
رسانه انگلیسی از سفر مخفیانه وزیر خارجه اسرائیل به لندن خبر داد
یک رسانه انگلیسی از سفر اعلامنشده «گدعون ساعر» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به لندن خبر داد و نوشت که وی در یک ملاقات خصوصی با «دیوید لمی» وزیر امور خارجه انگلیس دیدار کرده است.
به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا، تارنمای میدلایستآی با انتشار گزارشی فاش کرد که این سفر بدون اطلاع عمومی انجام شده و چند منبع دیپلماتیک تأیید کردهاند که دیدار میان دو طرف ساعاتی پیش در ساختمان وزارت خارجه انگلیس صورت گرفته است.
بر پایه این گزارش، «گدعون ساعر» و «دیوید لمی» درباره برنامه هستهای ایران و مذاکرات جاری میان رژیم صهیونیستی و حماس گفتوگو کردهاند.
همچنین وزیر خارجه انگلیس در این دیدار خواستار پایان محاصره نوار غزه و توقف شهرکسازیهای غیرقانونی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری شده است.
وزارت خارجه انگلیس از اظهارنظر درباره این سفر خودداری کرده، اما ناظران این سفر را در سایه اعتراضات فزاینده به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه «جنجالی و بحثبرانگیز» توصیف کردهاند؛ بهویژه آنکه دیوان کیفری بینالمللی اخیراً علیه نخستوزیر رژیم صهیونیستی به اتهام ارتکاب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت حکم بازداشت صادر کرده است.
ایوب خان نماینده مجلس عوام انگلیس به میدلایستآی گفت: «واقعاً شرمآور و عمیقاً ناامیدکننده است که دولت انگلیس در چنین شرایطی، وزیر خارجه اسرائیل را در لندن و آن هم بهصورت محرمانه میپذیرد.» وی با بیان اینکه «اسرائیل یکی از بیرحمانهترین و ویرانگرترین حملات نظامی تاریخ معاصر را در غزه انجام میدهد» افزود: «این سفر هرگز نباید اجازه داده میشد. مواضع و سیاستهای گدعون ساعر آشکارا با حقوق بشردوستانه بینالمللی و اصول اولیه اخلاق انسانی در تضاد است.»
«گدعون ساعر» که از چهرههای تندرو در کابینه بنیامین نتانیاهو محسوب میشود، اخیراً در توجیه ادامه محاصره نوار غزه مدعی شده که کمکهای بشردوستانه به حماس میرسد و بنابراین «انساندوستانه نیستند». این در حالی است که نهادهای بینالمللی، محاصره غزه را مصداق «مجازات جمعی» و ناقض حقوق بینالملل میدانند.
این عنصر صهیونیست همچنین از مخالفان سرسخت تشکیل کشور مستقل فلسطین است و در آبان سال گذشته گفته بود: «تشکیل دولت فلسطینی در شرایط کنونی بهمعنای تشکیل یک دولت برای حماس خواهد بود.»
سفر اخیر «گدعون ساعر» به لندن در حالی صورت گرفته که روابط انگلیس و رژیم صهیونیستی در هفتههای گذشته متشنج شده است. دولت انگلیس بارها نسبت به قطع برق و تداوم محاصره غزه توسط اسرائیل ابراز نگرانی کرده و هشدار داده که این سیاستها با تعهدات رژیم صهیونیستی در چارچوب حقوق بینالملل مغایرت دارد.
هفته گذشته نیز بحران دیپلماتیک جدیدی در روابط دو طرف ایجاد شد؛ رژیم صهیونیستی به دو نماینده پارلمان انگلیس از حزب کارگر اجازه ورود به اراضی اشغالی را نداد و این اقدام با واکنش شدید وزیر خارجه انگلیس مواجه شد.
در چنین شرایطی، سفر اعلامنشده وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به لندن و دیدار پشتدرهای بسته با مقامهای انگلیس، تردیدهایی را درباره شفافیت سیاست خارجی لندن در قبال بحران غزه برانگیخته است.
در حالیکه لندن بهطور رسمی از برخی اقدامات رژیم صهیونیستی انتقاد میکند، میزبانی محرمانه از یکی از مقامات ارشد این رژیم آن هم در بحبوحه ادامه کشتار غیرنظامیان و محاصره غزه، از نظر ناظران سیاسی با ادعای حمایت از حقوق بشر و حقوق بینالملل در تضاد است.
برچسب ها : انگلیس اسرائیل دیوان کیفری اراضی اشغالی
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- راوی گفت: استاندار با مدیرانی که ظرفیت تواضع را ندارند برخورد می کند
- راوی گفت: رئیس جمهور، دست پیش را می گیرد که پس نیفتد؟/پروازهای بین المللی به فرودگاه آبادان باز می گردد
- راوی گفت: استاندار و شورای حل اختلاف، شورای شهر اهواز را تعیین تکلیف کنند
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- راوی گفت: استاندار با مدیرانی که ظرفیت تواضع را ندارند برخورد می کند
- راوی گفت: رئیس جمهور، دست پیش را می گیرد که پس نیفتد؟/پروازهای بین المللی به فرودگاه آبادان باز می گردد
- راوی گفت: استاندار و شورای حل اختلاف، شورای شهر اهواز را تعیین تکلیف کنند