
مُهر نشان ملی بر روی ۳۰ محصول صنایع دستی بوشهر
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی بوشهر گفت: در چهار سال گذشته صنعتگران دستی این استان موفق شدند ۳۰ نشان ملی را به دست آورند.
لیلا رحیمی معاون صنایع دستی کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر بیان کرد: اعطای نشان ملی صنایع دستی یکسال در میان صورت میگیرد که در چهار سال گذشته این جایزه در سالهای ۱۳۹۶ و ۱۳۹۹، اعطا شد که به ترتیب در این سالها ۱۳ و ۱۷ نشان ملی به صنایع دستی این استان اعطا شد.
او افزود: از ابتدای سال ۱۳۹۶ تاکنون ۱۰۰ میلیارد و ۷۰ میلیون ریال تسهیلات صنایع دستی به صنعتگران استان پرداخت شده است که موجب اشتغال ۸۷۰ نفر شده است.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی بوشهر ادامه داد: همچنین در این مدت ۵۶۷ پروانه تولید انفرادی و ۱۳ پروانه تولید کارگاهی صنایع دستی در بوشهر صادر شده است که تاثیر بسزایی بر اشتغال بانوان و جامعه روستایی استان دارد.
رحیمی عنوان کرد: در چهار سال گذشته دو میلیون و ۴۱۷ هزار دلار از تولیدات صنایع دستی استان به خارج از کشور صادر شده است.
او با اشاره به اینکه در چهار سال اخیر هزار و ۳۱۴ نفر با تولید صنایع دستی آشنا شدهاند، ادامه داد: چهار رشته صنایع دستی منسوخ یا در دست فراموشی در چهار سال گذشته در استان بوشهر احیاء شده است.معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر، برگزاری ۶۳ نمایشگاه استانی، شرکت در ۲۳ نمایشگاه سراسری، راهاندازی ۷۲ بازارچه موقت عرضه محصولات صنایع دستی و انتشار ۱۷ بسته ترویجی صنایع دستی را از فعالیتهای صورت گرفته در سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹ اعلام کرد.
باشگاه خبرنگاران جوان
برچسب ها : صنایع دستی میراث فرهنگی گردشگری
- راوی گفت: وزارت نیرو بجای تعهداتش به صنایع، برق ماینرهای <مجاز> را تامین می کند
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است
- مدیرکل هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست: استانداردهای زیست محیطی فلرینگ کشور تدوین میشود
- مراجعه یک هزار و ۴۰۰ بیمار قلبی و تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
- آتشسوزی در اروندکنار؛ ۲۰ هزار نهال خرما از بین رفت
- برای نخستین بار صورت گرفت/ بازسازی و نصب تیپ مشعلهای کارخانه گاز و گازمایع ۹۰۰ پازنان ۲
- راوی گفت: وزارت نیرو بجای تعهداتش به صنایع، برق ماینرهای <مجاز> را تامین می کند
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است