مسئولیت سنگین هیئتهای اجرائی!
انتخابات مجلس دوازدهم یکی از مراحل حسّاس خود یعنی مرحله تعیین هیئتهای اجرائی در حوزه های انتخابیه را می گذراند. هیئتهائی که روش انتخاب آنها و اختیارات و وظایفی که در اجرای انتخابات بعهده دارند از مردمی بودن برگزاری انتخابات حکایت دارد و همانطور که در ترکیب این هیئتها ملاحظه می شود چند نفر افرادی که از طرف دولت یا قوه قضائیه در این هیئتها حضور دارند دخالت چندانی در اجرا نداشته بلکه صرفاً موظّف به ارائه تسهیلات برای اجرای قانون هستند و برگزار کننده اصلی انتخابات هیئتهای اجرائی و منتخبین آنان در شعب اخذ رای می باشند.
امّا در مقایسه انتخابات دوره های گذشته مجلس با دوره دوازدهم بدلیل افزایش چشمگیر داوطلبان نمایندگی مجلس بنظر می رسد که هیئتهای اجرائی این دوره خصوصاً در بررسی صلاحیت داوطلبان مسئولیت سنگین تری به عهده دارند و باید حساسیت بیشتری نشان دهند تا کثرت داوطلبان موجب کاهش دقّت آنها در رسیدگی به صلاحیتها نشود چرا که در این دوره نزدیک 50 هزار نفر در کشور و بیش از 2500 نفر در خوزستان ثبت نام کرده اند که از افزایش 3 برابری داوطلبان نسبت به انتخابات گذشته و رقابت 168 نفری برای هر کرسی مجلس و در برداشتی خوش بینانه از وجود نشاط و بلوغ سیاسی در جوانان حکایت دارد. امّا در این هجوم غیرعادی برای ثبت نام نباید جاذبه های ظاهری و دنیائی مجلس و دیگر عوامل موثّر در تشویق بعضی دنیا طلبان را بی تاثیر دانست که توجّه به این نکات برای هیئتهای اجرائی در مرحله رسیدگی به صلاحیتها و هم برای مردم بهنگام دادن رای بسیار مفید خواهد بود.
از اکثریت صاحب صلاحیت در بین داوطلبان نمایندگی که بگذریم چند گروه، ولو حداقلی، در بین داوطلبان قابل تشخیص اند: -گروهی که معمولاً به تشویق و تجهیز صاحبان قدرت و ثروت به صحنه وارد می شوند تا در صورت توفیق ورود به مجلس، به عنوان ادای دین، حافظ و یا تامین کننده منافع حامیان خود باشند و حیثیت نمایندگی مجلس را فدای پادوئی برای ولینعمتان خود کنند.
-گروهی که با اخذ نمایندگی پنهانی از فتنه گران و منافقین شناخته شده داخلی و خارجی به صحنه انتخابات وارد می شوند تا با توجّه به عدم امکان شرکت فتنه گران در انتخابات، اولاً موجبات اتلاف وقت و کاهش دقّت هیئتهای اجرائی و نظارت را بهنگام ارزیابی صلاحیت داوطلبان فراهم کنند و ثانیاً در صورت رد صلاحیت با مظلوم نمائی زحمت آفرین شوند و در صورت عبور از صافیهای مرحله ارزیابی صلاحیتها و کسب رای مردم بتوانند بنمایندگی از موکّلین اصلی خود به اخلاگری و فتنه انگیزی بپردازند.
-گروهی از شرکت کنندگان در صحنه انتخابات را اعضاء جریانهای مطرودی تشکیل می دهند که به دلیل افشاء انحرافشان از انقلاب و باورهای مردم و همدلیشان با دشمنان ملّت، مورد بی اعتنائی واقع شده اند و تلاش دارند با نقاب جدید و شعارهای بظاهر مردمی بار دیگر شانس خود را برای دستیابی به ابزارهای قدرت امتحان کنند و بدیهی است که از این تلاش هدفی جز دنبال کردن اهداف گذشته خود ندارند.
بهر حال آنچه از اعضاء هیئتهای اجرائی ، که در حقیقت معتمدین مردمند، انتظار می رود این است که در جهت انجام وظایف قانونی و شرعی خود، وسواس بخرج دهند و اگرچه کثرت داوطلبان می تواند وقت و توان زیادی را از آنها بگیرد، امّا امید است که با حوصله و دقّت به صلاحیتها رسیدگی کرده و با شناسائی و طرد داوطلبان ناخالص، از زحمت مردم برای انتخاب اصلح کاسته و نظام مقدّس جمهوری اسلامی ایران را از گزند گروههای ذکر شده محفوظ دارند.ان شاء ... .
موسوی زاده
برچسب ها : انتخابات مجلس دوازدهم مجلس انتخابات
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند