راوی گفت: چگونگی رایگان شدن هزینه درمان نیازمندان در بیمارستانهای دولتی اطلاع رسانی شود
حیف شد رئیس جمهور، از حذف دلال ها، خبر ندادند
رئیس جمهور در اولین گفتگوی زنده تلویزیونی خود پس از شروع به کار دولت، نویدهای خوبی به مردم داد و به ویژه در بخش اقتصادی، خبر از فعالیت شبانه روزی تیم اقتصادی دولت داد و اینکه ثبات به بازار برمی گردد و مردم نسبت به تامین کالاهای اساسی نگرانی نداشته باشند.
البته اینها که رئیس جمهور وعده حل آنها را داد دغدغه ها و نگرانی های مردم است و معلوم می شود دکتر رئیسی از حال و روز مردم و کمبودها خبر دارد اما همراه با این قول و قرارها، جامعه باید شاهد تغییرات اساسی باشد تا اعتماد از دست رفته برگردد اعتمادی که به گفته رئیس جمهور بزرگترین پشتوانه دولت هاست.
وقتی گرانی همچنان بیداد می کند و هر روز قدرت خرید مردم کمتر می شود، چگونه می توان به ایجاد ثبات در بازار، امیدوار بود. در حال حاضر کمبود کالاهای اساسی و اجناس مطرح نیست و بازارها اشباع از مایحتاج مردم است اما قیمت ها طوری است که خانواده های با درآمد متوسط هم قادر به به خرید نیستند و همین روزها شاهد افزایش قیمت مواد شوینده، لبنیات، میوه، مواد پروتئینی و در مجموع تمام مواد خوردنی و کالاهای اساسی هستیم.
وقتی صبحت از علل گرانی ها می شود تمام مسئولین (حتی برخی از وزیران جدید) وجود دلال ها و واسطه ها را عامل آن معرفی می کنند و حیف شد رئیس جمهور به این موضوع اشاره نکرد و نگفت چه برنامه ای برای بر چیدن بساط دلال ها قرار است به اجرا درآید.
وقتی رئیس جمهور به مردم اطمینان می دهد که نگران کالاهای اساسی نباشند و می گوید از این نظر مشکلی وجود ندارد، قاعدتاً باید به این معنی باشد که کارخانه ها و شرکت های سازنده و تولید کننده، از نظر مواد اولیه کمبود ندارند و قیمت تمام شده تولیدات آنها طوری است که می شود با قیمت مناسب محصول را عرضه کنند، اما آیا این وضعیت برای شرکت های تولیدی بوجود آمده است¿ بله در حال حاضر هر کس می تواند کالای مورد نیاز خود را در بازار بیابد، اما با چه قیمتی¿ در بازار هم میوه فراوان است اما چرا هویج به کیلوی سی - چهل هزار تومان می رسد و گلابی کیلوئی هفتاد هزار تومان عرضه می شود¿ چرا مرغ و تخم مرغ با وجود این همه تلاش برای مهار قیمت و توزیع منطقی، با قیمت معقولی به دست مردم نمی رسد، گرانی مصالح ساختمانی و کاغذ و غیره هم به قوت خود باقی است.
همانطور که اشاره شد، در تمام مصاحبهها و پرسش و پاسخ ها با مسئولان و متولیان بازار، علت این افسار گسختگی، دلال ها عنوان می شود اما رئیس جمهور در این مورد یعنی رهایی از این معضل حرفی به میان نیاوردند.
نکته پرانی دکتر رئیسی در گفتگوی زنده
دکتر رئیسی رئیس جمهور در لابلای گفتگوی زنده خبری شنبه شب از شبکه اول، نکته ظریف و معناداری را مطرح کرد و آن، این بود که گفتند: <تصمیم گیری ها این طور نیست که صبح مردم بیدار شوند و ببینند اتفاقی افتاده >
که اشاره ایشان به اتفاقی است که در زمان دولت قبلی، رخ داد و رئیس دولت وقت، صبح جمعه مثل بقیه از آن خبر دار شد. وی در جای دیگر هم گفت: روحیه من گله گذاری نیست و نمی گویم چی تحویل گرفتم که اشاره به تکیه کلام برخی مقامات کشوری در گذشته است که مدعی بودند ویرانه ای را تحویل گرفتند.
چگونگی رایگان شدن هزینه درمان نیازمندان در بیمارستانهای دولتی اطلاع رسانی شود
این روزها، از هر زمان دیگر، خانواده های نیازمند و محتاج به کمک، چشم به راه مساعدت دولت و مردم و توجه و یاری دارند و نباید تصور کنیم فقط در مواقع زلزه و یا سیل باید مساعدت های خود را از آسیب دیدگان دریغ نداریم. البته نباید انتظار داشت فقط مردم از این بابت یاری رسان همنوعان یا هم استانی های خود باشند و تشکیلات دولتی هم باید نقش و سهم خود را در این باره ادا کنند، هر چند دیدهایم که در التیام زخم های محرومین، همواره مردم از دولت ها جلوتر بوده اند.
همین چند روز پیش بانویی از یک خانواده نیازمند در اهواز، نیاز فوری به عمل جراحی داشت که در یکی از بیمارستان های دولتی بستری شد، اما متاسفانه در آنجا به کرونا هم مبتلا شد و بر اثر این بیماری منحوس فوت کرد. بیمارستان از خانواده مرحومه خواستار پرداخت هزینه های درمان شد که آنها از عهده اینکار برنمی آمدند. راوی تلاش کرد از طریق امور اجتماعی استانداری این هزینه را تامین کند اما خوشبختانه افراد خیری پیدا شدند و این هزینه را پرداخت کردند، تا جسد آزاد شود. بعد هزینه کفن و دفت مطرح شد و چون آن هم مساله ای بود، متوفیه در گورستانی که امکان دفن میسر بود، به خاک سپرده شد.
حال بحث بر سر اینست که مگر بیمارستان های دولتی برای چنین مواردی مجاز به رایگان شدن هزینه درمان از طریق مددکاری نیستند و تکلیف چنین افرادی که کم هم نیستند، چیست و بهتر است در این مورد اطلاع رسانی شود که در این گونه موارد خانواده های نیازمند باید به کجا مراجعه کنند. ضمناً از موسسات خیریه و افراد خیر که پس از اطلاع رسانی در گروهها، به کمک افراد نیازمند می شتابند قدردانی می شود.
چیزی به مهر و آبان ماه نمانده، قضیه بازگشایی مدارس مثل پارسال نشود
دوباره بحث باز شدن مدارس مطرح است، بدون اینکه از واکسیناسیون معلمان و ایمن بودن فضای مدارس و به خصوص کلاس ها مطمئن باشند. سال گذشته که وزیر آموزش و پرورش داشتیم نتوانستند تصمیم خود را برای تحصیل حضوری بچه های مردم بگیرند، امسال که اصلاً وزیر هم نداریم و اگر هم معرفی شد و رای اعتماد گرفت مسلماً در این فاصله کم تا مهر ماه نمی تواند سوار کار شود، در نهایت رجاء واثق داریم که بعد از کلی تدارک و الکل پاشی در کلاسها و هزینه گذاشتن روی دست وزارتخانه، موقع بازگشایی مدارس که شد مثل پارسال خواهند گفت خانواده ها مختارند که بچه هایشان را به مدرسه بفرستند، یا نفرستند. که چی ؟
برچسب ها : رایگان شدن هزینه درمان نیازمندان بیمارستانهای دولتی رئیس جمهور