شماره خبر : 2513
منتشر شده در مورخ : ۱۷ خرداد ۱۴۰۰
ساعت : 20:25
ضرورت مشارکت حداکثری در انتخابات ریاست جمهوری!

ضرورت مشارکت حداکثری در انتخابات ریاست جمهوری!

جنگ احزاب یا خندق یکی از جنگهای سرنوشت ساز صدر اسلام است که تمام قوای کفر و شرک با تشویق و همراهی یهودیان در آن شرکت داشتند و با محاصره شهر مدینه، بر نابودی اسلام مصمّم بودند، امّا در حالیکه مسلمانان برای دفع شرّ دشمنان بنا به پیشنهاد سلمان فارسی به کندن خندق دورشهر مشغول بودن پیامبر گرامی اسلام صلی ...علی و آله بشارت فتح ایران و روم را به مسلمانان دادند که مورد تمسخر منافقین قرار گرفت، امّا دیری نگذشت که این پیشگوئی بوقوع پیوست و ایران و روم به تصرّف مسلمانان در آمد. 
پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز که ابر‌قدرت‌ها با تعیین زمانهای یک هفته ای و دو هفته ای و یک ماهه و دو‌ماهه و شش ماهه به شمارش معکوس شکست انقلاب و سرنگونی نظام مشغول بودند، وقتی حضرت امام رحمت‌ا... علیه از تثبیت نظام و ناتوانی امریکا و شکست ابر‌قدرت‌ها و محو رژیم صهیونیستی و بازگرداندن قدس به مسلمین سخن می گفتند باز‌هم بودند افرادی که ساز ناباوری سر دادند و از تردید خود نسبت به بقای اصل نظام دم می زدند، اما دیدیم که علیرغم تمامی تهدیدها، توطئه ها، تحریم‌ها و تهاجمات بیرحمانه سیاسی، نظامی و فرهنگی، سرانجام نظام اسلامی تثبیت شد و همچنان در جهت اثبات مقتدرانه و عزتمندانه خود در جهان و تحقق سایر آرمان‌های انقلاب در حرکت است.    ‌
انقلاب اسلامی، تثبیت و سرآمدی خود را مرهون دو عامل است: 
1- حضور فقیهی آگاه و شجاع و از خودگذشته در راس نظام.   
2- مشارکت گسترده مردم در صحنه های سرنوشت ساز اجتماعی، سیاسی، دفاعی و فرهنگی، که صحنه انتخابات یکی از مهمترین و سرنوشت سازترین آنهاست.  مردم با شرکت گسترده در انتخابات، آگاهی سیاسی، حساسیت نسبت به مسائل اجتماعی و اعتقاد خود را به موثر بودن در سرنوشت کشور به نمایش می گذارند و با این کار ضمن کمک به انتخاب فرد یا جریان فکری دلخواه برای مشارکت در اداره حکومت، پیامی رسا از حضور در صحنه و حمایت از نظام مورد علاقه خود را به جهانیان مخابره می کنند، که در ناامیدی دشمنان برای آسیب رساندن به انقلاب، تسریع در حل مشکلات کشور و دلگرم کردن کارگزاران نظام بسیار موثر است.  
در این میان انتخابات ریاست جمهوری از اهمیت بیشتری برخوردار است زیرا رئیس جمهور اگر چه برای 4 سال انتخاب می شود اما با جایگاهی که در قانون اساسی و اداره امور کشور دارد تاثیری بسیار دراز مدت‌تر و عمیق تر بر مصالح و مسائل کشور می‌گذارد، لذا رای به رئیس جمهور رای به آینده کشور است و مشارکت حداکثری مردم در انتخاب وی هم در بالا بردن اقتدار وی برای حل مشکلات کشور و اتّخاذ تصمیمات مهم و سرنوشت ساز و اعمال ابتکارات سازنده بسیار مᅣثّر است و هم با توجّه به عقب نشینی های مکرّر قدرتهای استکباری در برابر اراده ملّت ایران در صحنه های گوناگون، تقویت کننده مواضع دولت در تعاملات بین المللی خواهد بود. ان شاء ... .
موسوی زاده
1400/03/17

برچسب ها : ضرورت مشاركت حداكثری در انتخابات ریاست جمهوری! انتخابات1400 ریاست جمهوری