انگشتر رهبر انقلاب زمینهساز آزادی زندانیان شد
انگشتر مقام معظم رهبری که اهدایی راحله امینیان به برنامه «مردم ماه» بود، اسباب آزادسازی زندانیان شد.
به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، در آخرین قسمت از مجموعه برنامه «مردم ماه» که با مشارکت سازمان تبلیغات اسلامی و پایگاه اطلاعرسانی عقیق تهیه شد، سرنوشت انگشتر متبرک مقام معظم رهبری که راحله امنیان مجری رسانه ملی به مجموعه عقیق اهدا کرد و قرار بود صرف آزادسازی زندانیان شود، مشخص و به فردی که بالاترین مبلغ پیشنهادی را در جهت آزادسازی زندانیان اعلام داشت، اهدا شد.
از زمان اعلام فراخوان برای پویش آزادسازی زندانیان به واسطه انگشتر متبرک مقام معظم رهبری، پیشنهادهای بسیاری به مجموعه عقیق رسید و نهایتاً این انگشتر به مجموعه بیمه تجارت نو که پیشنهاد ۱۱۰ میلیون تومانی را ارئه داده بود، اهدا شد.
در آخرین قسمت از ویژه برنامه مردم ماه، راحله امینیان که این انگشتر را برای استفاده در امور خیر به مجموعه عقیق اهدا کرد، اظهار داشت: این هدیه بزرگترین هدیه زندگی من بود، اما بسیار خوشحالم که در این راه استفاده شد و حتی ذرهای از کاری که کردم پشیمان نیستم.
وی در ادامه افزود: از روزی که مهمان برنامه مردم ماه و مجموعه عقیق شدم تا امروز اتفاقات بسیار خوشایندی برای من رخ داده و حتی یک نگین شرف الشمس و چفیه متبرک مقام معظم رهبری با واسطههای مختلف به دستم رسیده است.
به گفته نماینده بیمه تجارت نو ، این انگشتر به مجموعه موزه آستان قدس رضوی اهدا خواهد شد. همچنین در این برنامه چک به مبلغ ۱۱۰ میلیون تومان تحویل مجموعه عقیق شد که این مبلغ به آزادسازی زندانیان اختصاص پیدا کرد و گزارش آن به اطلاع مخاطبان خواهد رسید.
برچسب ها : رهبر انقلاب آزادی زندانیان روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی
در پیامی به مناسبت هفته قوه قضائیه؛ رهبر معظم انقلاب: احقاق حقوق تضعیفشده ملت ایران باید پیگیری شود
- عراقچی: هیچ نهاد یا کشور دیگری در مورد مدیریت تنگه هرمز جز ایران مسئولیتی ندارد
- نماینده کنگره: اگر ترامپ حملات به ایران را متوقف نکند، از او شکایت میکنیم
- با محکوم کردن نقض مجدد تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا؛ وزارت خارجه: رژیم آمریکا کمترین ارزش و اعتباری برای تعهدات خود قائل نیست
- ادعای نتانیاهو درباره ادامه اشغالگری بر اساس چارچوب توافق شده با دولت لبنان
- آغاز خدماترسانی مواکب به زائران از دهم ماه صفر در مرزهای خوزستان
- خوزستان در آستانه دو حماسه بزرگ/ از تشییع باشکوه رهبر شهید انقلاب تا میزبانی میلیونی زائران اربعین حسینی/ اربعین امسال باشکوهتر از همیشه
- استخدام دولتی با فرمول جدید؛ رفیعزاده توضیح داد
- تصویب طرح جامع ویژه کوتعبدالله در شورای برنامهریزی خوزستان
