نظارتهای بهداشتی دامپزشکی اهواز بر رستورانها افزایش مییابد
رئیس اداره دامپزشکی اهواز گفت: با آغاز فصل گرم سال و خطر ابتلا به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو نظارت بر رستورانهای سطح شهر اهواز در دو تایم صبح و عصر تشدید مییابد.
رضا حفیظی گفت: این موضوع که، عامل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در محیط اسیدی غیر فعال میشود و با توجه به اینکه این بیماری در دام زنده و لاشههای استحصالی فاقد علائم بالینی میباشد میبایست لاشههای دام پس از ذبح به مدت ۲۴ ساعت در سردخانههای پیش سرد کشتارگاه نگهداری شوند که در این مدت نگهداری، لاشه دام کشتار شده اسیدی شده و در صورت وجود عامل بیماری در گوشت از بین میرود.
حفیظی از رستوران داران درخواست نمود: برای حفظ سلامت خود و شهروندان از تهیه گوشت گرم از محلهای غیرمجاز جداً خودداری نموده و گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی که در پیش سرد کشتارگاه به مدت ۲۴ ساعت خنک سازی شده اند تهیه نمایند.
رئیس دامپزشکی اهواز گفت: شهروندان عزیز میتوانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی جهت برخورد و جلوگیری از اشاعه انواع بیماری را به شماره پیامکی ۳۰۰۰۷۲۰۰۱۵۱۲ اطلاع رسانی نمایند.
باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهوازبرچسب ها : نظارت های بهداشتی دامپزشکی رئیس دامپزشکی اهواز
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند