شماره خبر : 33126
منتشر شده در مورخ : ۹ تیر ۱۴۰۳
ساعت : 9:44
طهماسبی عنوان کرد؛ آیا بزرگسالان هم می توانند ارتودنسی انجام دهند

طهماسبی عنوان کرد؛ آیا بزرگسالان هم می توانند ارتودنسی انجام دهند

 

دانشیار ارتودنسی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره انجام ارتودنسی در سنین بالا، توضیحاتی داد.به گزارش خبرگزاری مهر، سوده طهماسبی، با بیان اینکه حرکت دندانی را می‌توان در هر سنی انجام داد، گفت: البته در سنین بالاتر درمان‌های ارتودنسی به ملاحظات خاصی نیاز دارد، اما امکان پذیر است.
وی افزود: البته اگر سن رشد گذشته باشد، اصلاحات ناهنجاری‌ها و مشکلات فکی، فقط با انجام جراحی و ارتودنسی امکان پذیر است.
طهماسبی درباره انواع دستگاه‌های ارتودنسی توضیح داد: به طور کلی این دستگاه‌ها به دو دسته ثابت و متحرک تقسیم می‌شوند. دستگاه‌های متحرک دستگاه‌هایی هستند که بیمار خودش می‌تواند آن را داخل دهانش قرار دهد و دستگاه‌های ثابت دستگاه‌هایی هستند که در دهان بیمار به طور ثابت قرار می‌گیرند و اجزای دستگاه با مواد مخصوص روی دندان‌ها چسبانده می‌شوند و بیمار قادر نیست این نوع دستگاه‌ها را از دهانش خارج کند و خود مجدداً آن را داخل دهانش قرار دهد.
وی درباره این دستگاه‌ها توضیح داد: هریک از این دستگاه‌ها انواع مختلفی دارند، ممکن است دستگاه‌های متحرک از نوع پلاک‌های ساده، یک فک، دو فک و یا نامرئی باشند. اینها با توجه به ظاهر و کارایی با یکدیگر متفاوت اند و وجه اشتراکشان این است که توسط بیمار داخل دهان قرار می‌گیرند.
 
 

 

برچسب ها : ارتودنسی دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی