
مصوبه ای درباره واردات خودرو با ارز خشکبار وجود ندارد
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی گفت: جلسهای درباره تخصیص ارز کشاورزی به واردات خودرو تشکیل نشده است.
علیرضا پیمان پاک با بیان این که جلسهای در دولت با حضور معاون اول رئیس جمهوری درباره تخصیص ارز کشاورزی به واردات خودرو تشکیل نشده است، گفت: معاون اول رئیس جمهوری صرفا دستور بررسی چالشهای صادرات خشکبار و رسیدگی به دغدغه کشاورزان در این حوزه را داده است و جلسهای مرتبط با واردات خودرو و مسائل ارزی در حضور ایشان تشکیل نشده است.
او افزود: یکی از چالش های اصلی صادرات خشکبار بحث برگشت ارز حاصل از صادرات بوده که به مدت یکسال توسط سازمان توسعه تجارت و بانک مرکزی در حال بررسی و پیگیری است.
پیمانپاک ادامه داد: در این بین روشهای مختلف از جمله تهاتر در چندین جلسه در بانک مرکزی و سازمان توسعه تجارت و وزارت جهاد پیگیری شده، اما هنوز به مرحله تصویب و ابلاغ نرسیده است.
قائم مقام وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر این که تصمیم گیرنده نهایی در حوزه مسائل ارزی کشور بانک مرکزی است، گفت: با توجه به دغدغه به جای کمیسیون اقتصادی مجلس و دولت در خصوص حل چالشهای پیش روی صادرات خشکبار که ارتباط مستقیمی با معیشت کشاورزان و نیز حفظ جایگاه ایران در بازارهای جهانی پسته و خشکبار دارد تسهیل روشهای مختلف بازگشت ارز حاصل از صادرات این حوزه توسط بانک مرکزی، سازمان توسعه تجارت و جهاد کشاورزی در حال بررسی بوده و در قالب مصوبات لازم اطلاع رسانی خواهد شد.
باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزیبرچسب ها : ارز خشکبار واردات خودرو خودرو
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- راوی گفت: <گرد و خاک> نمایندگان در مجلس مقطعی نباشد تا به جایی برسد!
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: از کنکور ۱۴۰۶ به بعد ساختار امتحانات نهایی تغییر نخواهد کرد
- پلیس راهور فراجا: استفاده از دوربینهای چهرهخوان برای ثبت تخلفات عابران تکذیب شد
- فرانشیز خدمات بستری مددجویان کمیتهامداد «رایگان» شد/ پرداخت کمک هزینه درمان ناباروری در مراکز خصوصی تا ۵۰ میلیون تومان
- آغاز ثبتنام دانشآموزان اتباع خارجی برای سال تحصیلی جدید از اول خرداد/ برگههای سرشماری اعتباری ندارد
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- راوی گفت: <گرد و خاک> نمایندگان در مجلس مقطعی نباشد تا به جایی برسد!
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است