دزفول؛ پایتخت مقاومت و پایداری!
مردم استان خوزستان یعنی استانی که دروازه ورود مذهب شیعه به ایران نام گرفته، در طول تاریخ پرافتخار خود، حماسه های زیادی در خدمت به اسلام و ایران خلق کرده اند که یکی از بزرگترین آنها، حماسه حضور سرافرازانه در دوران 8 ساله دفاع مقدّس است، افتخاری که مهر تأیید رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران بر ادای دین مردم این استان به اسلام را بدنبال داشت. در آن دوران سرنوشت ساز مردم استان از زن و مرد و پیر و جوان، ضمن تحمّل شرایط سخت جنگی و حضور مستقیم در صحنه های جهاد و درگیری با دشمنان متجاوز، شرایط جنگی را بگونه ای مدیریت کردند که در سایه آن ضمن کاهش آثار جنگ بر زندگی روزمره مردم، با تأمین بسیاری از نیازهای جبهه های نبرد، رزمندگان اسلام توانستند با آرامش خاطر با 80 کور جهان بجنگند و وجب به وجب مناطق اشغال شده توسط دشمن بعثی را آزاد کرده و به میهن اسلامی باز گردانند و در نهایت زمینه تحمیل شرایط ایران را در جریان تسلیم دشمن و صدور قطعنامه آتش بس فراهم کنند. امّا در این میان بعضی نقاط استان بدلایلی همچون موقعیت جغرافیائی و یا روحیه سلحشوری و مقاومت و ایثارگری مردم و مانند آن، در جهاد با دشمنان و افتخارآفرینی در دفاع از اسلام و میهن اسلامی درخشش بیشتری داشتند که شهر مقاوم دزفول یکی از این نقاط است و بهمین دلیل نیز پس از بررسی ها و نظرسنجیها و انتخاب روز چهارم خرداد به عنوان روز مقاومت و پایداری، شهر دزفول به عنوان پایتخت مقاومت ایران نامگذاری شد.
دزفول شهری است که مردمانش همچون دیگر ایرانیان در طول دوران دفاع مقدس و جنگ تحملیی حماسههائی جاویدان آفریدند، امّا آنچه این شهر و مردم شجاعش را زبانزد کرد و این شهر را شایسته دریافت لقب”پایتخت مقاومت ایران” نمود، مقاومت جانانه ای است که هم در خاکریز شهر و هم در خاکریز جبهه از خود نشان داده و داغ تسلیم در برابر موشکبارانها و تهاجم ناجوانمردانه را به دل رژیم بعث عراق و اربابانش گذاشتند.
این شهر مقاوم پرور در طول ۸ سال دفاع مقدّس ۱۷۶ بار با موشکهای ویرانگر، ۲۵۰۰ بار با شلیک توپ و ۳۳۱ بار با راکت هواپیما مورد حمله قرار گرفت امّا ذرّه ای از مقاومت مردم آن کاسته نشد و در حالیکه تشییع جنازه شهدا برگزار و بازسازی ویرانیها بلافاصله پس از بمبارانها آغاز می گردید، زندگی عادی در شهر برقرار، نماز جمعه فعّال و عقد و عروسیها روبراه بود تا از یک طرف دشمن بداند که قادر نیست ایستادگی مردم را درهم شکند و از طرف دیگر رزمندگان اسلام در جبهه ها دلگرم به مقاومت مردم، با روحیه ای قوی به نبرد با متجاوزان ادامه دهند. دزفول قهرمان در ۲۷۰۰ روز مقاومت، ۲۶۰۰ شهید تقدیم انقلاب اسلامی نمود که ۷۱۱ نفر در خاکریز شهر و ۱۸۸۹ نفر در جبهه ها برای این شهر مقاوم افتخار آفرین شدند و این شهر را با مقاومت خود و عدم ترک شهر به الگوئی جهت تمام ظلم ستیزان عالم تبدیل کردند، الگوئی که امروزه تمام مردم ایران و جبهه مقاومت در مقابله با استکبار جهانی و رژیم صهیونی از آن بهره می گیرند و با مقاومت خود در برابر تهاجم و تجاوز یزیدیان زمان؛ همچنانکه شاهدیم، زمینه ساز ظهور موعود جهانی و نابودی مستکبران و برقراری حکومت عدل الهی شده اند.
روز مقاومت و پایداری را به عموم ایرانیان و اهالی خوزستان بویژه مردم قهرمان دزفول؛ پایتخت مقاومت ایران، نبریک می گوئیم و پیروزی مستمر رزمندگان اسلام را بر کفر جهانی از خداوند بزرگ مسئلت داریم.
موسوی زاده
برچسب ها : دزفول پایتخت مقاومت و پایداری خوزستان
در پیامی به مناسبت هفته قوه قضائیه؛ رهبر معظم انقلاب: احقاق حقوق تضعیفشده ملت ایران باید پیگیری شود
- عراقچی: هیچ نهاد یا کشور دیگری در مورد مدیریت تنگه هرمز جز ایران مسئولیتی ندارد
- نماینده کنگره: اگر ترامپ حملات به ایران را متوقف نکند، از او شکایت میکنیم
- با محکوم کردن نقض مجدد تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا؛ وزارت خارجه: رژیم آمریکا کمترین ارزش و اعتباری برای تعهدات خود قائل نیست
- ادعای نتانیاهو درباره ادامه اشغالگری بر اساس چارچوب توافق شده با دولت لبنان
- آغاز خدماترسانی مواکب به زائران از دهم ماه صفر در مرزهای خوزستان
- خوزستان در آستانه دو حماسه بزرگ/ از تشییع باشکوه رهبر شهید انقلاب تا میزبانی میلیونی زائران اربعین حسینی/ اربعین امسال باشکوهتر از همیشه
- استخدام دولتی با فرمول جدید؛ رفیعزاده توضیح داد
- تصویب طرح جامع ویژه کوتعبدالله در شورای برنامهریزی خوزستان
