
زلزله ۵ ریشتری در فارس /لرزش زمین در شهرستانهای شمالی استان بوشهر
ساعتی قبل وقوع زلزله ۵ ریشتری در استان فارس موجب لرزش شهرستانهای گناوه، دشتستان و بوشهر شد.
مهدی ولیپور، رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلالاحمر درباره زلزله بامداد امروز توضیح داد: ساعت ۱:۰۵:۵۴ بامداد امروز ۸ خرداد ۱۴۰۰، زلزله ۵ ریشتری مرز استانهای فارس و کهگیلویه و بویراحمد را لرزانده که طبق گزارشات دریافتی از شهردار منطقه و دهیاران، این زلزله خسارتی نداشته است.
این زلزله بین شهر بابا منیر و شهرستان گچساران و همچنین خالی از روستا و سکنه رخ داده؛ در روستاهای اطراف کانون زلزله هم از جمله برم سیاه، مرغ، رباط، میشان، بیدکرز و بابامنیر گزارشی مبنی بر وجود خسارت اعلام نشده است.
رئیس سازمان امدادونجات هلالاحمر اطلاعات جمعیتی تا شعاع ۱۵ کیلومتری از محل وقوع زلزله را به شرح زیر تشریح کرده است:
جمعیت کل: ۳۰۳۳
تعداد مردان: ۱۴۸۷
تعداد زنان: ۱۵۲۶
تعداد خانوارها: ۷۹۶
تعداد شهرها: ۰
تعداد روستاها: ۴۲
گفتنی است مرکز کنترل و هماهنگی عملیات سازمان امداد و نجات به همراه استان های فارس و کهگیلویه و بویراحمد فعال و ۲ تیم ارزیاب از نزدیکترین پایگاه ها به کانون زلزله اعزام شده، همچنین با دهیاران و مسئولین خانه های هلال هم ارتباط برقرار شده است.
ساعت ۰۰:۰۸ بامداد روز شنبه ۸ خردادماه زمینلرزهای به بزرگی ۳.۵ ریشتر بندر گناوه در استان بوشهر را لرزاند. و پس از زلزله ۵ ریشتری در ساعت ۰۱:۰۵ در یابامنیر استان فارس؛ در ساعت ۰۲:۴۲ نیز زلزلهای به بزرگی ۳.۳ ریشتر همین منطقه را لرزانده است.
منبع: ایسنا
برچسب ها : فارس كهگيلويه بوشهر زلزله
- راوی گفت: شهریور تعطیل کردن ها به دلیل بی چاره گی است!
- راوی گفت: رئیس جمهور حجت را بر استانداران تمام کرد، اگر بازهم مانعی در کار است بگویند
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!
- نمایشگاه عرضه لوازم مورد نیاز دانشآموزان اهواز آماده افتتاح است
- مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران خبر داد: ساخت دومین دستگاه فرآورش سیار نفت با استفاده از توان داخل
- سرپرست فرمانداری اهواز منصوب شد
- سرپرست اداره حفاظت محیط زیست اندیکا خبر داد: مهار آتش در ارتفاعات شیمبار/ وقوع ۸ آتش سوزی از ابتدای امسال
- راوی گفت: شهریور تعطیل کردن ها به دلیل بی چاره گی است!
- راوی گفت: رئیس جمهور حجت را بر استانداران تمام کرد، اگر بازهم مانعی در کار است بگویند
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!