راوی گفت: وعده فرش قرمز، نباید در عمل به آژیر قرمز برای سرمایه گذار، بدل شود
شهردار و رئیس شورای شهر اهواز گفته اند یکی از راه های متحول شدن اهواز، حضور سرمایه داران برای ایجاد و راه اندازی مراکز مورد نیاز در شهر است و بدین منظور فرش قرمز برای سرمایه گذاران پهن خواهند کرد.
این وعده و در باغ سبز نشان دادن به ظاهر خوب است اما برخوردهایی که در گذشته با معدود سرمایه گذار ( چه بومی و چه غیر خوزستانی ) شده، تجربه ای تلخ برای بخش خصوصی در برداشته که مانع از ترغیب آنها برای وارد میدان شدن است.
راوی برای اثبات این ادعا به ذکر یک مثال اکتفا می کند تا اگر در خانه کس است، بداند که یک حرف، بس است.
سالها بود که مسئولان و متولیان امور شهری در اهواز عنوان می کردند دلیل مشکلات و گرانی و بیکیفیتی میوه و تره بار در اهواز، انحصاری بودن میدان تره بار است که چون رقیبی ندارد، هر کار که بخواهند می کنند و هر طور اراده کنند، بازار را میچرخانند، بنابراین در صدد برآمدند با تشویق سرمایه گذار، میدان دومی تدارک ببینند، تا اینکه موفق شدند یک سرمایه دار را برای ایجاد یک میدان میوه و تره بار راضی کنند و ادارات حساس شهرستان علاوه بر شهرداری و فرمانداری هم اعلام پشتیبانی از او کردند و این شخص که اصالتاً اهوازی است و در گذشته شهرک های تجاری در اهواز ساخته که اکنون به منزله سرمایه های شهرند، آستین همت بالا زد و با وجود مشکلات خاص چنین پروژهائی میدان میوه و تره بار مدرن و بی نقصی در شیبان ساخت و به امید همکاری مقامات استان و شهرستان دهها غرفه راه اندازی کرد، اما قبل از آن که این میدان به سودآوری برسد، عواملی شروع به ضربه زدن و تخریب کردند و کار به جائی رسید که امروز اکثر غرفه ها خالی است و طبق معمول زور دلال ها بر همه چیز چربید، از آن حمایت ها هم که قولش را داده بودند، خبری نیست.
منظور جانبداری از شخص به خصوصی نیست و هدف هموار کردن ورود سرمایه گذاران برای کمک به شهرداری و ارتقاء شهر است که لازمه آن دادن تضمینهای محکم برای حمایت از سرمایه گذاری در شهر است تا اعتمادها جلب و وضعیت میدان تره بار شیبان نمونه مثال زدنی و سد این راه نباشد و سرمایه گذار این دغدغه را نداشته باشد که وعده فرش قرمز به آژیر قرمز برای سرمایه دار بدل شود.
دسترسی به تلفن و آدرس افراد با شماره موبایل و کد ملی ممکن است؟
یک وکیل دادگستری گفته برخی از دستگاهها از طریق شماره ملی افراد می توانند به اطلاعات شخصی آنها دست یابند.
بررسیها نشان می دهد سازمانهایی در قالب شبکه دولت این امکان را برای برخی از سازمان ها در اختیار دارند که به منظور استعلام مورد بهره برداری قرار گیرد.
البته در دنیای دیجیتالی امروز، تقریباً کمتر کسی پیدا می شود که هویتی در اینترنت نداشته باشد و انواع شبکه های اجتماعی، سرویس های آنلاین استعلام اطلاعات، پیام رسانها، وب سایت ها، وبلاگ ها و فروشگاه های اینترنتی و خود موتورهای جستجو دارای اطلاعاتی هستند که خواسته یا ناخواسته در خصوص افراد دریافت می کنند و اگر تنظیمات امنیتی درستی برای حفاظت از اطلاعات شخصی افراد وجود نداشته باشد، ممکن است این اطلاعات در اینترنت منتشر شود و شما بتوانید هویت افراد را به راحتی پیدا کنید.
همچنین گفته شده با داشتن شماره موبایل فردی می توانید محل سکونت یا حضور او در آنجا را پیدا کنید. از جمله فروشگاه های زنجیره ای به بهانه شرکت در قرعه کشی، موقع خرید، شماره موبایل و کد ملی مشتری را در سیستم خود ثبت می کنند که اگر به دست نامحرم بیفتند دردسر ساز است.
دو معاون استاندار تغییر می کنند؟
شنیده ها حاکی از آنست که محمد خانچی و عبدالرضا جانگران نژاد به ترتیب بعنوان معاونت عمرانی و معاونت سیاسی استانداری خوزستان معارفه خواهند شد.
خانچی که اصالتا شوشتری و مسئول بسیج جامعه مهندسین خوزستان و مشاور مدیرعامل مناطق نفت خیز جنوب که سابقه فرمانداری مسجدسلیمان را در رزومه دارد.
عبدالرضا جانگران نژاد آبادانی که اصالتی بوشهری دارد؛ایشان متخصص چشم پزشکی است و مسئول بسیج جامعه پزشکی خوزستان را در رزومه خود میبیند.
برچسب ها : جامعه پزشكی خوزستان اینترنت فروشگاه های زنجیره ای