
تولید مرکبات ۳۰ درصد افزایش یافت
نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران گفت: برآوردها حاکی از آن است که تولید مرکبات نسبت به سال قبل ۳۰ درصد رشد داشته است.
آقای مجتبی شادلو گفت: امسال برآوردها حاکی از آن است که تولید مرکبات نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد افزایش داشته است.
به گفته او، گرچه آمارهایی در خصوص تولید سیب داریم، اما آمار باید نهایی شود. هر چند پیش بینی ها حاکی از آن است که وضعیت در حال متعادل است و نسبت به سال قبل تغییر خاصی ندارد.
شادلو می گوید: با توجه به فراوانی تولید، قیمت نارنگی در ماه های مهر و آبان جوابگوی نرخ تمام شده تولید نبوده است.
نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران گفت: در آبان برخی واریته های پرتقال جنوب و آذر ماه پرتقال شمال عرضه می شود که در زمان عمده عرضه شاهد پایداری محصول خواهیم بود.
بنابر آمار سال گذشته ۴.۵ میلیون تن مرکبات تولید می شود که امسال تولید نسبت به سال قبل ۳۰ درصد رشد داشته است.
باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزیبرچسب ها : مرکبات اتحادیه باغداران باغداران
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- توئیت صفحه رهبر انقلاب در مورد ضربه محکم ایران به رژیم صهیونیستی
- هشدار قاطع رهبری به واشنگتن و تلآویو در صدر توجه رسانههای انگلیسیزبان
- در دیدار رئیس و مسئولان عالی قوه قضائیه؛ رهبر انقلاب: ملت با جهتگیریهای گوناگون سیاسی و وزن متفاوت مذهبی پای ایران ایستاد
- لاوروف: آژانس هیچ مدرکی درباره وجود اهداف نظامی در برنامه هستهای ایران ارائه نکرده است
- با پیگیری استاندار خوزستان نشست کارگروه ملی مقابله با آلودگی هوای خوزستان برگزار شد
- آغاز خدماترسانی پلیسراه خوزستان به زائران اربعین از ابتدای ماه صفر
- برداشت خارک نوبرانه خرمشهر آغاز شد
- مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان: راهاندازی ۳۱ واحد نانوایی پخت نان کامل در خوزستان/ بازرسی از نانواییها با جدیت ادامه دارد
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند