فراوانی کالا داریم/ وضعیت قیمت برنج و روغن در بازار
دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی با بیان اینکه فراوانی کالا داریم اما تقاضا کاهش یافته و رکود سنگین است، توضیحاتی را در مورد قیمت برنج ارائه کرد.
قاسمعلی حسنی در گفت و گو با خبرنگار مهر در مورد وضعیت بازار مواد غذایی، اظهار کرد: در حال حاضر در بازار با فراوانی مواد غذایی مواجه هستیم اما با توجه به کاهش قدرت خرید مردم و قیمتها، رکود سنگینی بر بازار حاکم بوده و تقاضا کاهش یافته است.
دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران افزود: قیمتها در بازار مواد غذایی تا ۱۵ مهر ماه ثبات داشته و افزایشی نخواهیم داشت؛ حتی با توجه به فرا رسیدن فصل برداشت محصولاتی همچون برنج و حبوبات، شاهد کاهش قیمت در این بخشها خواهیم بود.
وضعیت قیمت برنج
وی در مورد قیمت برنج گفت: قیمت برنج ایرانی در عمده فروشی از ۷۰ تا ۱۱۰ هزار تومان است؛ همچنین برنج هندی از ۲۷ تا ۳۸ هزار تومان و برنج پاکستانی از ۲۶ تا ۳۸ هزار تومان قیمت دارد.
حسنی در مورد فروش برنج ایرانی با قیمتهایی نزدیک به ۲۰۰ هزار تومان تصریح کرد: اگر خرده فروش بین ۱۰ تا ۱۲ درصد روی این قیمتها بکشد، در نهایت باید برنج ایرانی با نرخ ۱۲۵ هزار تومان عرضه شود.
دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران در مورد روغن نیز گفت: با توجه به واردات انبوه و کاهش ۲۰ درصدی قیمتهای جهانی، قیمت روغن در عمده فروشی بین ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش یافته است؛ به عنوان مثال روغن ۱۶ کیلویی که یک میلیون و ۸۰ هزار تومان بود با نرخ یک میلیون و ۵۰ هزار تومان عرضه میشود.
برچسب ها : قیمت کالاهای اساسی قاسمعلی حسنی قیمت مواد غذایی قیمت برنج قیمت روغن
در پیامی به مناسبت هفته قوه قضائیه؛ رهبر معظم انقلاب: احقاق حقوق تضعیفشده ملت ایران باید پیگیری شود
- عراقچی: هیچ نهاد یا کشور دیگری در مورد مدیریت تنگه هرمز جز ایران مسئولیتی ندارد
- نماینده کنگره: اگر ترامپ حملات به ایران را متوقف نکند، از او شکایت میکنیم
- با محکوم کردن نقض مجدد تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا؛ وزارت خارجه: رژیم آمریکا کمترین ارزش و اعتباری برای تعهدات خود قائل نیست
- ادعای نتانیاهو درباره ادامه اشغالگری بر اساس چارچوب توافق شده با دولت لبنان
- آغاز خدماترسانی مواکب به زائران از دهم ماه صفر در مرزهای خوزستان
- خوزستان در آستانه دو حماسه بزرگ/ از تشییع باشکوه رهبر شهید انقلاب تا میزبانی میلیونی زائران اربعین حسینی/ اربعین امسال باشکوهتر از همیشه
- استخدام دولتی با فرمول جدید؛ رفیعزاده توضیح داد
- تصویب طرح جامع ویژه کوتعبدالله در شورای برنامهریزی خوزستان
