شماره خبر : 19814
منتشر شده در مورخ : ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
ساعت : 10:3
مدیر مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: کمبودی در زمینه سوخت در هیچ‌یک از مناطق نداریم

مدیر مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: کمبودی در زمینه سوخت در هیچ‌یک از مناطق نداریم

 

نژاد علی گفت: با توجه به تولیدات پالایشگاه‌های کشور، کمبودی در زمینه سوخت در هیچ‌یک از مناطق و نواحی نداریم و تأمین به‌موقع سوخت در تمامی نقاط صورت می‌گیرد.

نژاد علی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با تأکید بر اینکه در ارتباط با بحث موازنه بین تولید و مصرف فرآورده‌های نفتی در شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اقدام‌های ویژه‌ای انجام شده است، گفت: برای ایجاد تراز بین تولید و مصرف فرآورده کشور، تلاش‌های ویژه‌ای در دولت و مجموعه پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی انجام شد تا در شرایط موجود کشور، در بحث تأمین سوخت، تجهیز مجاری عرضه و فراهم کردن شرایط توزیع در مجاری عرضه، چالشی جدی نداشته باشیم.

او گفت: با توجه به تولیدات پالایشگاه‌های کشور، هیچ کمبودی در زمینه سوخت در هیچ‌یک از مناطق و نواحی نداریم و تأمین به‌موقع سوخت در تمامی نقاط صورت می‌گیرد.

مدیر مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: سالانه ۱.۱ میلیون خودرو به ناوگان حمل‌ونقل سوخت کشور اضافه می‌شود و امروز حدود ۲۳ میلیون خودرو در این ناوگان تردد می‌کند که مصارف این خودرو‌ها با استاندارد جهانی متفاوت است.

نژاد علی گفت: در حال حاضر به‌طور میانگین روزانه ۱۱۲ میلیون لیتر بنزین روازنه در کشور مصرف می شود اگر استاندارد‌ها در تمامی بخش‌های خودرویی در کشور رعایت شود، در مصرف روزانه ۱۶ میلیون لیتر سوخت صرفه‌جویی خواهد شد که با احتساب هزینه‌های مربوط به انبارداری، کارمزد، حمل‌ونقل، هزینه بسیار هنگفتی است که بر کشور تحمیل شده است.

او گفت: نزدیک به یک میلیون خودرو در بخش حمل‌ونقل سنگین کشور نیز فعال هستند که ۶۸ درصد آن‌ها بیش از ۲۰ سال عمر دارند و در صورت خروج این ناوگان فرسوده و مدیریت برای صرفه‌جویی در این بخش، در مصرف روزانه ۷ تا ۱۰ میلیون لیتر نفت‌گاز در این بخش صرفه‌جویی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان  اقتصادی  اقتصاد و انرژی

برچسب ها : سامانه سوخت رسانی خودرو فرسوده خودرو