کودکان؛ قربانیان اصلی نظام جنگ آفرین غرب!
بر اساس فطرت الهی، کودکان محبوبترین و مهمترین ثمره زندگی انسانها بشمار آمده و به عنوان سرمایه آینده جوامع جایگاهی ارزشمند داشته وبرای رشد و تعالی خود از حقوقی برخوردارند که رعایت آن سعادت جامعه را تأمین می کند. امّا چیره شدن صفات حیوانی در برخی انسانها غالباً موجب پایمال شدن این حقوق و محروم شدن این انسانهای بیگناه از آرامش روحی می گردد. بخشی از این محرومیت نتیجه عملکرد بعضی خانواده هاست که بدلیل عقب ماندگی فکری و نیز خودخواهیهای والدین و یا وجود سنتهای غلط در بعضی اقوام و ملتهائی است که برای کودکان ارزشی قائل نیستند، امّا عامل عمده این محرومیتها معمولاً جنگهائی است که انسانهای زیاده خواه بر جهانیان تحمیل می کنند و بیش از همه موجب ضایع شدن حقوق بی پناهترین اقشار یعنی کودکان می شود، همچنان که در دو جنگ جهانی برافروخته شده توسط مستکبران غربی، کودکان بیشترین قربانیان این جنگ افروزی بوده و آثار شوم آسیبهای روانی این جنگها بر کودکان هنوز هم به جهان لطمه وارد می کند.
با پایان یافتن جنگ دوم جهانی و تأسیس سازمان ملل متحد، کشورهای جهان با عبرت گیری از فجایع دو جنگ جهانی، بویژه در پایمال شدن حقوق کودکان ، برای تأمین حقوق این انسانهای مظلوم و حفاظت از آنان، انجمن بین المللی کمک به کودکان(یونیسف) وابسته به سازمان ملل را در سال 1332 تأسیس کرده و روز 16 مهر برابر با 8 اکتبر را روز جهانی کودک نامیدند. مراقبت از کودکان، کاهش بیماری و مرگ و میر در آنان و حمایت در هنگام جنگ و حوادث طبیعی و برآوردن نیازهای اولیه آنها در سالهای ابتدائی زندگی و ترغیب و تشویق والدین به تعلیم فرزندان از وظایفی است که به عهده ونیسف گذاشته شد. 35 سال پس از تأسیس یونیسف و با بی اعتنائی کشورهای غربی به اجرای تعهدات خود در مورد رعایت حقوق کودکان، مجمع عمومی سازمان ملل، بر اساس پیشنهاد یونیسف، پیمان نامه حقوق کودک را نیز تصویب کرد که بیشتر کشورهای جهان به این پیمان نامه پیوستند. در این پیمان نامه، از حقوق متعدّد و متفاوتی برای کودکان صحبت شده است که البته خود قادر به دست یابی به آن نیستند و این بزرگ سالان هستند که باید با بسیج عمومی و تلاش همگانی، در سطح ملّی و بین المللی در تحقّق این حقوق بکوشند.
از زمان تأسیس یونیسف و تصویب پیمان نامه مورد اشاره، اگرچه گشایشهائی در رعایت حقوق کودکان ایجاد شده و دولتها و خانواده ها توجّه بیشتری به تأمین نیازهای کودکان نشان داده اند، امّا تا رسیدن به وضعیّت مطلوب در تأمین نیازهای جسمی و روحی کودکان و رعایت حقوق آنان، هنوز راه درازی در پیش است و از همه مهمتر آنکه در اکثر نقاط جهان کودکان همچنان در معرض مهمترین ترین عامل تهدید کننده آرامش و سلامت روحی و جسمی، یعنی جنگ قرار دارند، جنگهائی که عامل اصلی تمامی آنها، کشورهای به اصطلاح متمدّن غربی هستند که همچنانکه در افغانستان، عراق، لبنان، فلسطین، لیبی، سوریه،یمن، اکراین و بسیاری از کشورهای دیگر جهان شاهد آن بوده و هستیم، برای تسلیم ملّتها در برابر زیاده خواهیهای خود و یا تأمین منافع سرمایه داران، جهان را به آشوب می کشند و با گسترش جنایات ضدِّبشری خود، آنچه بیش از همه مورد تجاوز و آسیب قرار می گیرد حقوق کودکان و تلخکامیهائی است که به این قشر مظلوم تحمیل می شود.
موسوی زاده
برچسب ها : کودکان یونیسف سازمان ملل متحد
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- حقیقتپور؛ شروط ایران برای ورود آمریکا به مذاکرات هستهای/ ما از مذاکره نمیترسیم
- با تصویب مجلس/ عوامل اجرایی انتخابات شوراها نباید نامزد انتخابات باشند
- سخنگوی اتحادیه اروپا: امیدواریم دیپلماسی هستهای با ایران بهزودی احیا شود
- توییت جدید رهبر انقلاب به زبان عبری:تمام سران باندتروریستی صهیونیستی باید محاکمه شوند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند