آیین تکریم و معارفه فرماندار اهواز برگزار شد
جلسه تکریم از سید احمد موالی زاده فرماندار سابق اهواز و معارفه شهاب صدیقی سرپرست جدید فرمانداری اهواز با حضور دکتر علی بویری سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان و جمعی از مسئولین استان روز یکشنبه شانزدهم دی ماه ۱۴۰۳ در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی اهواز برگزار شد.
به گزارش خبرنگار نور خوزستان، علی بویری طی سخنانی با تشکر از تلاش های سید احمد موالی زاده، اظهار کرد: آقای صدیقی یک مدیر کارآمد است و امیدواریم با نگاه وی به مسائل سیاسی و اجتماعی، اهداف دولت وفاق ملی در اهواز محقق شده و باب گفتگوهای شهرستانی و استانی باز شود و بر مبنای سیاست های دولت، نشاط اجتماعی و سیاسی در خوزستان توسعه یابد.
بویری پیرامون اقدامات انجام شده در زمان تصدی موالی زاده گفت: در حوزه های مختلف عمرانی خوبی انجام گرفت و انتخابات ریاست جمهوری و پیام شورای اسلامی به خوبی و با رعایت اصل بی طرفی اجرا شد.
سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان پیرامون انتخاب ریاست جمهوری گفت: پیام انتخابات اخیر ریاست جمهوری امید آفرینی بود، ولی با وجود تلاش های دشمنان، مردم با حضور خود ثابت کردند همراه نظام و انقلاب هستند. این امید باید حفظ و برای استمرار آن باید اقدامات زیربنایی و زیرساختی انجام شود.
بویری رضایت مندی مردم را یکی از شاخص های ارزیابی مدیران عنوان کرد و افزود: شعار وفاق و ایران برای همه، یکی از بهترین شعارها و گفتمان دولت ها پس از انقلاب اسلامی بوده و همه ما باید از این گفتمان در استان بهره مند شده و با وحدت میان اقوام در کنار هم برای توسعه استان تلاش کنیم.
وی ادامه داد: انتظار می رود زمینه گفتگوهای استانی و شهرستانی با حضور اقشار مختلف جامعه ایجاد شود تا شاهد موفقیت های بیشتری باشیم و با استفاده از سیاست های دولت، زمینه توسعه سیاسی و نشاط اجتماعی در اهواز، به عنوان مرکز استان فراهم شود.
بویری حاشیه نشینی را یک مسئله مهم عنوان کرد و گفت: باید با جذب اعتبارات و هماهنگی دستگاه های اجرایی برای کاهش مشکلات و آسیب های اجتماعی این مناطق تلاش کرد. علاوه بر آن باید به روستاهای فاقد دهیاری توجه لازم شود.
سرپرست معاونت سیاسی استانداری خوزستان پیرامون انتخابات شورای اسلامی شهر اظهار کرد: در آستانه انتخابات شورای اسلامی شهر و روستاها هستیم و باید با برنامه ریزی دقیق تلاش کنیم انتخاباتی امن و سالم داشته باشیم و زمینه حضور پرشور مردم را فراهم کنیم.
در این آیین سید محسن موسوی زاده نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی طی سخنانی اظهار داشت: شهر اهواز با دو میلیون نفر جمعیت، تنها دارای سه نماینده در مجلس است، اما ۱۵ نماینده پیگیر امور سه میلیون نفر دیگر از جمعیت استان هستند.
وی ادامه داد: وظیفه نمایندگان، قانون گذاری و نظارت است و به عنوان نماینده مجلس خود را یار دوازدهم مدیران می دانم.
موسوی زاده خود را امین و خدمتگزار عنوان کرد و افزود: این شهر دارای سه بخش است و فرمانداری اهواز کار پر زحمتی است. باید دست به دست هم دهیم تا مشکلات این شهر رفع شود.
وی با اشاره به مشکلات اهواز گفت: غرب جاده اهواز به خرمشهر از ملاشیه تا عین دو منطقه ای با جمعیت ۲۵۰ هزار نفر است که از کمترین زیرساخت ها بی بهره اند و حق آنها نیست مشکل آسفالت و فاضلاب داشته باشند. وظیفه همه دستگاه ها رفع مشکلات این مناطق است و ما در مرکز پیگیر منابع برای رفع مشکلات آنها هستیم.
وی در ادامه اظهار کرد: روستاهایی در اطراف اهواز وجود دارند که پس از گذشت ۴۵ سال از انقلاب اسلامی تنها به آنها برق رسانی شده است و اگر عشق و علاقه ساکنان به کشاورزی و زمین هایشان نبود، به طور قطع آنجا نمی ماندند، و این در حالی است که سیاست نظام خدمت رسانی و شاداب سازی روستاها برای ماندگاری جمعیت است.
بنابر گزارش خبرنگار نور خوزستان، سید احمد موالی زاده، فرماندار سابق اهواز اظهار داشت: اهواز پایتخت دفاع مقدس است و ظرفیت های بالقوه فراوانی دارد. مساحت اهواز معادل سه استان و پنجمین کلانشهر کشور است، اما امکانات آن بسیار اندک می باشد.
وی در ادامه گفت: در ابتدای ورود به فرمانداری، یک اتاق فکر و میزهای تخصصی خدمت و زمینه فعالیت حلقه های میانی در فرمانداری اهواز تشکیل شد. همچنین در طرح هر هفته یک مسجد، ۷۰ درصد مصوبات محله ای اجرا شد که رضایت نسبی را برای مردم فراهم کرد.
موالی زاده پیرامون مشکلات شهرستان اهواز اظهار کرد: طرح فاضلاب اهواز، کمبود ناوگان حمل و نقل عمومی، مسئله حاشیه نشینی ۴۰۰ هزار نفر در اطراف اهواز، کمبود مراکز تفریحی و گردشگری و ... مشکلات عمده شهرستان اهواز می باشند.
وی با اشاره به دعوت از شیوخ و خوانین برای حل معضلات اجتماعی و برقرای امنیت عنوان کرد: با پرداخت عوارض آلایندگی وضعیت روستاها بهتر و مهاجرت معکوس به روستاها اجرا شد.
وی همچنین یادآور شد: ۹۰ درصد گاز منطقه غیزانیه حل شد و ۹۰ درصد خیابان ها و کوچه های منطقه اسماعیلیه آسفالت شدند.
موالی زاده ادامه داد: به اکثر روستاهای شهرستان آبرسانی شده است. همچنین برای روستاهای فاقد دهیاری خودروی آتش نشانی تامین شد.
فرماندار پیشین با اشاره به برگزاری نمایشگاه نان در اهواز گفت: در دو سال اخیر تعداد نانوایی های اهواز از ۶۰۰ واحد به ۸۰۰ واحد افزایش یافت و به سهمیه آرد نانوایان افزوده شد.
موالی زاده با اشاره مشکلات شورای شهر اهواز اظهار کرد: ماجرای شورای شهر یک اختلاف نظر داخلی میان دو طیف شورا بود. ولی باید در برداشت ها انصاف داشته باشیم و مصلحت شهر را ببینیم، نه مصالح حزبی یا گروهی.
وی پیرامون برگزاری انتخابات در زمان تصدی مقام فرمانداری خود گفت: ۴ مورد انتخابات با ۱۷ هزار نفر عوامل اجرایی برگزار شد که اگر تلاش شبانه روزی همکاران نبود نمی توانستیم انتخابات را به نحو احسن و بدون جانبداری برگزار کنیم.
فرماندار سابق اهواز در ادامه سخنانش اظهار کرد: نگاه به فرمانداری اهواز باید از نظر رتبه بهتر شود، باید ادارات اهواز احیا شوند. برخی ادارات، شعبه شهرستان اهواز ندارند، همچنین باید حدود اختیارات بین فرمانداری اهواز و معاونان استانداری تعریف شود.
در ادامه این آئین، شهاب صدیقی سرپرست فرمانداری اهواز اتحاد را عامل اساسی موفقیت عنوان کرد و گفت: برای مطالبه مسائل خوزستان باید اختلافات را کنار بگذاریم و پروژه های خوب تعریف کنیم موفق می شویم.
وی ادامه داد: سالهاست از ارزش افزوده و عوارض آلایندگی صبحت می شود ولی این چشمه رو به خشک شدن است. با هماهنگی و درایت معاون امور عمرانی استانداری خوزستان، طرحی برای مرکز ارسال خواهیم کرد تا ۱۴ هزار میلیارد ریال برای ساخت شبکه آب های سطحی در اهواز و ۵ شهر دیگر تامین شود.
صدیقی همراهی و همکاری با شهرداری و شورای شهر را یک امر مهم عنوان کرد و افزود: شهرداری اهواز در بیش از ۶ جبهه مهم در حال فعالیت است، ولی کار هنوز تمام نشده است. اهواز باید تا سال ۱۴۰۵، حداقل ۱۵ متر مربع سرانه فضای سبز داشته باشد. همچنین از پروژه ۱۷۰۰ کیلومتری فاضلاب اهواز، تنها ۷۱۴ کیلومتر باقی مانده است و ۶۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. همچنین باید بیش از ۶۰ ایستگاه پمپاژ و دو تصفیه خانه بزرگ در اهواز ساخته شود.
وی پیرامون مشکل ابگرفتگی اهواز گفت: برای رفع این مشکل، علاوه بر اجرای پروژه فاضلاب، باید طرح ایجاد شبکه جمع آوری آب های سطحی هم اجرا شود که نیازمند ۱۵۷ هزار میلیارد ریال اعتبار است.
صدیقی در زمینه طرح هادی روستاها اظهار کرد: اگر پیشرفت طرح هادی در روستاها بیش از معدل استانی باشد، آنگاه باید به دیگر حوزه های روستاها توجه شود.
به گزارش خبرنگار نور خوزستان در آیین تکریم و معارفه فرماندار اهواز، از تلاش های سید احمد موالی زاده فرماندار سابق اهواز تقدیر به عمل آمد و شهاب صدیقی به عنوان سرپرست فرمانداری اهواز معرفی شد. لازم به یاداوری است صدیقی پیش از این انتصاب، مدیر کل امور شهری استانداری خوزستان، مدیر کل مدیریت بحران استانداری خوزستان و فرماندار ماهشهر بوده است.
برچسب ها : معارفه فرماندار اهواز سید احمد موالی زاده فرماندار شهاب صدیقی اهواز خوزستان