شماره خبر : 35426
منتشر شده در مورخ : ۸ مهر ۱۴۰۳
ساعت : 11:16
نوسازی ناوگان تاکسیرانی اهواز نیازمند حمایت صنایع است/ کمیته امداد، سازمان بهزیستی و بنیادشهید به رانندگان تاکسی تحت پوشش، تسهیلات ارائه داده است

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اهواز عنوان کرد:

نوسازی ناوگان تاکسیرانی اهواز نیازمند حمایت صنایع است/ کمیته امداد، سازمان بهزیستی و بنیادشهید به رانندگان تاکسی تحت پوشش، تسهیلات ارائه داده است

قطع وام خرید خودرو در سال ۱۴۰۱ باعث خارج شدن ۱۷۰۰ دستگاه تاکسی از ناوگان حمل و نقل عمومی اهواز شد  ۲۲ هزار نفر در سامانه سپند برای سرویس مدارس ثبت نام کردند



مدیر عامل سازمان مدیریت و نظارت بر  تاکسیرانی شهرداری اهواز، عملکرد هفت ماهه این سازمان را ارائه داد.
به گزارش خبرنگار نور خوزستان، مهندس امیر صفی خانی در جلسه شورای آموزش و پرورش خوزستان که  در سالن جلسات سازمان تاکسیرانی برگزار شد، پیرامون عملکرد سازمان تاکسیرانی اظهار کرد: در سال ۸۸ حدود ۳۶۰۰ دستگاه تاکسی در اهواز فعال بودند که این تعداد در سال ۱۴۰۱ به ۱۹۵۵ دستگاه کاهش یافت. 
صفی خانی گفت: یکی از دلایل این ماجرا، ناتوانی دارندگان تاکسی در ارائه آورده مالی جهت تعویض تاکسی فرسوده و جایگزینی تاکسی نو می باشد و همین مسئله سبب خارج شدن ۱۷۰۰ دستگاه تاکسی از ناوگان حمل و نقل عمومی اهواز شد.
صفی خانی همچنین عنوان کرد: تا سال ۹۴ دولت برای خرید خودرو وام ارائه می داد و راننده تاکسی به همیاری دولت خودرو تحویل می گرفت که سند آن در رهن بانک بود. اما از سال ۱۴۰۱ این شیوه ملغی شد و راننده تاکسی مکلف به پرداخت وجه خودرو شد، که با توجه به درآمد محدود، این مسئله سبب ناتوانی در ارائه آورده از سوی راننده تاکسی شد.
وی پیرامون همیاری نهادهای استان در رفع مشکلات تاکسیرانی اهواز ادامه گفت: تفاهم نامه ای بین شهرداری اهواز و اتحادیه حمل و نقل مسافر درون شهری کشور منعقد شد تا از طریق اعطای تسهیلات به واجدین شرایط، ناوگان تاکسیرانی اهواز نوسازی شود. 
وی ادامه داد: از سال ۱۴۰۱، طی تفاهم نامه ای با کمیته امداد امام خمینی (ره) ۹۰ فقره تسهیلات با نرخ کم بهره به رانندگان تاکسی تحت پوشش کمیته امداد پرداخت شد که این بالاترین میزان وام در کشور است که توسط این نهاد اعطا شده است و جای تقدیر دارد. همچنین این نهاد زمینه پرداخت ۱۰۰ فقره وام دیگر به مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان را نیز فراهم نموده است.
صفی خانی در ادامه عنوان کرد: سازمان بهزیستی خوزستان، یکی دیگر از نهادهایی است که با ارائه تسهیلات ۳۰۰ میلیون تومانی به ۱۲ نفر از رانندگان مددجوی این نهاد، در زمینه نوسازی ناوگان تاکسیرانی همکاری بسیار خوبی ارائه داد. بنیاد شهید نیز طبق توافقاتی مقرر شد در این زمینه با تاکسیرانی اهواز همکاری نماید و تاکنون دونفر از رانندگان تحت پوشش این نهاد  تاکسی دریافت کرده اند.
