
خدمات تعویض پلاک خودرو در خوزستان فقط با نوبت اینترنتی ارایه میشوند
سرهنگ فرید کریمی زاده بامداد پنجشنبه در یک برنامه تلویزیونی اظهارداشت: مراکز تعویض پلاک و دفاتر خدمات خودرویی براساس مصوبه ستاد ملی کرونا در شرایط قرمز هم ملزم به ارائه خدمات هستند.
رییس پلیس راهور خوزستان با بیان اینکه ارائه خدمات به متقاضیان تعویض پلاک تنها با نوبت اینترنتی انجام می شود، گفت: افرادی که نوبت ندارند به مراکز تعویض پلاک مراجعه نکنند.
وی افزود: با توجه به اینکه نوبت دهی به صورت اینترنتی انجام می شود زمان خدمات دهی را از هشت به ۱۵ دقیقه افزایش دادیم تا از ازدحام خودروها کاسته شود.
رییس پلیس راهور خوزستان گفت: با تمهیداتی که اتخاذ کردیم امیدواریم مردم فواصل زمانی را به خوبی رعایت کنند تا در مدت زمان تعویض پلاک، شاهد ازدحام جمعیت نباشیم.
وی از مردم خواست بر اساس تاریخ و ساعت نوبت تعیین شده به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنند و افرود: متقاضیان می توانند ساعت ۱۰ صبح هر روز به سایت پلیس راهور ۱۲۰ (www.rahvar۱۲۰.ir) مراجعه و نوبت اینترنتی خود را دریافت کنند همچنین در ساعت تعیین شده در محل تعویض پلاک حاضر شوند.
اکنون ۲۰ شهرستان خوزستان در وضعیت قرمز، سه شهرستان نارنجی و چهار شهرستان زرد کرونایی هستند.
منبع: ایرنا
برچسب ها : تعویض پلاک پلیس راهور ناجا خوزستان
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- صف ۷۰۰ هزار نفری «وام ازدواج» تا پایان سال/ ادامه سختگیری بانکها و جریمه شعب متخلف
- آیتمهای تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه
- تجویز داروهای تزریقی در ایران ۲۵ درصد بالاتر از سقف مجاز است
- سامانه تلفنی ۴۱۶۵۱ آماده پاسخگویی سوالات دارویی هلال احمر
- در دیدار رئیس و مسئولان عالی قوه قضائیه؛ رهبر انقلاب: ملت با جهتگیریهای گوناگون سیاسی و وزن متفاوت مذهبی پای ایران ایستاد
- لاوروف: آژانس هیچ مدرکی درباره وجود اهداف نظامی در برنامه هستهای ایران ارائه نکرده است
- ابقای سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب اسلامی
- شکست سامانه «پاتریوت» آمریکا مقابل حمله موشکی ایران
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند