
بررسی کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۱؛ فردا در صحن مجلس
مجلس شورای اسلامی روزهای یکشنبه، سه شنبه و چهارشنبه این هفته جلسه علنی خواهد داشت و قرار است کلیات بودجه سال ۱۴۰۱ در جلسه علنی فردا به بررسی و در نهایت رأی نمایندگان گذاشته شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ کلیات لایحه بودجه سه شنبه گذشته در کمیسیون تلفیق با ۲۱ رأی موافق و ۱۹ رأی مخالف به تصویب رسید و گزارش آن برای طرح در صحن علنی به هیأت رئیسه داده شد.
در صورت تصویب کلیات، جزئیات لایحه بودجه به صورت بررسی بندهای درآمدی و هزینهای در کمیسیون تلفیق بررسی خواهد شد.
در زمان بررسی کلیات ابتدا کمیسیون تلفیق گزارش خود را ارائه خواهد داد سپس کمیسیون برنامه و بودجه ۱۰ دقیقه فرصت برای ارائه گزارش خود در خصوص لایحه بودجه دارد و در ادامه ۵ نماینده موافق و ۵ نماینده مخالف به ارائه نظرات خود خواهند پرداخت.
همچنین نماینده دولت نیز در این جلسه فرصت دفاع از لایحه را خواهد داشت.
طرح انتقال آب از دریای عمان به استان سیستان و بلوچستان، طرح دو فوریتی حمایت از کارخانجات و واحدهای صنعتی و تولیدی، طرح جهش تولید دانش بنیان، طرح ساماندهی صنعت خودرو و طرح اصلاح تبصرهای از قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان در دستور جلسات علنی این هفته مجلس شورای اسلامی قرار دارد.
همچنین قرار است روز سه شنبه وزیر بهداشت با حضور در صحن علنی مجلس به سوال آقای پزشکیان نماینده تبریز پاسخ دهد.
برخی تحقیق و تفحصها نیز در دستور جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در این هفته قرار دارد.
تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی و نیز سازمان شهرداریها و دهیاری ها، عملکرد شهرداری آبادان و اروند کنار از جمله این تحقیق و تفحص هاست.
همچنین قرار است کمیسیون اصل ۹۰ گزارشی در خصوص نحوه اجرای قانون راهبردی لغو تحریمها و صیانت از منافع ملی ایران در صحن علنی مجلس قرائت کند.
برچسب ها : لایحه بودجه ۱۴۰۱ صحن مجلس مجلس
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!
- راوی گفت: وزارت نیرو بجای تعهداتش به صنایع، برق ماینرهای <مجاز> را تامین می کند
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان مطرح کرد: هفت شهر و ۵۵۰ روستای خوزستان با کمآبی مواجهاند/ آبادان و خرمشهر در صدر قرار دارند
- هشدار «قرمز» استقرار توده هوای گرم روی خوزستان
- اشیاء گمشده زائران با کمک پست خوزستان به صاحبانشان بازمیگردد
- اجرای ۱۳ طرح مقابله با تنش آبی در اهواز؛ بهبود آبرسانی به مناطق بحرانی
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!
- راوی گفت: وزارت نیرو بجای تعهداتش به صنایع، برق ماینرهای <مجاز> را تامین می کند
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود