شماره خبر : 54452
منتشر شده در مورخ : چهارشنبه 27 اسفند 1404
ساعت : 15:19
علی لاریجانی؛ فیلسوف سیاستمداری که دشمن را کلافه کرد

علی لاریجانی؛ فیلسوف سیاستمداری که دشمن را کلافه کرد

مواضع و سخنان شهید «علی اردشیر لاریجانی» به وضوح نشان می‌داد این سیاستمدار توانمند و کارکشته، در جنگ تحمیلی اخیر نقش بسیار تأثیرگذاری در مقابله با عملیات روانی دشمن و گزافه گویی‌های رئیس‌جمهور متوهم آمریکا داشت. برهمین اساس در فهرست ترور قرار گرفت تا به باور دشمن با حذف او مسیر آگاه سازی جامعه از توطئه‌های آمریکایی ـ صهیونی متوقف شود، اما بصیرت و بیداری مردم هیچگاه ترور نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی لاریجانی پس از پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن سال ۵۷ مسئولیت‌های حساس و کلیدی در ساختار سیاسی «جمهوری اسلامی» برعهده گرفت. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ۱۰ سال ریاست سازمان صداوسیما، سه دوره ریاست نهاد قانون گذاری کشور (مجلس شورای اسلامی)، مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی، عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام و دو دوره دبیری شورای عالی امنیت ملی، از جمله مهمترین نقش آفرینی‌های وی در سپهر سیاست ایران بود. علاوه بر این در انتخابات ریاست جمهوری دوره نهم خود را در معرض رأی مردم گذاشت و با اینکه نتوانست در آن دوره اعتماد مردم را به دست آورد اما باز به عنوان یک سرباز رهبری و مردم تا لحظه آخر برای پرچم سه رنگ و مقدس کشورش تلاش و جهاد کرد.

حتی در انتخابات ۱۴۰۰ و ۱۴۰۳ هم با احساس تکلیف برای کمک به ایران و سربلندی نظام نامش را در فهرست داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری ثبت و ضبط کرد، اما موفق به حضور در عرصه انتخابات نشد؛ بصیرت را باید در اینجا دید. فقط مقام ریاست جمهوری را کرسی خدمت به مردم نمی‌دانست و براین باور بود هرجا حضور داشته باشند می‌تواند برای ایران مفید باشد، به همین جهت به عنوان یک چهره شاخص و تاثیرگذار بعد از جنگ ۱۲ روزه در قالب یک سردار جهاد تبیین وارد عرصه شد و دقیق و موشکافانه، تحرکات و اقدامات دشمن متخاصم را برای مردم بازگور کرد و دیری نپایید که با حکم رئیس‌جمهور پزشکیان بار دیگر ردای دبیری شورای عالی امنیت ملی را برتن کرد و با سابقه و تجربه گسترده تصدی مسئولیت در حوزه‌های حساس و گوناگون نقشی تعیین کننده و کلیدی در دفاع از دیپلماسی و امنیت ملی کشور داشت و بی‌مهری ها موجب عافیت‌گزینی و بی‌تفاوتی او که از ذخائر مدیریتی و ملی نظام بود، نشد. بنابراین در دوره جدید تلاش‌های خستگی‌ناپذیر فیلسوف سیاستمدار برای دور کردن سایه جنگ از سر کشور و مقاومت جانانه در برابر تهدیدات بیگانگان، هرگز از حافظه تاریخ پاک نخواهد شد.

بی تردید باید گفت که در جایگاه دبیری شعام ارتباط و تعامل سازنده‌ای بین نهادهای مسئول و ذی‌ربط در حوزه های امنیتی و سیاسی برقرار کرد و شخص او برغم همه تهدیدات و تحریم‌ها، میدان را تا دقیقه آخر ترک نکرد تا به دشمن گوشزد کند، تفاوت اساسی میان مسئولان و کارگزاران نظام اسلامی با آنها در همین موضوع نهفته است، فلذا با توجه به اینکه در فهرست ترور موساد قرار داشت شجاعانه روز قدس شجاعانه در جمع راهپیمایان حضور یافت و حسابی برای تل آویو و واشنگتن خط و نشان کشید. سحرگاه ۱۰ اسفندماه وقتی شهادت حضرت آیت الله خامنه‌ای به صورت رسمی اعلام شد او یکی از مسئولان بلندپایه بود که در مقابل دوربین قرار گرفت و از انتقام قطعی و سخت ایران برای ریخته شدن خون شخص اول کشورمان سخن به میان آورد. کار به اینجا بسنده نشد و او دوباره با مردم در ایام جنگ تحمیلی گفت‌وگو کرد و اطمینان داد: «ما ترامپ را برای جنایت‌هایی که مرتکب شده رها نمی کنیم.» شجاعت وی در اتخاذ مواضع محکم و قاطع دشمن را کلافه کرده بود و سرانجام ۲۶ اسفندماه توسط کریه ترین افراد به شهادت رسید.

دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در پیامی ضمن اعلام این خبر تاکید کرد: ارواح طیبه‌ی شهدا، روح مطهر عبد صالح خدا، شهید دکتر علی لاریجانی را در آغوش گرفتند و ایشان پس از عمری مجاهدت در راه اعتلای ایران و انقلاب اسلامی، سرانجام به آرزوی دیرینه‌ی خود رسید، دعوت حق را لبیک گفت و با افتخار در سنگر خدمت به فیض گوارای شهادت نائل آمد؛ و به امام شهیدان رمضان، امیر مومنان علی علیه السلام، و قافله سالار شهادت و جهاد با آمریکا و اسرائیل، حضرت آیت الله سید علی خامنه‌ای، معلم شهید خود، حضرت استاد آیت‌الله مطهری و یاران شهیدش سید حسن نصرالله و حاج قاسم سلیمانی پیوست. (متن کامل خبر را اینجا بخوانید)

فقط کافی‌ست، مواضع و اظهارات دبیر شهید شورای عالی امنیت ملی در سومین جنگ تحمیلی را مرور کنیم تا بفهمیم او با نگاه ژرف و عمیقی که به مسائل امنیت ملی داشت، به هنگام مردم و مسئولان را نسبت به برنامه‌ها و توطئه‌های متجاوزران پلید آگاه می‌ساخت. باید تقویم «جنگ رمضان» را ورق بزنیم تا پی بریم این سیاستمدار کهنه کار چگونه با مواضع هوشمندانه، صریح و شجاعانه اش دشمن را گوشه رینگ قرار می‌داد.

آمریکا و رژیم آپارتاید اسرائیل بعد از پاسخ متقابل ایران دست به کار شدند و درصدد برآمدند روابط حسنه ایران با کشورهای منطقه را تیره و تار کنند. خط اصلی دشمن توسط دبیر شورای عالی امنیت ملی شناسایی شد .

۲۵ اسفند در نامه‌ای خطاب به مسلمانان و دولت‌های مسلمان نوشت: برخی کشورها پا را فراتر گذاشته و گفتند چون ایران پایگاه‌های آمریکا و منافع آمریکا و اسرائیل را در آن کشورها هدف قرار داده، پس ایران دشمن ماست! آیا ایران باید دست روی دست بگذارد که از پایگاه های آمریکا در کشورهای شما به ایران حمله شود!؟ بهانه تراشی می کنند؛ در یک طرف نبرد امروز آمریکا و اسرائیل هستند و در یک طرف ایران مسلمان و نیروهای مقاومت. شما در کدام طرف قرار دارید؟

به آینده دنیای اسلام فکر کنید. می‌دانید آمریکا به شما هیچ وفایی ندارد و اسرائیل دشمن شماست. دقیقه‌ای به خود و آینده منطقه بیندیشید. ایران خیرخواه شماست و قصد سلطه بر شما را ندارد.(متن کامل خبر را اینجا بخوانید)

۲۴ اسفند: طی مطلبی در صفحه شخصی‌اش در فضای مجازی دست دشمن را خواند و نوشت: شنیده‌ام باقیمانده تیم اپستین طراحی توطئه‌ای را کرده‌اند که ماجرایی نظیر ۱۱ سپتامبرخلق کنند و ایران را متهم سازند. ایران اصولا با چنین برنامه‌های تروریستی مخالف است و جنگی با ملت امریکا ندارد.(متن کامل خبر را اینجا بخوانید)

۲۲ اسفند: سومین «۲۲ انقلاب» رقم خورد، ۲۲ دی ماه با حضور مردم سناریوی بدخواهان در کودتای دی ماه شکست خورد. ۲۲ بهمن، ملت در سالگرد پیروزی انقلاب، گردهم جمع شدند و با آرمان‌های امام(ره) تجدید میثاق کردند و در ۲۲ اسفند «روز قدس» بهانه‌ای بسیار خوبی بود تا مردم مجدد انزجار خود را از عملیات تروریستی آمریکا و صهیونیست‌ها در ایران ابراز کنند. همه آمده بودند، سلایق سیاسی رنگ باخته بود، چپ، راست، کارگز زیر یک پرچم دیده می‌شدند و این یعنی ترامپ ملت را نشاخته است، مردمی که هیچ هراسی از بمب افکن‌های امریکایی‌ها ندارند.

