شماره خبر : 9195
منتشر شده در مورخ : ۱۹ بهمن ۱۴۰۰
ساعت : 8:58
مسئول واحد هنرهای تصویری حوزه هنری خوزستان: مستند «مردی با لبای دوخته» در خوزستان تولید شد

مسئول واحد هنرهای تصویری حوزه هنری خوزستان: مستند «مردی با لبای دوخته» در خوزستان تولید شد

مسئول واحد هنرهای تصویری حوزه هنری خوزستان گفت: مستند «مردی با لبای دوخته» با محوریت زندگی شادروان عبدالرضا حیاتی به همت واحد هنرهای تصویری حوزه هنری خوزستان تولید شد.

 علی حیاتی با اشاره به تولید مستند «مردی با لبای دوخته» پرتره عبدالرضا حیاتی از هنرمندان شاخص استان خوزستان اظهار کرد: تولید این مستند از سال‌ها قبل در ذهنم بود و حدود چهار سال پیش ضمن دیدار با رئیس وقت حوزه هنری استان با استاد عبدالرضا حیاتی، پیشنهاد تولید این مستند داده شد.

مسئول واحد هنرهای تصویری حوزه هنری خوزستان با بیان اینکه پس از این پیشنهاد، کار جمع‌آوری اطلاعات این هنرمند آغاز شده افزود: برای تولید این مستند مقداری مشکلات به لحاظ اعتباری وجود داشت و علاوه بر آن، استاد حیاتی به هیچ وجه قبول نمی‌کرد که جلوی دوربین قرار بگیرد و مصاحبه‌ای را انجام دهد.

وی با اشاره به اینکه بر این اساس در این مستند استاد در فیلم حضور ندارد و دیگران در مورد حیاتی صحبت می‌کنند، بیان کرد: هدف پرتره پرداختن به تمام ابعاد زندگی و بیوگرافی یک شخص است که به دو صورت مستند و داستانی تولید می‌شود.

کارگردان، نویسنده و تدوینگر مستند «مردی با لبای دوخته» تصریح کرد: در مستند «مردی با لبای دوخته» از تکنیک خاصی استفاده نشده و هدف نشان دادن زندگی واقعی روانشاد حیاتی در طول فیلم است چون زندگی او دارای ابعاد مختلفی است که می‌توان به حضورش در جنگ، فعالیت‌های اجتماعی و هنری همچون خطاطی، نقاشی، نمایشنامه‌نویسی، کارگردانی، شعر و… اشاره کرد.

وی با بیان اینکه عبدالرضا حیاتی یک شخصیت کاریزماتیک بود و سعی کردیم در طول مستند به همه ابعاد زندگی او پرداخته شود، افزود: تولید این مستند حدود دو سال زمان برد و یک ماه پیش آخرین مرحله فنی فیلم به سرانجام رسید.

حیاتی با اشاره به اینکه در این مستند با مرتضی مطوری، احمد مکاری، کاظم پوره، سهراب کاکاوند، علی ادهمی، علی نقاش، محمود میوه و عبدالرحیم حیاتی گفت‌وگو شده اظهار کرد: از دیگر عوامل این مستند می‌توان به ضیا حاتمی فیلم‌بردار، بهشاد مطیعی صدابردار، رضا حیاتی مدیر تولید، سجاد قنبری صداگذار و حمید حیاتی دستیار تدوین اشاره کرد.

وی با بیان اینکه تولید فیلم مستند پرتره استاد جمالپور را نیز در برنامه داریم یادآور شد: استاد جمالپور هم شخصیتی جذاب، کاریزماتیک و چندبعدی است که امیدواریم با تصویب این طرح بتوانیم کاری در شأن این شخصیت انجام دهیم.

به گزارش مهر، عبدالرضا حیاتی متولد سال ۱۳۳۲ در اهواز و از پیشکسوتان و چهره‌های ماندگار هنری به ویژه در عرصه شعر، داستان و نمایشنامه‌نویسی استان خوزستان بود که علاوه بر سرودن اشعار حماسی و آئینی با نگارش بیش از ۵۰ نمایشنامه به عنوان یکی از نمایشنامه‌نویسان استان خوزستان و کشور مطرح شد و آثارش در اکثر جشنواره‌های کشوری و استانی جوایز متعددی را دریافت کرد.

او علاوه بر نمایشنامه‌نویسی در نویسندگی، شاعری، نقاشی، خوشنویسی، مدیحه سرایی و تدریس بازیگری بود و در امر داوری هنرهای مختلف سمعی و بصری صاحب نظر و اندیشه بود.

حیاتی از بنیانگذاران حوزه هنری استان خوزستان بود که در ۳ دی ۱۳۹۸ در سن ۶۶ سالگی درگذشت.


کد خبر 5419260

برچسب ها : حوزه هنری خوزستان فیلم مستند تجلیل از هنرمندان