به دلیل حجم زیاد سکانسهای تصویربرداری
دو قسمت پایانی «احضار» شنبه و یکشنبه روی آنتن میرود
با تکمیل مراحل پایانی تولید مجموعه تلویزیونی «احضار»، دو قسمت آخر این سریال شنبه و یکشنبه روی آنتن میرود و خلاصهای از قسمتها نیز جمعه پخش خواهد شد.
به نقل از سیمافیلم، به دلیل حجم زیاد سکانسهای تصویربرداری شده در زمانی بیش از ۹۰ دقیقه، مقرر شد قسمت آخر این مجموعه مطابق روال باکسهای نمایشی در دو قسمت ۴۵ دقیقهای ساعت ۲۲:۱۵ شنبه و یکشنبه شب پخش شود.
بر اساس این برنامهریزی و برای یادآوری قصه، خلاصهای از قسمتهای آخر نیز ساعت ۲۲:۱۵ جمعه شب از شبکه یک سیما پخش خواهد شد.
هفته گذشته علیرضا افخمی کارگردان این مجموعه با انتشار ویدئویی با عذرخواهی از وقفه سریال به دلیل ابتلای برخی بازیگران و عوامل سریال به کرونا، درباره تاخیر یک هفتهای در پخش قسمت آخر به مردم توضیح داده بود.
سریال «احضار» بر اساس نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی، پربینندهترین سریال ماه رمضان امسال بود که علاوه بر آن در سایت و اپلیکیشن تلوبیون تاکنون بیش از ۱۴ میلیون و ۲۰۰ هزار بار دیده شده است.
خبرگزاری صدا و سیما
برچسب ها : «احضار» مجموعه تلویزیونی سریال
در پیامی به مناسبت هفته قوه قضائیه؛ رهبر معظم انقلاب: احقاق حقوق تضعیفشده ملت ایران باید پیگیری شود
- عراقچی: هیچ نهاد یا کشور دیگری در مورد مدیریت تنگه هرمز جز ایران مسئولیتی ندارد
- نماینده کنگره: اگر ترامپ حملات به ایران را متوقف نکند، از او شکایت میکنیم
- با محکوم کردن نقض مجدد تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا؛ وزارت خارجه: رژیم آمریکا کمترین ارزش و اعتباری برای تعهدات خود قائل نیست
- ادعای نتانیاهو درباره ادامه اشغالگری بر اساس چارچوب توافق شده با دولت لبنان
- آغاز خدماترسانی مواکب به زائران از دهم ماه صفر در مرزهای خوزستان
- خوزستان در آستانه دو حماسه بزرگ/ از تشییع باشکوه رهبر شهید انقلاب تا میزبانی میلیونی زائران اربعین حسینی/ اربعین امسال باشکوهتر از همیشه
- استخدام دولتی با فرمول جدید؛ رفیعزاده توضیح داد
- تصویب طرح جامع ویژه کوتعبدالله در شورای برنامهریزی خوزستان