دبیر شهید شورای عالی امنیت ملی در حاشیه روز قدس که تصاویر حضور او بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های برون مرزی بخصوص شبکه‌های صهیونیستی داشت در گفت‌وگویی تاکید کرد: عقل ترامپ نمی‌رسد و نمی‌داند که ملت ایران ملتی رشید و قوی و با اراده هستند، هرچه او بیشتر فشار بیاورد، اراده ملت ایران قوی‌تر خواهد شد.(متن کامل خبر را اینجا بخوانید)

لاریجانی به راهپیمایی روز قدس بسنده نکرد و در همان روز نسبت به ادعای خلاف واقع وزیر جنگ ایالات متحده آمریکا درباره مسئولان کشورمان واکنش نشان داد و خطاب به این مقام آمریکایی در مطلبی یادآور شد:«آقای هگست! رهبران ما در همه این سالها در بین مردم بوده‌اند و هستند؛ اما رهبران شما در جزیره اپستین!

۲۱ اسفند: رئیس‌جمهور تروریست آمریکا، ایران و ایرانیان را تهدید می‌کرد و گمان می‌برد با این حرف‌هاب تند و تیز، مردم و مسئولان صحنه را واگذار می‌کنند و او می‌تواند به راحتی در سرزمین کهن مادری ما جولان دهد! لاریجانی شهید در شبکه ایکس خطاب به دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا تصریح کرد: رهایتان نمی‌کنیم تا خطای خود را بپذیرید و تاوان آن را بدهید.(متن کامل خبر را اینجا بخوانید)

«پیت هگست» وزیر جنگ آمریکا مدعی شده بود: مقامات جمهوری اسلامی در حال انتقال به پناهگاه‌ها و مناطق غیرنظامی هستند. این دروغ‌پردازی در حالی روی می‌دهد که امروز در راهپیمایی روز جهانی قدس بسیاری از مسئولان لشکری و کشوری دوشادوش مردم به میدان آمدند.(متن کامل خبر را اینجا بخوانید)

۲۱ اسفند: تهدیدات رئیس‌جمهور آمریکا همچنان استمرار داشت، می‌گفت ظرف یک ساعت برق ایران را از بین می‌برم. یاوه گویی‌های ترامپِ تروریست بی پاسخ نماند و دبیر شجاع و انقلابی شعام سیلی محکمی به او در فضای مجازی زد تا دیگر به خودش اجازه ندهد ایرانی‌ها را تهدید کند. او در پیامی در شبکه ایکس همان توئیتر سابق آورد: اگر این کار را بکند ظرف نیم‌ساعت کل منطقه دچار خاموشی می‌شود. و تاریکی برای شکار نظامیان فراری آمریکا در منطقه فرصت خوبی را فراهم می‌کند.(متن خبر را اینجا بخوانید)

۱۶ اسفند: وی برای دومین بار با مردم پیرامون جنگ تحمیلی صحبت کرد و با تاکید بر اینکه آمریکا در این جنگ به پایان خط رسیده است، گفت: درست است که در این قضایا مردم ما مظلوم واقع شده‌اند اما از خود رشادت نشان دادند، ما کاستی در آذوقه نداشتیم، در تامین مایحتاج مردم کمبودی نبود، البته لطمات اقتصادی خوردیم اما دشمن به نتیجه نرسید. امروز آمریکایی‌ها باید بدانند که آنها را رها نخواهیم کرد، آمریکایی‌ها داغی بر دل مردم ما گذاشتند که آنها را رها نمی‌کنیم.(متن کامل خبر را اینجا بخوانید)

۱۴ اسفند: متجاوزان مدعی می‌شدند بنادارند حمله زمینی به کشورمان را در دستور کار قرار دهند تا بدین وسلیه دلهره و التهام بین مردم ایجاد کنند و با این اقدام، اختلاف بین مردم و حاکمیت شکل گیرد، درحالی که نمی‌دانند مردان و زنان ایرانی هموراه در طرف درست تاریخ ایستاده‌اند. ما منتظریم تا از آنها استقبال کنیم. موضوعی که علی لاریجانی به مقامات امریکایی گفته بود و در حساب کاربری‌اش در ایکس نوشت: برخی از مسئولان آمریکایی‌ گفته‌اند که قصد ورود زمینی به ایران را دارند. فرزندان سلحشور امام خمینی و امام خامنه‌ای منتظرتان هستند تا آن مسئولان نابکار آمریکایی را با چند هزار کشته و اسیر رسوا کنند. سرزمین ایران جای رقص دوزخیان نیست.(متن کامل خبر را اینجا بخوانید)

