشهای گیاهی همراه با عسل، چای عسل و لیمو و آبمیوههای طبیعی بدون شکر افزوده نیز میتوانند در این دوره مفید باشند.
مصرف غذاهای سبک و مغذی روند بهبود را سرعت میبخشد. آبگوشت و سوپ مرغ بهدلیل داشتن مایعات، الکترولیتها، پروتئین و ویتامینها، از اصلیترین خوراکیهای توصیهشده بهشمار میروند. سیر نیز به دلیل خواص ضدویروسی و تقویتکننده ایمنی مورد توجه است.
سبزیجات برگسبز، بروکلی، ماست پروبیوتیک و منابع ویتامینهای C و D از جمله خوراکیهای مؤثر در تقویت سیستم ایمنی هستند. همچنین مصرف جو دوسر بهدلیل داشتن فیبر، آهن، روی و پروتئین مفید گزارش شده است. ادویههایی مانند زنجبیل و زردچوبه خاصیت ضدالتهابی دارند و فلفل تند و تربکوهی میتوانند به باز شدن سینوسها کمک کنند.
در مقابل، مصرف غذاهای چرب و سنگین مانند فستفود و سرخکردنیها، قندهای ساده همچون نوشابه و شیرینی و نیز خوراکیهای بسیار فرآوریشده توصیه نمیشود. برخی افراد ممکن است در دوران بیماری با مصرف زیاد لبنیات دچار مشکل هضم شوند.
کودکان بیشتر در معرض کمآبی قرار دارند و لازم است در فواصل منظم مایعات دریافت کنند. استفاده از بستنی یخی یا یخدربهشت طبیعی میتواند به کاهش ناراحتی گلو کمک کند.
متخصصان همچنین بر نقش تغذیه مناسب در پیشگیری از ابتلاء به آنفلوآنزا تأکید میکنند. ویتامین C، ویتامین D، روی، سلنیوم، آهن، انواع پروتئینها و نیز منابع پروبیوتیک و پریبیوتیک از مهمترین مواد مغذی تقویتکننده سیستم ایمنی معرفی شدهاند.
استراحت، دریافت کافی مایعات و مصرف غذاهای مغذی سه رکن اصلی بهبود آنفلوآنزا محسوب میشود و در صورتی که علائم شدید شوند یا بیش از حد معمول ادامه پیدا کنند، مراجعه به پزشک ضروری است.
برچسب ها : ویتامین D ویتامین c زردچوبه آنفلوآنزا
- راوی گفت: آیا دستگاه قضائی مانع از ادامه چرخه بحران های بانکی خواهد شد؟/کاشت درخت نخل زینتی، با وجود درخت های پر بار سنتی استان به نفع کیست؟
- راوی گفت: عوامل وزارت کشور به جای کمک به تسریع پروژه قطار شهری، سنگ لای چرخ می گذارند
- راوی گفت: حاشیه هایی از نشست جمع بندی سفر معاون رئیس جمهور به خوزستان/با وجود ادغام بانک آیندگان در بانک ملی و کمبود نیرو، مجوز استخدام نمی دهند
- راوی گفت: خط و نشان های دادستان مرکز خوزستان، امیدی تازه برای برخورد با قصور در کاهش آلودگی هوا/رسیدگی به مطالبه گری کارکنان برق اهواز، مانع از خسارت بار شدن مردم است
- عباس موزون به سراغ تجربههای پس از مرگ خارج از ایران میرود/ زمان پخش «زندگی پس از زندگی» مشخص نیست
- تولید ۶۰ قسمت از مجموعه «آقای پلیس»؛ سفیر آموزشی پلیس در فضای مجازی
- سفر رنگارنگ پاییزی؛ جاده چالوس، بهشتی در دل طبیعت
- جبلی: سریال پوریا ولی در جهت فرهنگ پهلوانی ساخته میشود/ در آینده نزدیک شبکه اختصاصی کشتی راه اندازی میشود
- اختصاص ۱۰۱ میلیارد ریال برای حمایت از بیماران صعبالعلاج در خوزستان
- مدیر امور بیماریهای دانشگاه جندی شاپور مطرح کرد: هشدار افزایش بیماران تنفسی عفونی در خوزستان/ ثبت بیش از ۲۸۱ هزار مورد حاد در سال گذشته
- اعضای هیات نظارت انتخابات شوراها در شهرهای خوزستان تعیین و احکام آنها صادر شد
- در نشست شورای کشاورزی خوزستان مطرح شد: لزوم تأمین کود فسفاته از استانهای دیگر/پیشبینی خط اعتباری ویژه برای نوسازی ماشینآلات کشاورزی خوزستان
- راوی گفت: آیا دستگاه قضائی مانع از ادامه چرخه بحران های بانکی خواهد شد؟/کاشت درخت نخل زینتی، با وجود درخت های پر بار سنتی استان به نفع کیست؟
- راوی گفت: عوامل وزارت کشور به جای کمک به تسریع پروژه قطار شهری، سنگ لای چرخ می گذارند
- راوی گفت: حاشیه هایی از نشست جمع بندی سفر معاون رئیس جمهور به خوزستان/با وجود ادغام بانک آیندگان در بانک ملی و کمبود نیرو، مجوز استخدام نمی دهند
- راوی گفت: خط و نشان های دادستان مرکز خوزستان، امیدی تازه برای برخورد با قصور در کاهش آلودگی هوا/رسیدگی به مطالبه گری کارکنان برق اهواز، مانع از خسارت بار شدن مردم است