صفی خانی با اشاره به اینکه طی دوسال اخیر حتی یک تاکسی در اهواز اسقاط نقدی نشد، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲، پرداخت ۱۵۰ فقره وام ۲۸۰ میلیون تومانی به رانندگان تاکسی، در شورای شهر اهواز تصویب شد که طی یک تفاهم نامه با بانک ملی، در اسفندماه ۱۴۰۲، ۶۳ نفر وام دریافت کرده و خودروهایشان را تحویل گرفتند. و ۸۷ نفر دیگر در مرحله صدور پیش فاکتور و دیگر مراحل کار هستند.
 مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی اهواز تاکید کرد: ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای نوسازی ناوگان تاکسیرانی اهواز مورد نیاز است.
وی همچنین افزود: یکی دیگر از اقدامات انجام شده جهت نوسازی ناوگان تاکسیرانی اهواز، تصویب طرح ارائه تسهیلات ۳۰۰ میلیون تومانی کم بهره و ۴۰ میلیون کمک بلاعوض به رانندگان تاکسی در کمیسیون بودجه شورای شهر می باشد که امیدواریم  به تصویب شورای شهر اهواز برسد.
صفی خانی پیرامون همیاری دیگر ارگان ها با سازمان تاکسیرانی گفت: بنا به دستور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مقرر شد هزار فقره وام ۳۰۰ میلیون تومانی توسط بانک رفاه استان به دارندگان تاکسی ارائه شود، ولی تاکنون اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است. همچنین جلساتی متعددی با بانک شهر برای ارائه ۴۵ میلیارد تومان وام انجام شده است و همچنان ادامه دارد.
وی همچنین اظهار کرد: با توجه به وجود صنایع بزرگی مانند صنایع فولاد، مناطق نفتخیز جنوب، پتروشیمی، توسعه نیشکر و ... در صورت همیاری این صنایع و ارائه تسهیلات از سوی آنها، بخش بزرگی از مشکلات تاکسیرانی اهواز برطرف خواهد شد.
خدمات رسانی به دانش آموزان توسط ۲ هزار دستگاه تاکسی 
 ثبت نام بیش از ۲۲ هزار نفر در سامانه سپند 
بنابر گزارش خبرنگار نور خوزستان، مدیر عامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی اهواز در زمینه سرویس دهی به دانش آموزان گفت: پیش از آغاز سال تحصیلی از طریق سامانه شاد، صدا و سیما و دیگر فضاهای رسانه ای در خصوص ثبت نام سرویس مدارس در سامانه سپند اطلاع رسانی شد.
وی در ادامه گفت: سامانه سپند از تیرماه تا شهریورماه سه بار برای ثبت نام علاقمندان باز شد و تاکنون ۴۴ شرکت حمل و نقل دانش آموزی، ۶۵۰ مدرسه را در شهر اهواز تحت پوشش خدمات خود قرار داده اند.
صفی خانی همچنین عنوان کرد: در سال گذشته آموزش و پرورش،۴ هزار و پانصد سرویس دهی را اجرا نموده است و رانندگان سرویس مدارس سال گذشته، امسال نیز جهت ارائه خدمات حضور دارند، اما در مجموع رانندگانی که دارای گواهینامه، بیمه شخص ثالث، معاینه فنی و گواهی اماکن را داشته باشند امکان فعالیت در سرویس مدارس را دارند.
وی ادامه داد: امسال تمام ناوگان حمل و نقل عمومی را پای کار آورده ایم. ۲۹ دستگاه ون و ۲ هزار تاکسی اهواز برای سرویس دهی مدارس در نظر گرفته شده اند. همچنین برای مدارس استثنایی از تمام میدان های اصلی و پرتردد سطح شهر اتوبوس در نظر گرفته شده است.
بنا به گفته صفی خانی، تاکنون ۳۰ هزار خانواده در سامانه سپند وارد شده و ۲۲ هزار نفر در آن ثبت نام کرده اند.

برچسب ها : کمیته امداد، سازمان بهزیستی و بنیادشهید سازمان بهزیستی بنیادشهید