شماره خبر : 45612
منتشر شده در مورخ : ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
ساعت : 13:23
راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است

راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است


یاسر طبیب نیا عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران، اقتصاددان و وزیر امور اقتصادی و دارایی اسبق کشور گفته است: طبق آمار، سرمایه گذاری امریکا در کشورهای متحدش درخاورمیانه (سال‌های 2022و2023) 80 میلیارد دلار بوده و در هیمن حال کل سرمایه ارز و طلایی که مردم ایران در خانه خود دارند ، سال گذشته 70 میلیارد دلار برآورد شده است ، بنابراین اگر مردم اعتماد کنندو سرمایه خودرا به میدان بیاورند ، به اندازه سرمایه گذاری امریکا درمنطقه، می توانند درکشور سرمایه گذاری کنند و با این پول می توان 10 شرکت به ابعاد فولاد مبارکه در ایران ساخت.
به اعتقاد وی در مدیران بخش خصوصی و همچنین بخش دولتی، اطمینان وجود ندارد و یکی از دلایل این بی اعتمادی بی ثباتی قوانین و سیاست ها و کمبود های انرژی است.
حسین پیرموذن از چهرهای شاخص اقتصادی و صنعتی نیز بی اعتمادی وکم اعتمادی را مهمترین مانع در مسیر تحقق شعار سرمایه گذاری برای تولید می داند وگفته بهمین دلیل هنوز نتوانسته‌ایم حداقل شاخص یک اقتصادپویا را کسب کنیم.
بنابراین اعتمادسازی کلید مشارکت مردم و سرمایه گذاران در بهبود وضع اقتصادی کشور است وضرورت بهره گیری از اقتصاددان های متبحر برای نجات کشور از مشکلات اقتصادی ، ضرورت دارد.
رئیس جمهور نصب پنلهای خورشیدی برای تولیدبرق را از دولت شروع کرد
رئیس جمهور درجلسه هیات دولت اعلام کرد که تا تابستان آینده، ادارات دولتی باید مجهز به پنل های خورشیدی برای تولید برق شوند و تمامی دستگاه ها و مسئولان تلاش کنند تا ناترازی انرژی به جایی نرسد که مجبور شویم برق صنایع را قطع کنیم.
به این ترتیب دکترپزشکیان ، بحث ایجاد پنل های خورشیدی را از دولت شروع کرده تا بقیه دستگاه ها هم به انجام اینکار مکلف و ترغیب شوند، ضمن اینکه ایشان آمادگی دولت برای صدور مجوزهای لازم به بخش خصوصی برای فعالیت در تولید انرژی پاک را دارد.
‌شهرداری اهواز، آبسردکن های بلااستفاده را راه اندازی کند
از جمله کارهای رفاهی شهرداری ها برای شهروندان نصب آبسردکن درنقاط مختلف شهر مثل پارک هاوخیابان های مرکزی شهر است خصوصا دراهواز که با گرم شدن هوا نیاز شهروندان به آب خنک در شهربالا می رود ، اما در اهواز ، از این بابت کاری نشده یا  فقط در برخی پارک ها انجام شده است. نکته قابل توجه اینکه در ابتدای خیابان نادری یک محل آب سردکن ساخته شده اما بدون آب و بلا استفاده مانده در حالی که تکمیل و راه اندازی آن ضروری است. همچنین درخیابان طالقانی اهواز ، یک سقاخانه قشنگ توسط یکی ازخیرین ساخته شده که آن هم به بهره برداری نرسیده است . از معاون خدمات شهری اهواز انتظار می رود لااقل این دو محل را از نظر نصب آب سردکن دردستور کار خود قرار دهد . تنها آبسردکن اهواز درخیابان 30 متری ، نبش کیکاوس است که آن هم نیاز به رفع نقص دارد.
پابند الکترونیک، جایگزین زندان برای ناتوانی در پرداخت مهریه شد  ‌
به موجب قانون جدید مهریه سقف مهریه مشمول ضمانت اجرای قانون از 110 سکه به 14 سکه کاهش یافته است تا از  زندانی شدن زوج هایی که توان پرداخت ندارند جلوگیری شود. حتی درصورت تانوانی درپرداخت همین 14 سکه و رد شدن اعسار ، دیگر فرد به زندان نخواهد رفت و مشمول استفاده از پابند الکترونیک می شود. آمارهای رسمی نشان می دهد هزاران نفر درسال های اخیر به دلیل بدهی مهریه در زندان به سر برده اند و در برخی مقاطع  زمانی حتی اعلام شد که مهریه دومین عامل زندانی شدن در کشوراست. بموجب این قانون اگر شوهر توان پرداخت مهریه را نداشته باشد امکان اجرای حکم کیفری برای زندان وجود ندارد و زن می تواند تنها از طریق احکام مدنی به مطالبه مهریه خود ادامه دهد.
تحقیق و تفحص از اداره کل ورزش و جوانان خوزستان شروع شد
در جلسه علنی اخیر مجلس ، تقاضای تحقیق و تفحص از وزارت ورزش و جوانان با محوریت بررسی عملکرد اداره کل ورزش و جوانان خوزستان از سال 1395 تا پایان تیرماه 1403 با 136 رای موافق مورد موافقت نمایندگان قرای گرفت و هیات تحقیق و تفحص در اداره کل ورزش و جوانان خوزستان مستقر(از روز یکشنبه 31 فروردین) مستقر شد.مصطفی مطورزاده رئیس مجمع نمانیدگان استان و نایب رئیس هیات تحقیق و تفحص، سید محمد مولوی رئیس هیات، دیوان محاسبات، امورمالیاتی ، اقتصاد و دارائی و کارشناسان ورزشی در این هیات حضور دارند .
کی گفته داروخانه شبانه روزی فقط با پول نقد دارو بدهد؟ 
چندتن از شهروندان اهوازی شاکی شده اند که: ساعت 10صبح به داروخانه شبانه رزوی درکوی انقلاب مراجعه کردیم ، متصدی مربوطه به همه مراجعین می گفت حدود یک ساعت دیگر برای دریافت دارو مراجعه کنید. بعداز گذشت یک ساعت مراجعه کردیم این بار متصدی داروخانه به  همه مراجعان گفت : برای دریافت دارو باید پول نقد داشته باشید چون دستگاه پوز داروخانه خراب است.  ‌
مراجعه کنندگان گفتند شماره کارت بدهید که کارت به کارت کنیم اما قبول نکردند و گفتند فقط پول نقد. مراجعین به دستگاه خودپرداز بانک ها که حوالی داروخانه بود رفتند ولی سقف برداشت از دستگاه خودپرداز 300 هزار تومان بود درحالی پول داروها مسلما بیشتر بود و متصدی داروخانه حاضر نبود در ازاء گذاشتن کارت ملی بقیه پول را بعد بگیرد. حال اگر واقعا مشکل خرابی پوز بوده آیا نباید داروخانه دستگاه جایگزین داشته باشد¿ یا از روشهای دیگر مثل کیف پول الکترونیک ، استفاده کند؟
با توجه به این وضعیت ، جا دارد روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز و سازمان غذا و داروی استان به موضوع رسیدگی و ترتیبی داده شود که از تکرار چنین موردی در این داروخانه و سایر داروخانه های شهر جلوگیری کنند چرا که مردم نباید علاوه برتحمل مشکلات کمبود و گرانی دارو ، با چنین برخوردهایی هم مواجه شوند. البته در برخی مطب ها هم چنین رفتاری با مردم می شود.






 

برچسب ها : ‌شهرداری اهواز اداره كل ورزش و جوانان خوزستان رئیس جمهور