مگر می‌شود صحنه های ناگوار و تلخ مدرسه میناب را دید و «هیچ» نگفت. به راستی اگر بخواهیم مصداقی به کینه آمریکا در قبال مردم ایران اشاره کنیم، نمونه بارز و آشکار آن خون‌های دختران و پسران عزیزمان بود که بی گناه در میناب بر زمین ریخت. دبیر شهید شعام در واکنش به اقدام تروریستی آمریکایی‌ها تصریح کرده بود: با شهادت دسته جمعی دختران معصوم مینابی در یک مدرسه توسط تبهکاران اسرائیلی آمریکایی، تئوری صلح از طریق قدرت رنگ خون‌ گرفت.(متن کامل خبر را اینجا بخوانید)

۱۳ اسفند: حضور مردم در میدان و میدان‌داری نیروهای مسلح در مبارزه با آمریکا و رژیم صهیونی، ترامپ و نتانیاهو را کلافه کرده بود. در این بین نباید مواضع طوفانی دبیر شورای عالی امنیت ملی را نادیده گرفت. به همان اندازه که موشک‌های ما دشمن را عصبی می‌کرد، توئیت‌های لاریجانی نیز برایشان سنگین بود. شهید عزیز در پیامی آورده بود: «آقای ترامپ با دلقک بازی‌های نتانیاهو ملت آمریکا را وارد جنگی ناجوانمردانه با ایران کرد. حالا حساب و کتاب کند که آیا با بیش از ۵۰۰ کشته نیروهای آمریکایی (در این چند روز) باز هم اول آمریکاست یا اول اسرائیل؟ ماجرا ادامه دارد. شهادت امام خامنه‌ای تاوان سنگینی برای‌تان دارد. ان شاءالله.»(متن خبر را اینجا بخوانید)

۱۱ اسفند: آمریکا و صهیونیست‌ها خوش بین بودند، با شهادت فرمانده کل قوا و سایر فرماندهان بر اوضاع مسلط می‌شوند و به زودی به ایران خواهند آمد و دیکتاتوری می‌کنند! تیرشان به سنگ خورد. کشوری که ۸ سال با دست‌های خالی مقابل رژیم بعث و اروپایی‌ها ایستاد، قطعا در دوره‌ای که به یک درخت تنومند و استوار تبدیل شده است، با قاطعیت زیر میز تجزیه‌طلبان می زند و کاری می‌کند تا از کرده خود پشمیان شوند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی در همان ابتدای جنگ آمادگی ایران برای یک تهاجم بلند مدت را اعلام و تاکید کرد: ایران برای یک جنگ طولانی مدت آماده است. برخلاف آمادگی آمریکا(متن کامل خبر را اینجا بخوانید)

به هرحال، مواضع و اظهار نظرهای علی اردشیر لاریجانی به وضوح نشان می‌داد او در جنگ اخیر، نقش بسیار تأثیرگذاری در مقابله با عملیات روانی دشمن و گزافه گویی‌های رئیس جمهور خبیث آمریکا داشت.برهمین اساس در فهرست ترور قرار گرفت تا به باور دشمن با حذف او مسیرآگاه سازی جامعه از توطئه‌های آمریکایی ـ صهیونی متوقف شود؛ هرچند او هم به جمع شهدا پیوست اما لاریجانی چه می‌گفت؟ مگر نه اینکه هرآنچه از سوی دبیر شهید شعام بیان می‌شد برگرفته از مکتب و گفتمان انقلاب و امامین انقلاب و مردم بود.حال وی را شهید کردند، با ۹۰ میلیون هسته سخت جمهوری اسلامی ایران چه می‌کنند؟ دیروز برای نوزدهمین بار صحنه‌های ماندگاری در میادین اصلی شکل گرفت؛ مردم ما ثابت کرده‌اند تا پرچم را به صاحب اصلی - حضرت ولی عصر عج الله- تحویل ندهند دست از مبارزه نخواهند کشید؛ «تا انقلاب مهدی نهضت ادامه دارد.»

رحمت و رضوان خدا بر لاریجانی شهید، سایر شهیدان و امام شهیدمان

برچسب ها : علی لاریجانی شهید جنگ