حمید هیراد به کرونا مبتلا شد
حمید هیراد ـ خواننده پاپ کشورمان ـ به دلیل ابتلاء به ویروس کرونا در یکی از بیمارستان های تهران بستری شده است.
حامد حسین زادگان، مدیر روابط عمومی برنامه ها و کنسرت های حمید هیراد در گفت وگویی با ایسنا این خبر را تایید کرده است.
به گفته وی هم اینک این خواننده پاپ در بخش بستری است و اطلاعات دقیق تر درباره روند درمان او در اطلاعیه ای فردا ـ یکشنبه ـ ۱۲ اردیبهشت ماه به اطلاع خواهد رسید.
حمید هیراد که بیش از چهار است با بیماری سرطان خون دست و پنجه نرم می کند، به تازگی مرحله جدیدی از شیمی درمانی را گذرانده بود. او فروردین ماه امسال پنجمین قطعه از آلبوم «راز» را با تنظیم فرشاد یزدی منتشر کرد.
همکاری با مسابقه خوانندگی «یک، دو، صدا» رادیو، به عنوان داور هم از دیگر فعالیت های اخیر این خواننده محسوب می شود.
برچسب ها : هیراد پاپ موسیقی کرونا
در پیامی به مناسبت هفته قوه قضائیه؛ رهبر معظم انقلاب: احقاق حقوق تضعیفشده ملت ایران باید پیگیری شود
- عراقچی: هیچ نهاد یا کشور دیگری در مورد مدیریت تنگه هرمز جز ایران مسئولیتی ندارد
- نماینده کنگره: اگر ترامپ حملات به ایران را متوقف نکند، از او شکایت میکنیم
- با محکوم کردن نقض مجدد تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا؛ وزارت خارجه: رژیم آمریکا کمترین ارزش و اعتباری برای تعهدات خود قائل نیست
- ادعای نتانیاهو درباره ادامه اشغالگری بر اساس چارچوب توافق شده با دولت لبنان
- آغاز خدماترسانی مواکب به زائران از دهم ماه صفر در مرزهای خوزستان
- خوزستان در آستانه دو حماسه بزرگ/ از تشییع باشکوه رهبر شهید انقلاب تا میزبانی میلیونی زائران اربعین حسینی/ اربعین امسال باشکوهتر از همیشه
- استخدام دولتی با فرمول جدید؛ رفیعزاده توضیح داد
- تصویب طرح جامع ویژه کوتعبدالله در شورای برنامهریزی خوزستان
