نظارتهای بهداشتی دامپزشکی اهواز بر رستورانها افزایش مییابد
رئیس اداره دامپزشکی اهواز گفت: با آغاز فصل گرم سال و خطر ابتلا به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو نظارت بر رستورانهای سطح شهر اهواز در دو تایم صبح و عصر تشدید مییابد.
رضا حفیظی گفت: این موضوع که، عامل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در محیط اسیدی غیر فعال میشود و با توجه به اینکه این بیماری در دام زنده و لاشههای استحصالی فاقد علائم بالینی میباشد میبایست لاشههای دام پس از ذبح به مدت ۲۴ ساعت در سردخانههای پیش سرد کشتارگاه نگهداری شوند که در این مدت نگهداری، لاشه دام کشتار شده اسیدی شده و در صورت وجود عامل بیماری در گوشت از بین میرود.
حفیظی از رستوران داران درخواست نمود: برای حفظ سلامت خود و شهروندان از تهیه گوشت گرم از محلهای غیرمجاز جداً خودداری نموده و گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی که در پیش سرد کشتارگاه به مدت ۲۴ ساعت خنک سازی شده اند تهیه نمایند.
رئیس دامپزشکی اهواز گفت: شهروندان عزیز میتوانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی جهت برخورد و جلوگیری از اشاعه انواع بیماری را به شماره پیامکی ۳۰۰۰۷۲۰۰۱۵۱۲ اطلاع رسانی نمایند.
باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهوازبرچسب ها : نظارت های بهداشتی دامپزشکی رئیس دامپزشکی اهواز
- /دانستنیهای حقوقی/ مجازات پیشفروش ساختمان بدون تنظیم سند رسمی چیست؟
- دریافت واکسن رایگان آنفولانزا برای مادران باردار از طریق مراکز جامع خدمات سلامت
- پس از نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی صورت گرفت؛ پرسش مهر پزشکیان: «راز وفاق در مدرسه» و تأثیر آن در فردای کشور
- در آستانه بازگشایی مدارس مطرح شد؛ اعلام خوراکی های ممنوعه در بوفه مدارس/ از یخمک تا فلافل